Tik norejau pridurti, kad visi vandenys taip paprastai nenubega. Man labiausiai nepatiko su pala tarp koju vaikscioti, o kai ant kamuolio prisedau pasokineti, tai kiekvienas judesys vis po puslitriuka vandens "nuleisdavo"

Taip būna, kad mamytėms busimoms vandenys patys nenubėga ir reikia juos nuleisti, aišku tuo pačiu ir skatina gimdymo veiklą.Visai neskauda, kai nuleidžia vandenys-įkiša tokį kaip virbalą ir praduria-tik pajauti, kad šiltas vandeniukas išbėga

o man ir vandenis nuleido, ir vistiek ta veikla ilgai nevyko... neatsidarinėjo ilgai labai. be skatinamuju vis tiek neapsiejom
bet jau paskui viskas greitai

Man taip pat nuleido vandenis,nes kaip gydytoja aiskino vandenmaisis buvo plokscias ir nestume kaklelio,kad atsidarinetu

visai neskauda, kai nuleidzia vandenis, bet po to saremiai sustipreja

Skaudėt kaip ir neskauda, bet procedūra nemaloni
Vandenų "nuleidimas" man gimdymo veiklos nesukėlė, todėl po kokių 6 valandų skatino vaistukais

man ir neskaudejo, tik labai nemaloni protcedura, dar kai paklausiau ar skaudes? sesele prigazdino, kad labai skaudes, tai labai dziaugiausi, kad nesulaukiau skausmo.
Sveikos visos mamytes
Esu 38 savaite nescia ir labai idomu butu suzinoti kaip jums nubego vaisiaus vandenys...
gal papuolete i nepatogia ar juokinga situacija?
o gal nesupratote, jog tai vaisiaus vandenys?
aciu visoms is anksto uz savo istorijas

Kai kuriau šią temute labai rūpėjo kaip tie vandenys nubega, kada, kaip suprasti kad būtent vandenys nubėgo ir daug panašių dalykėlių susijusių su šia tema. Dabar jau turiu sūnelį kuris jau nebemažas... Tačiau tikrai yra mamyčių kurioms rūpi šis klausymas kaip ir man rūpėjo, tad kviečiu visas esamas mamas pasidalinti savo patirtimi- nes galbūt kitom būsimoms mamytėms nuraminsime širdeles ir suteiksime informacijos.
Pasidalinkit ir gera ir gal skaudžia patirtimi- kad kitos žinotų kaip ir kada elgtis, kaip nesupanikuoti

Esu 38 savaite nescia ir labai idomu butu suzinoti kaip jums nubego vaisiaus vandenys...

gal papuolete i nepatogia ar juokinga situacija?
o gal nesupratote, jog tai vaisiaus vandenys?

aciu visoms is anksto uz savo istorijas

Kai kuriau šią temute labai rūpėjo kaip tie vandenys nubega, kada, kaip suprasti kad būtent vandenys nubėgo ir daug panašių dalykėlių susijusių su šia tema. Dabar jau turiu sūnelį kuris jau nebemažas... Tačiau tikrai yra mamyčių kurioms rūpi šis klausymas kaip ir man rūpėjo, tad kviečiu visas esamas mamas pasidalinti savo patirtimi- nes galbūt kitom būsimoms mamytėms nuraminsime širdeles ir suteiksime informacijos.
Pasidalinkit ir gera ir gal skaudžia patirtimi- kad kitos žinotų kaip ir kada elgtis, kaip nesupanikuoti

Nakti namie tualete. Tokia vat ir istorija