Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenų nubėgimas

Asmeniškai ši procedūra buvo visai neskausminga. Ir man neprakirpo schmoll.gif , o pradūrė vandenmaišį. Dar prieš tai gydytoja taip gražiai pasakė "matau jūsų vaikučio juodus plaukučius!".
Po to pajutau labai šilto vandenuko bėgimą ir supratau, kad dabar tai "prasidės" kelias, kuriuo ateis mūsų mažiukė. wub.gif
Atsakyti
Man pirmi vandenys nubėgo po apžiūros priimamajame, atvažiavus gimdyt, o likusius nuleido gimdykloj - nieko nskausmingo nejutau ir to baisaus kablio nemačiau smile.gif
Atsakyti
pirmiausia man pradejo lasint skatinamuosius, po to gal po valandos nuleido vandenis, nieko nejauciau nieko neskaudejo, jokio kablio nemaciau, kablys baisusis blink.gif buvo pabaigoj,kai isejo placenta...
Atsakyti
Siaip tai ne placenta pradure o vandenmaisi biggrin.gif Man vandenys pamtys nenutekejo tai gyd pradure placenta su tokiom ilgom znyplemis ( beje tai daro saremio metu) ir nutekejo siltas malonus vandenukas..Bet po to saremiai tapo skaumingesni unsure.gif
Atsakyti
Na man tik saremiai buwo,vandenis pradure ir tik silta pasidare bigsmile.gif o siaip kai sake kad pradurs ir pamaciau ka man kis tai sakiau nea,man skaudes,tai nuramino kad ne bigsmile.gif ykiso toky virbala ir viskas lotuliukas.gif ir tada jau prasidejo smagumas bigsmile.gif
Atsakyti
O kam aplamai tas puslės pradurimas? Kur skubama?
Atsakyti
visiskai neskauda, bent jau man schmoll.gif
Atsakyti
Nejutau prakirpimo,o instrumento jokio nemačiau,pagalvojau kad be instrumento tą procedūrą atlieka.Taip vandenų nuleidimas paskatina sarėmių eigą smile.gif
Atsakyti
kaip yra praduriamas vandenu maišas visiškai neskauda nei mamytei nei vaikeliui nei ten nėra jokiu neviniu junginiu ir pan.bet nuleidus vandenis paaštreja skausmas unsure.gif
Atsakyti
norejau paklausti, ar imanoma begancius vandenis sumaisyti su slapimo nelaikymu? blink.gif ar jie gali pradeti begti vos vos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(monikiux @ 2007 12 15, 22:40)
norejau paklausti, ar imanoma begancius vandenis sumaisyti su slapimo nelaikymu?  blink.gif ar jie gali pradeti begti vos vos?  g.gif

Sumaišyti, nelabai sumaišysi.Jei pačių vandenų nedaug tai gali po truputi bėgti smile.gif
Atsakyti
Neskauda. 4u.gif
Manau, kad nelabai sumaisusi.
Atsakyti