Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenų nubėgimas

Aš tai ilgai nesupratau, kad ten vandenys irnesakyk.gif . Iš vakaro, dar persodinau pomidorus, nes auginau daigus ant palangės ir pajutau, kad laša. Nu va, pagalvojau, šlapimo nelaikau blush2.gif , ką dabar daryti. Įsidėjau paketą ir nuėjau miegoti. Ryte atsikėliau, jau daugiau bėga, tai paskambinau į greitąją pasitikslinti, nes buvo tik 37 sav. Ten sako, greičiau į ligoninę. O ligoninėje, tai jau nubėgo, net negalvojau, kad tiek gali būti doh.gif .
Atsakyti
Kai prasidėjo gimdymas, vandenys nebuvo nubėgę. Teko nuleist juos gydytojai. Ir taip būna smile.gif
Atsakyti
ir man su abiem gymdimai daktarai kirpo ax.gif
Atsakyti
O pas mane kazkaip mazai tu vandenu buvo, as buvau skaicius ir isivaizdavau, kad ten kaip fontanas duoda, o nubego labai nedaug, ir ligoninej negalejo suprast kur dingo tie mano vandenys.
Atsakyti
As galvojau kad sisiuko nenulaikau blush2.gif bet pasirodo po biskuti bego vandenys,gimdykloj iki galo prakirpo ir taip su abejais vaikais smile.gif
Atsakyti
su pirmu vaikeliu kirpo, o su antruoju patys nakty nubego. supratau kad tai vandenys, uztai vyras truputi supanikavo smile.gif
Atsakyti
As tai lovoj gulejau, sprendziau sau ramiai kryziazodzius, tik kazko uzsimaniau ir atsikeliau, tai kaip sueme nugara skaumas ir pasipyle vandenys, iskart visos kelnes slapios buvo 4u.gif Pas man daug vandenu buvo, tai fontanu tekejo biggrin.gif
Atsakyti
Man pirma karta prakirpo, kad prasidetu gimdymas, o antra karta nubego patys gimdykloj kai jau buvo pilnas atsidarymas.
Atsakyti
QUOTE(svikte @ 2008 08 13, 14:02)
As tai lovoj gulejau, sprendziau sau ramiai kryziazodzius, tik kazko uzsimaniau ir atsikeliau, tai kaip sueme nugara skaumas ir pasipyle vandenys, iskart visos kelnes slapios buvo  4u.gif Pas man daug vandenu buvo, tai fontanu tekejo  biggrin.gif

biggrin.gif nepaskendai, nuo fontano?

as bijau kad supanikuosiu, jei jie man nubegs ax.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 08 13, 22:33-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2008 08 13, 22:33)
biggrin.gif  nepaskendai, nuo fontano?

as bijau kad supanikuosiu, jei jie man nubegs ax.gif

jei ir nenubėgs vistiek supanikuosi , ta akimirka kai suprasi kad viskas prasideda bet čia trumpam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 08 14, 15:04)
jei ir nenubėgs vistiek supanikuosi , ta akimirka kai suprasi kad viskas prasideda bet čia trumpam  biggrin.gif

na tikiuosi tavo tiesa, kad tik trumpam... mirksiukas.gif
Atsakyti
Atsikeliau ryte i WC ir nutekejo per kojas.Iskart supratau kad tai vandenis.Syrdis buvo nezynia kur is siaubo kad jau prasides gymdymas.Bet iki galo vandenis nuleido gimdykloj.
Atsakyti