Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

Mamos , o jei vartojant Seretida apie menesi, vis dazneja kosulys, pasigavom matyt kazkoki virusa, sloguojam. Kaip daryti su ventolinu, ar galima abudu vaistus purkstis esant reikalui? Ne bus per daug bronchus pleciancius.
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2012 11 29, 19:28)
Mamos , o jei vartojant Seretida apie menesi, vis dazneja kosulys, pasigavom matyt kazkoki virusa, sloguojam. Kaip daryti su ventolinu, ar galima abudu vaistus purkstis esant reikalui? Ne bus per daug bronchus pleciancius.
taip garelima, esant reikalui su Seretid'ų vartot Ventolin'ą
Atsakyti
Su kuo plaunate grindis? Klausiu apie šepetį, ką turit tokio, stebuklingo, nes vis tik, plauti grindis teks po kelis kartus į dieną, tai noriu kažko, su kuo būtų malonu plauti
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2012 11 29, 21:45)
Su kuo plaunate grindis? Klausiu apie šepetį, ką turit tokio, stebuklingo, nes vis tik, plauti grindis teks po kelis kartus į dieną, tai noriu kažko, su kuo būtų malonu plauti

su veleda sluoste. as tai kas 1-2 d plaunu ypac darbo dienomis, kitaip nesigauna. kad dazniau sirgtu nepastebiu ( alergija dulkems) serga tai kartais kai brolis ka gero namo uznesa ir dazniausiai nuo jo ligos prasideda
Atsakyti
Labas mamukai smile.gif nebeatkapstau kuri lankesi pas Nomeda Jokubaitiene, gal galetu man i az parasyt jos kontaktus. Aciu labai. Bandau rasti gera pulmonologa, kol kas lankemes tik pas du, bet abu man priesingi kaip diena ir naktis ir abu kategoriski, jei manes neklausysi tai gali pas mane ir neit, pareiske viena. Ir seip sake nesigilinti nes tai jos darbas, matai as ne medike uztai nieko nesuprantu ir tureciau nesikisti. Bandau atrasti kompetetinga daktare kuri man viska paaiskintu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2012 11 29, 13:09)
4u.gif

kas tai? kaip tai daro?
klausykit, o cia normalu, kas mes tuos vaistus pusimes 5 menesius be prieziuros  g.gif
ns po 200mg vienam kartu, o per diena jau 400 iseina, kazkaip man rodos daugoka  unsure.gif

Neteisingos dozes, pasitikrinkit is tiesu kokias turit.

QUOTE(Aurora25 @ 2012 11 29, 22:54)
Labas mamukai  smile.gif nebeatkapstau kuri lankesi pas Nomeda Jokubaitiene, gal galetu man i az parasyt jos kontaktus. Aciu labai. Bandau rasti gera pulmonologa, kol kas lankemes tik pas du, bet abu man priesingi kaip diena ir naktis ir abu kategoriski, jei manes neklausysi tai gali pas mane ir neit, pareiske viena. Ir seip sake nesigilinti nes tai jos darbas, matai as ne medike uztai nieko nesuprantu ir tureciau nesikisti. Bandau atrasti kompetetinga daktare kuri man viska paaiskintu.  smile.gif

Ar turit siuntima? Jei taip, tiesiog skambinkit i Antakalnio vaiku ligonines pulmonologu konsultacini - parasykit kad uzrasytu pas Jokubaitiene, o kai susitiksit ir patiks jums, galesit mobilu gaut. O del gydytoju nuomones, kad visi dundukai, nes medikai jie ir jie gydo, tai nepabegsit niekur smile.gif as tiesiog jau nekreipiu demesio. Ne karta esu girdejus kad turbut esu pati medike, kad suvartau informacija taip greitai ir tokiais terminais. Ir beje medikai tokie pat visur ar LT, ar uz jos ribu. LT dar dazniau rasdavom bendra sutarima nei uzsienyje budami.
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2012 11 29, 20:45)
Pas mustoks Leifheit komplektas, tai net vyrukai padeda su malonumu, nes nereikia nei ranku šlapdint, nei gręžt, vienas malonumas ax.gif plaunam ryte ir vakare jei vaikai namuose, jei ne, tik vakare ir po to pravėdinam
Atsakyti
As sita turiu:
http://www.ehiteko.l...lymui-3in1.html
Labai patenkinta. Kas antra diena sausai grindis pravalau - visas dulkes surenka. Vienu kartu 3 k. buta apeinu, nereikia plauti nei karto tos mikropluosto sluostes - viska surenka. Aisku, kai jau rimtai tvarkomes, tai siurbliuoju, plaunu grindis, bet paprasta diena ir taip - liux.
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2012 11 30, 09:45)
Pas mustoks Leifheit komplektas, tai net vyrukai padeda su malonumu, nes nereikia nei ranku šlapdint, nei gręžt, vienas malonumas  ax.gif plaunam ryte ir vakare jei vaikai namuose, jei ne, tik vakare ir po to pravėdinam

Apie šitą galvoju, o kur pirkai?

QUOTE(Opinoksė @ 2012 11 30, 11:34)
As sita turiu:
http://www.ehiteko.l...lymui-3in1.html
Labai patenkinta. Kas antra diena sausai grindis pravalau - visas dulkes surenka. Vienu kartu 3 k. buta apeinu, nereikia plauti nei karto tos mikropluosto sluostes - viska surenka. Aisku, kai jau rimtai tvarkomes, tai siurbliuoju, plaunu grindis, bet paprasta diena ir taip - liux.

Įdomus daiktas, reikia pamąstyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2012 11 30, 13:46)
Apie šitą galvoju, o kur pirkai?
Įdomus daiktas, reikia pamąstyti  g.gif
Gerduvoj, jie atstovai ir akcija dažnai daro, tai su 30-40% nuolaid1 galima nupirkt
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif Jungiuosi i jusu buri, su dviem vyruciais abu turi BA, alergija pas abu dulkiu erkutems... Tyremes tik ant rankytes, is kraujo kolkas finansai neleidzia... doh.gif
Sergam ziauriai daznai... doh.gif Didysis dazniausia uzsikosedavo iki vemimo kiekviena diena, (dar turim ir refluxa, rijom zarna anais metais) dabar jau kaip ir reciau buna kad apsivemia... Mazajam dazniau buna spazmai ir sniokstimas (ventolinas nevisada padeda), kosulio baisiu priepoliu reciau pasitaiko..
Monkasta vartojam po pora men, pavasari ir rudeni (kartais ketotifena), fluxotida didziajam praktiskai pastoviai purskiam 50mg ryte/vakare, dabar pertrauka. Mazajam kolkas buvom isvenge jo, bet va pries pusantro menesio labai koset pradejo, tai jau pulmonologe liepe papurskaliot ryte vakare kol nustos koset ir nutraukt. Taip ir padarem. Uzvakar issioperavom adenoidus, nes pas ji dar yra (buvo) pulingos slogos beda doh.gif kas menesi tirstas zalias snarlys panosej doh.gif tai galu gale pasidarem operacija, dabar labai idomu ar bus rezultatai tokie kokiu tikejosi tiek gydytoja tiek as ax.gif
Atsakyti
Mamytės, ar kam nors gavosi sėkmingai nustoti vaikui inhaliuoti hormonus?
Pradėjome gydymą nuo 125mg. Floxotido du kartus per dieną. Po triju mėn. sumažinome iki 100 mg. du kartus per dieną tris savaites ir tris savaites po 50 mg du kartus per diena + Monkasta tris savaites.
Jau 3 dienos kaip be Flixotido, tik MOnkasta geriam. Bet išgirdau kai šiandien gal kokius keturis kartus pakosijo. Nejaugi vėl prasideda....

Papildyta:
Dar nežinau, ar pas ką nors vaikas kosiją dėl maistinės alergijos....
įkvepiamųjų alergenų paletė padarėme iš kraujo, bet nerado alergijos...dabar galvoju, gal verta padaryti maistui?
Kaip galvojate?
Atsakyti