QUOTE(ALMUŠKA @ 2012 12 14, 23:15)
Iki diagnozavimo ėjome 2,5 metų.
Nuo 3 mėn. jau buvo pirmieji simptomai - nuolat raudoni ir šiurkštūs skruostukai.
6 mėn. - ligoninė, plaučių uždegimas, duso, vėmė, nors gydytoja tą pačią dieną plaučiuose nieko blogo negirdėjo
Vėliau išberti kojų pakinkliai. Įtarė atopinį dermatitą. Jokie kremukai, tepaliukai nepadėjo.
Kai pradėjo vaikščioti, po to bėgioti, apibėgus vieną ratą aplink stalą pradėdavo stipriai kosėti, iki dusimo.
Nuolatiniai kosuliai, slogos, naktimis knarkdavo, bėgiodamas dusdavo.
2 metukai - KMUK docentui sakau, kad vaikui astma. Jis man liepė pačiai pasigydyti, nes tokiems mažiems vaikams sunku nustatyti astmą ir jam tikrai ne astma. Sako išsioperuokit adenoidus ir viskas baigsis. Išsioperavom. Bet pas jį daugiau nėjom.
2,5 metukai - ligoninė, plaučių uždegimas. Nežinau kaip būtų pasibaigę, nes gydytoja nuotraukoje nematė plaučių uždegimo...jį pastebėjo skyriaus vedėja. Va tada jau apie mus šokinėjo. Besigydant aš su ta gydytoja pakalbėjau, kad įtariu astmą, visą istoriją išpasakojau. Ir ji pasakė, kad aš teisi, kad visi simptomai aiškiai rodo BA. Aišku dar papildomi tyrimai. Ligoninėje mums pripažino BA. Ir siuntimas į sanatoriją.
Nuo to karto ligoninėje negulėjom (tfu tfu tfu). Kasmet važiuojam į sanatorijas.
Dabar mūsų mylimukui 5 metukai
papasakojot beveik mano mažylės istorija. tik mes be ligoninių ir vietoj uždegimo turime obsrukcinį bronchita kuris kaip rašiau jau begalės tesėsi. va po priepolių vėl bronchitas vėl karkiam
bet tfu tfu nakti sakyčiau rami, palyginus su pastarosiomis 20 dienų išdryščiau sakyti, kad gera.
oj jau koks didelis, linkiu kad ir visai dingtų ir pasimirštų baisūs laikai
QUOTE(kustuce @ 2012 12 15, 10:03)
Sveikos
šią naktį galvojau, kad pražilsiu
Viešpatie, mano kūdikėliui buvo astmos priepuolis, tris kartus duso, galvojau uždus vaikas ant mano rankų
. Ventolinas tik atpalaiduoja šiek tiek, už kokios valandos vėl ataka
O kas sukėlė tą priepuolį, ***, pakabinau vakar prie jo galvūgalio vilnonį adijaliuką, kad nešviestų šviesa ir pamiršau nukabinti, matyt tai ir iššaukė priepuolius, nes jau antrą kartą tokį "bajerį" iškrėčiau.
o jei
ilsėkitės diena
drėgnai patalpa išvalykite prieš naktį, ir išvėdinkite.
tik pastebėjimas jei bus didelis kontrastas tarp kambarių temperatūrų, bent jau mano merginai prasideda kosulio priepoliai kol pripranta.
QUOTE(kustuce @ 2012 12 15, 11:18)
Dar flixotidą purškiu jam, daugiau kaip ir nieko gydytoja neskyrė
Ir šiaip organizmas įsijautrinęs jau dvi savaitės, pradėjau bulvę duoti ir nuėjo žandai žaizdom, dar skiepą gavo ir psio, jau dvi savaitės kaip niekaip neužgydau žandukų.
o tai kiek jums dabar laiko
mano mergina ir turi atopinį dermatita, aš jos neskiepiju
per vasara kiek spėjam tiek pasiimam skiepo, turime tik 2 mėnesių, tokiu laiku kai suaktyvėja neskiepiju, nes šakės vaikui skiepas
juk iškarto apkrečia ta liga nuo kurios skiepyjot ir dar BA suaktyvėjo, čia jau gydytoja negerai pasielge,
čia tik mano toks pastebėjimas nepykite