Asmeniškai ši procedūra buvo visai neskausminga. Ir man neprakirpo , o pradūrė vandenmaišį. Dar prieš tai gydytoja taip gražiai pasakė "matau jūsų vaikučio juodus plaukučius!". Po to pajutau labai šilto vandenuko bėgimą ir supratau, kad dabar tai "prasidės" kelias, kuriuo ateis mūsų mažiukė.
Man pirmi vandenys nubėgo po apžiūros priimamajame, atvažiavus gimdyt, o likusius nuleido gimdykloj - nieko nskausmingo nejutau ir to baisaus kablio nemačiau
pirmiausia man pradejo lasint skatinamuosius, po to gal po valandos nuleido vandenis, nieko nejauciau nieko neskaudejo, jokio kablio nemaciau, kablys baisusis buvo pabaigoj,kai isejo placenta...
Siaip tai ne placenta pradure o vandenmaisi Man vandenys pamtys nenutekejo tai gyd pradure placenta su tokiom ilgom znyplemis ( beje tai daro saremio metu) ir nutekejo siltas malonus vandenukas..Bet po to saremiai tapo skaumingesni
Na man tik saremiai buwo,vandenis pradure ir tik silta pasidare o siaip kai sake kad pradurs ir pamaciau ka man kis tai sakiau nea,man skaudes,tai nuramino kad ne ykiso toky virbala ir viskas ir tada jau prasidejo smagumas
kaip yra praduriamas vandenu maišas visiškai neskauda nei mamytei nei vaikeliui nei ten nėra jokiu neviniu junginiu ir pan.bet nuleidus vandenis paaštreja skausmas
Всю жизнь я страшно боюсь глупых. Особенно баб. Никогда не знаешь, как с ними разговаривать, не скатываясь на их уровень