Man skaudejo sios proceduros metu, labai ilgai reikejo daktarei brautis iki tikslo, nes mazai kaklelis buvo prasiveres, bet paties pradurimo irgi nejutau, tik issigandau, kad prisisisiojau
. Instrumento nemaciau, tik cia suzinojau, kad buvo baisus.

QUOTE(Rrina @ 2006 04 27, 18:20)
Visiškai nieko nejutau ir aš, tik šiltą vandenuką
Bet va to instrumento vaizdelis, kuriuo tai padarė

Na gerai, kad as nemaciau to instrumento

Man irgi "prakirpo", tai buvo gan nemalonus jausmas.
Na man neskaudejo, tik keista, kai taip greit tarp koju siltas vanduo pradeda begt:) baisiojo instrumento nemaciau

Nemalonu, kaip ir visos ginekologines proceduros,
, skaudeti neskauda, nubega vandenelis ir tiek, o va paskui ir prasideda linksmoji dalis
pradeda dazneti saremiai

neskaudejo visai, tik gaila buvo, kad nepatyriau to jausmo, kai netiketai tie vandenukai nubega

QUOTE(pliusiukas @ 2007 11 29, 11:36)
klausimukas mamytems, kurios patyre naturalu vandenu nutekejima
esu girdejus, kad kartais moterys nepajunta kaip nuteka vandenys, tai kaip tai gali buti? ar jo kartais buna labai mazai?
baiu praziopsoti 

esu girdejus, kad kartais moterys nepajunta kaip nuteka vandenys, tai kaip tai gali buti? ar jo kartais buna labai mazai?

Na nemanau, kad nepastebetum ir praziopsotum

QUOTE(pliusiukas @ 2007 11 29, 11:36)
klausimukas mamytems, kurios patyre naturalu vandenu nutekejima
baiu praziopsoti 

QUOTE(viola28 @ 2007 11 30, 23:59)
Na nemanau, kad nepastebetum ir praziopsotum
As net miegodama pajutau, kad tarp koju dregna pasidare. Tiesa, pries tai pilvuke pasijaute toks skaudus cinkt. O paskui vos spejau i tualeta nubegti - bego laaabai daug, nuo itampos ir susijaudinimo net kojos drebejo

pastebeti tai tikrai pastebesi

Man nuleido abu kartus. Nei skaudėjo, nei baisus tas instrumentas. Ir pagaliau, koks mums skirtumas, kaip atrodo kažkokie medikų instrumentai. Nuo jų išvaizdos nieks nepriklauso

kad man nuleis vandenis jau zinojau,nes vaikelis buvo aukstai isitaises ir liko skatinimas,buvau prisiskaicius kaip tie vandenys nuleidziami,vis ruosiu save moraliskai ir atrodo buvau viskam pasiruosus,bet kai pamaciau ta kabli
issigandau baisiausiai
aplamai bijau bet kokios ginekologines apziros,fui kaip nemalonu