jei turi inhaliatoriu gerai pagarink, o siaip kuo daugiau čiulpiamų pastilių, gerklytė tada drėkinasis nesierzina.
sveikos noreciazu jusu paklaust o jusu mazyliai is kart BA susirgo ar is pradziu sirgo tik bronchitu?Gal patarsit kokiu geru priemoniu nuo bronchito,nes mano suneliui labai daznai pasireiskia si lyga-viskas del alerginio rinito nes kvepuoja jis pro burnyte dazniausiai.
Sveikos. Mano trimečio astma, mėgdžiodama praeitų metų rugsėjį, vėl siūbuojasi, nerimsta. Prieš pora savaičių pasigauto viruso metu buvo nedidelis paūmėjimas, o kai prieš kelias dienas iš naujo pasirodė peršalimo simptomai, tai dar didesnius ragus parodė. Vakar jau net gavom siuntimą stacionarizuotis. Dar ir prisidėjusį plaučių uždegimą įtarė. Bet besimalant po priėmimą ir rentgeno atsakymų belaukiant pradėjo jam gerėt (tiek kvėpavimo, tiek temperatūros prasme). Tai parsivežėm namo, nors pagal aukštus uždegiminius kraujo rodiklius būtų jau guldę ir leidžiamus antibus davę. O šiandien jau ir crb, ir leukocitų pamažėję dvigubai, kvėpavimas nebe toks dažnas, kosulys nebe spazmuotas. Turbūt bent šįkart būsim išsisukę nuo ligoninės.
Bet pagal tokius bajerius, kad net vartojant Flixotidą per virusus didesnės ar mažesnės obstrukcijos pasidaro, man nepanašu, kad mums realiai yra lengva forma, kaip oficialiai rašoma. Manau, čia link vidutinės BA labiau traukia
Bet pagal tokius bajerius, kad net vartojant Flixotidą per virusus didesnės ar mažesnės obstrukcijos pasidaro, man nepanašu, kad mums realiai yra lengva forma, kaip oficialiai rašoma. Manau, čia link vidutinės BA labiau traukia
QUOTE(carramele @ 2012 09 26, 19:12)
Sveikos. Mano trimečio astma, mėgdžiodama praeitų metų rugsėjį, vėl siūbuojasi, nerimsta. Prieš pora savaičių pasigauto viruso metu buvo nedidelis paūmėjimas, o kai prieš kelias dienas iš naujo pasirodė peršalimo simptomai, tai dar didesnius ragus parodė. Vakar jau net gavom siuntimą stacionarizuotis. Dar ir prisidėjusį plaučių uždegimą įtarė. Bet besimalant po priėmimą ir rentgeno atsakymų belaukiant pradėjo jam gerėt (tiek kvėpavimo, tiek temperatūros prasme). Tai parsivežėm namo, nors pagal aukštus uždegiminius kraujo rodiklius būtų jau guldę ir leidžiamus antibus davę. O šiandien jau ir crb, ir leukocitų pamažėję dvigubai, kvėpavimas nebe toks dažnas, kosulys nebe spazmuotas. Turbūt bent šįkart būsim išsisukę nuo ligoninės.
Na man irgi nelabai lengva forma čia kvepia. Ir nelabai kontroliuojama, jei su fliuksotidu taip darosi. O pas pulmonologę seniai buvot? Diagnozę koreguoja ji kiekvieno vizito metu. bent jau pas mus taip.
QUOTE(carramele @ 2012 09 26, 19:12)
Sveikos.Jungiuos ir as.Vaikui 2.5 metu. Sirgom bronchitais labai daznai - diagnozavo BA kartu su alerginiu rinitu.
Vos pries dvi savaites su paumejimu ligoninej prabuvom o dabar vel sloga prasideda
Vaistu arsenale montelukastas vakarais ir rytais Nasonex nuo alerginio rinito, bei Salbutamolis pagal poreiki.
Hormonini preparata dave tik paumejus,bet sake ko gero teks naudoti kiekviena diena.
Kokius homeopatinius vaistus galima naudoti ir ar jie veiksmingi?
Vos pries dvi savaites su paumejimu ligoninej prabuvom o dabar vel sloga prasideda
Vaistu arsenale montelukastas vakarais ir rytais Nasonex nuo alerginio rinito, bei Salbutamolis pagal poreiki.
Hormonini preparata dave tik paumejus,bet sake ko gero teks naudoti kiekviena diena.
QUOTE(lylia @ 2012 09 27, 09:00)
Juos gali Jums parinkti tik kompetetingas homeopatas.
QUOTE(bevardė @ 2012 09 27, 10:18)
Juos gali Jums parinkti tik kompetetingas homeopatas.
Gal galima butu rekomenduoti toki?
Aš saviškį vedu Kaune pas Melnikienę, ji dirba ir Emedoj ir Natura Mundoj
QUOTE(bevardė @ 2012 09 27, 11:13)
Aš saviškį vedu Kaune pas Melnikienę, ji dirba ir Emedoj ir Natura Mundoj
Aciu,mes ir is KAuno- bandysiu ir as ten.
QUOTE(bevardė @ 2012 09 26, 16:06)
jei turi inhaliatoriu gerai pagarink, o siaip kuo daugiau čiulpiamų pastilių, gerklytė tada drėkinasis nesierzina.
kuom jus inhaliuojate? ką į inhaliatorių pilat?
QUOTE(braske83 @ 2012 09 26, 19:43)
sveikos noreciazu jusu paklaust o jusu mazyliai is kart BA susirgo ar is pradziu sirgo tik bronchitu?
pirmiausiai bronchitais dažni, pagal tai pradėjo tirti dėl Ba ir patvirtino
QUOTE(carramele @ 2012 09 26, 20:12)
tai flixotidas ir nepadeda nuo virusu, bet padeda jai vaikas pagauna virusa tuo metu. taip bent man gyd aiškino.
---
pas mus variantas: aną naktį Ugnei buvo 38,8 nukrito be vaistų, per dieną buvo pamiegojus 37,2 paskui normaliai, naktį vėl 37,2 sloga neseniai baigėsi, bet vėl pradėjo čiauditi tai Aerius vėl duodu, kosti gal du kart dienoje bet taip tuščiai, paviršutinis toks kosėjimas šiaip flixotidas jai dabar ir monkasta paskirta, bet aš savo ruožtu dar ir ventolino du kart dienoje purškiu. žiūrėsiu kaip ryt bus jai ką pas gyd teks važiuot o tik pirmadienį grižaus į darbą po biuletenio (su kitu vaikau) nors persiplėšk
QUOTE(Dalyte:) @ 2012 09 27, 12:56)
kuom jus inhaliuojate? ką į inhaliatorių pilat?
Inhaliuoju paprastu vandenuku iš krano Brontex lašai maniškiui netiko tai ir neeksperimentuoju.