Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenų nubėgimas

Man skaudejo sios proceduros metu, labai ilgai reikejo daktarei brautis iki tikslo, nes mazai kaklelis buvo prasiveres, bet paties pradurimo irgi nejutau, tik issigandau, kad prisisisiojau blink.gif . Instrumento nemaciau, tik cia suzinojau, kad buvo baisus.
Atsakyti
QUOTE(Rrina @ 2006 04 27, 18:20)
Visiškai nieko nejutau ir aš, tik šiltą vandenuką smile.gif Bet va to instrumento vaizdelis, kuriuo tai padarė  g.gif  blink.gif

Na gerai, kad as nemaciau to instrumento smile.gif O skaudeti tikrai neskaudejo tiktais siltas vandenukas, bet tikrai labai byjojau... blush2.gif
Atsakyti
Man irgi "prakirpo", tai buvo gan nemalonus jausmas.
Atsakyti
Na man neskaudejo, tik keista, kai taip greit tarp koju siltas vanduo pradeda begt:) baisiojo instrumento nemaciau biggrin.gif
Atsakyti
Nemalonu, kaip ir visos ginekologines proceduros, blush2.gif , skaudeti neskauda, nubega vandenelis ir tiek, o va paskui ir prasideda linksmoji dalis blink.gif pradeda dazneti saremiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danga: 28 lapkričio 2007 - 16:12
neskaudejo visai, tik gaila buvo, kad nepatyriau to jausmo, kai netiketai tie vandenukai nubega smile.gif
Atsakyti
klausimukas mamytems, kurios patyre naturalu vandenu nutekejima g.gif
esu girdejus, kad kartais moterys nepajunta kaip nuteka vandenys, tai kaip tai gali buti? ar jo kartais buna labai mazai? unsure.gif baiu praziopsoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pliusiukas @ 2007 11 29, 11:36)
klausimukas mamytems, kurios patyre naturalu vandenu nutekejima  g.gif
esu girdejus, kad kartais moterys nepajunta kaip nuteka vandenys, tai kaip tai gali buti? ar jo kartais buna labai mazai?  unsure.gif  baiu praziopsoti  blush2.gif

Na nemanau, kad nepastebetum ir praziopsotum biggrin.gif As net miegodama pajutau, kad tarp koju dregna pasidare. Tiesa, pries tai pilvuke pasijaute toks skaudus cinkt. O paskui vos spejau i tualeta nubegti - bego laaabai daug, nuo itampos ir susijaudinimo net kojos drebejo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pliusiukas @ 2007 11 29, 11:36)
klausimukas mamytems, kurios patyre naturalu vandenu nutekejima  g.gif
esu girdejus, kad kartais moterys nepajunta kaip nuteka vandenys, tai kaip tai gali buti? ar jo kartais buna labai mazai?  unsure.gif  baiu praziopsoti  blush2.gif

QUOTE(viola28 @ 2007 11 30, 23:59)
Na nemanau, kad nepastebetum ir praziopsotum  biggrin.gif As net miegodama pajutau, kad tarp koju dregna pasidare. Tiesa, pries tai pilvuke pasijaute toks skaudus cinkt. O paskui vos spejau i tualeta nubegti - bego laaabai daug, nuo itampos ir susijaudinimo net kojos drebejo  doh.gif   lotuliukas.gif

pastebeti tai tikrai pastebesi smile.gif Aha man ir buvo skaudus "cinkt" nakti, net prabudau o vandenys pradejo begti jau velyva ryta. tiesa jei šoniniai vandenys begt prades tai tikrai nebus ju daug,( kaip pagrindiniu) bet pakankamai kad pamatytai ir pajustai. Tad nepergyvenk tikrai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šalta: 30 lapkričio 2007 - 23:04
Man nuleido abu kartus. Nei skaudėjo, nei baisus tas instrumentas. Ir pagaliau, koks mums skirtumas, kaip atrodo kažkokie medikų instrumentai. Nuo jų išvaizdos nieks nepriklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
kad man nuleis vandenis jau zinojau,nes vaikelis buvo aukstai isitaises ir liko skatinimas,buvau prisiskaicius kaip tie vandenys nuleidziami,vis ruosiu save moraliskai ir atrodo buvau viskam pasiruosus,bet kai pamaciau ta kabli swoon.gif issigandau baisiausiai doh.gif lotuliukas.gif aplamai bijau bet kokios ginekologines apziros,fui kaip nemalonu pomidorai2.gif
Atsakyti
o as i ta kabli neziurejau tongue.gif siaip neatsimenu, kad labai skaudetu g.gif atsidaryma irgi buvo tik 2cm. bet po vandenu pradurimo ir prasidejo saremiai blink.gif tai po 3val uzprasiau epiduros tongue.gif todel ir gimdyma prisimenu be skausmo ir su sypsena ax.gif
Atsakyti