QUOTE(Roga @ 2012 12 15, 11:02)
oj jau koks didelis, linkiu kad ir visai dingtų ir pasimirštų baisūs laikai
o jei ilsėkitės diena drėgnai patalpa išvalykite prieš naktį, ir išvėdinkite.
tik pastebėjimas jei bus didelis kontrastas tarp kambarių temperatūrų, bent jau mano merginai prasideda kosulio priepoliai kol pripranta.
o tai kiek jums dabar laiko
mano mergina ir turi atopinį dermatita, aš jos neskiepiju per vasara kiek spėjam tiek pasiimam skiepo, turime tik 2 mėnesių, tokiu laiku kai suaktyvėja neskiepiju, nes šakės vaikui skiepas juk iškarto apkrečia ta liga nuo kurios skiepyjot ir dar BA suaktyvėjo, čia jau gydytoja negerai pasielge, čia tik mano toks pastebėjimas nepykite
o jei ilsėkitės diena drėgnai patalpa išvalykite prieš naktį, ir išvėdinkite.
tik pastebėjimas jei bus didelis kontrastas tarp kambarių temperatūrų, bent jau mano merginai prasideda kosulio priepoliai kol pripranta.
o tai kiek jums dabar laiko
mano mergina ir turi atopinį dermatita, aš jos neskiepiju per vasara kiek spėjam tiek pasiimam skiepo, turime tik 2 mėnesių, tokiu laiku kai suaktyvėja neskiepiju, nes šakės vaikui skiepas juk iškarto apkrečia ta liga nuo kurios skiepyjot ir dar BA suaktyvėjo, čia jau gydytoja negerai pasielge, čia tik mano toks pastebėjimas nepykite
Visame name vienoda kambarių temperatūra. Tik va sakau, ar nebus man sudėtingiau, kadangi vaikas alergiškas dulkėms, o visame name grindų šildymas , bet plaunu grindis kelis kartus į dieną.
Gydytoja sakė skiepyti, nes kas ir bus, jei visi alergiški nesiskiepys
Jam tuoj bus 6 mėnesiai , dar visiškas trupinukas , o tokia ligų puokštė, AD - alergija pienui, kiaušiniui, dulkėms ir astma