QUOTE(bevardė @ 2012 09 24, 08:43)
Per kiek laiko suveikė pradėtas duoti Flexotide? PO kiek duodi kiek kartų dienoje? Jei vaikas gerai jaučiasi ir nėra jokių astmos simptomų tiesiog pradėk mažinti dozę ir palengva nutrauk. Jei priepoliai grįžtų tada reiktų Flexotide vartoti du- tris men po to mazinant dozę palengva išeit, negalima nutraukti hormoninio preparato staigiai.
Mūsų istorija tokia - gal pries 1,5 metu viskas prasidejo. Pernai rudeni pradejo gerti singulair ir priepuoliai tapo lengviau valdomi ir zymiai lengvesni. Pagerus apie 2 menesius, pabandziau nutraukti, tai vel pasikartojo , tada gerem toliau ir taip sulaukem pavasario, tada nutraukiau. Vasara viskas buvo kaip ir neblogai, tik vasaros viduryje pradejo viena - du kart i savaite naktim kosulio priepuoliai uzeiti. Su ventolini numalsindavau. rugsejo pradzioje isvykom i Turkija, ten taip suaktyvejo astma, kad vaikas svokste kaip reikiant. Kai grizom, paskyre mums flixodita, ventolina kol bus sunkus kvepavimas ir singulair.
Dabar man jis atrodo sveikas(tfutfutfu). Kvepuoja flixotido 2*2 (po 50mg) dienoje.
Kai pradejo ji kvepuoti, tai po keliu dienu ir pagerejo viskas.
Kaip suprantu, svarbiausia, kad nutraukus visus vaistus, neatsinaujintu liga?
Nes man labai sunku suvokti viena dalyka, (sutinku, kad cia mano neissimokslinimas, bet..) - negi vaikui geriau kelis menesius kvepuoti hormonus, negu astmos paumejimas po keliu menesiu. Kaip cia yra? Visiskai esu pasimetus. Visi vaistus israsineja i kaire ir i desne, o as tarsi vis bandau atsilaikyti ir jau nebesuvokiu ar teisingai elgiuosi
Noreciau , kad paliktu tik su singulair, bet ir su juo kazkaip idomiai. Pagere apie 1,5 savaites, tada singulair mums baigesi, uzsakiau nauja dezute, kuria turejo atvezti po keliu dienu. tai daviau monkastos tablete ta diena vietoje singulair. Vaikas visa nakti praverke, kad skauda galva, kad nori gerti ir pan. Kita diena vel daviau monkastos, tai kas 20 min nakti sauke gerti, apkloti ir t.t. Tada dvi dienas jos nedaviau ir vaikas sianakt ismiegojo visai nepabudes.
Gal cia sutapimas, bet siandien kai nusipirkau singulair, jau bijau ir beduoti.
Eisim ryt vel pas gydytoja klausti ka mums toliau daryti. bet labai sunku, kai pati nebesuprantu kas cia darosi.
Aciu visoms, kurios parasys savo nuomone