Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

Siandien puse kauno apvaziavau ieskodama flixotido 125 mcg doh.gif .israsytas receptas dviem menesiam,tai du flokaniukai,tai vienoj vaistinej vienas,kitoj isvis nera.deficitas pasirodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2012 10 30, 16:32)
Jūsų minėti vaistai alergijos nustatymo rezultatams įtakos neturi. Flexotida po to duokit kas antrą dieną ir po savaitės visai galima neduot (bet čia šiaip medikai geriau žino) dėl montelukasto nežinau, bet kad jis maniškiui netiko tai ir nutraukiau iškarto.
Realiai tiksliai nustatyti BA nėra jokių tyrimų, ji nustatoma daugiau diagnozių atmetimo būdu ir kai jau nieko kito nebelieka ką atmest tada lieka astma.

Aciu uz atsakyma. Pas pulmonolga net nezinau kada papulsim, nes pas seimos daktara tik lapkriti kad gaut siuntima, nes sake kad ir kontrolei pas pulmonologa as turiu tureti siuntima, nes kitaip teks moketi. As jau nebesuprantu nieko. Skaiciau kad mamytes neima siuntimu kas kart, o man sake kad privalau kas kart apsilankydama gaut siuntima.
Atsakyti
Ir aš turiu gauti siuntimą, bet jei reikia extra, skambinu gydytojui ir prasau kad priimtu, o ir šeimos gydytoja bet kada gali išrašyti man siuntimą jei paprašau, tiesiog skambinu jai asmeniškai ir prašau, nes per registraciją poliklinikoje ar klinikose kol eilė prieis tai ir galą gauti gali.
Papildyta:
QUOTE(deimantine+ @ 2012 10 30, 16:40)
Siandien puse kauno apvaziavau ieskodama flixotido 125 mcg  doh.gif .israsytas receptas dviem menesiam,tai du flokaniukai,tai vienoj vaistinej vienas,kitoj isvis nera.deficitas pasirodo  doh.gif

To dar betrūko doh.gif Aš prieš savaitę pirkau, tai virgi dvejose vaistinėse neturėjo, laimei trečioje radau.
Atsakyti
Siandien puse kauno apvaziavau ieskodama flixotido 125 mcg  doh.gif .israsytas receptas dviem menesiam,tai du flokaniukai,tai vienoj vaistinej vienas,kitoj isvis nera.deficitas pasirodo  doh.gif

Mes šiom dienom irgi ieškojom šito per vaistines. 50-inis ir anksčiau būdavo gaut problema, tik vienetai vaistinių atsiveždavo tokį, bet dabar ir 125 deficitinė prekė patapo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(deimantine+ @ 2012 10 30, 17:40)
blink.gif durninas kažkoks doh.gif pas mane viena Seretide naudoja o mažiukei Flexotide, tai jei taip sunku gaut... doh.gif

QUOTE(bevardė @ 2012 10 30, 17:48)
Ir aš turiu gauti siuntimą, bet jei reikia extra, skambinu gydytojui ir prasau kad priimtu, o ir šeimos gydytoja bet kada gali išrašyti man siuntimą jei paprašau, tiesiog skambinu jai asmeniškai ir prašau, nes per registraciją poliklinikoje ar klinikose kol eilė prieis tai ir galą gauti gali.
Papildyta:
To dar betrūko  doh.gif  Aš prieš savaitę pirkau, tai virgi dvejose vaistinėse neturėjo, laimei trečioje radau.
pas mus t.p., jei kas, viską sutvarkom tel. su mūsų gyd., ir jei reikia skubiai pasirodyt, visada priima.

Šiandien buvom pas pulmonlogą, tai spirometrija visai nebloga, t.y. nepablogėjo, net yra kiek pagerėjimo nuo paskutinio karto, čia su vaistais, bet vistiek, pagerėjo thumbup.gif
Atsakyti

kitą kartą galit turėt omenyje, kad kai neturi pakankamo kiekio receptinių vaistų, galit pasiimti tą vieną buteliuką, o antrąjį - gaunat skolos raštelį iš vaistinės, užsako ir ateinat pasiimti vėliau. bent jau mums taip siūlė, kai visur tik po pusę pakuotės vaistų buvo.
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2012 10 31, 21:59)
kitą kartą galit turėt omenyje, kad kai neturi pakankamo kiekio receptinių vaistų, galit pasiimti tą vieną buteliuką, o antrąjį - gaunat skolos raštelį iš vaistinės, užsako ir ateinat pasiimti vėliau. bent jau mums taip siūlė, kai visur tik po pusę pakuotės vaistų buvo.

drinks_cheers.gif Ir mes taip esam darę.
Atsakyti
Sveikos, mamytes

gal kuri pirkote si inhaliatoriu?

http://grupinis.lt/v...-atskirai?68464

Ar geras?

Mano lelius irgi turi BA, daznai sergam, tai galvoju gal paimt, nes kaina tai gera. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alincik @ 2012 11 03, 11:00)
Sveikos, mamytes

Ar geras?

Mano lelius irgi turi BA, daznai sergam, tai galvoju gal paimt, nes kaina tai gera.  g.gif

Sveikos,
mums irgi itaria BA. Turim sita inhaliatoriu. Mums geras jis.
Atsakyti
Sveikos mamytes,

gal kam bus naudinga info - Flixotide 50 perkam Camelia vaistineje, prie antakalnio poliklinikos (tas pat pastatas, iejimas salia).

Dar klausimas, ar kas daret savo vaikuciams, sergantiems BA skiepus nuo gripo? Dabar poliklinikose tokiems vaikuciams nemokamai priklauso, tik nezinau ar verta, daug skirtingu nuomoniu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alincik @ 2012 11 03, 11:00)
Sveikos, mamytes

Ar geras?

Mano lelius irgi turi BA, daznai sergam, tai galvoju gal paimt, nes kaina tai gera.  g.gif
g.gif pabandykit, visai nieko, šiaip reikia žiūrėt į dalelių dydį, inhaliacijos laiką, triukšmingumą...

QUOTE(Alincik @ 2012 11 07, 17:33)

Dar klausimas, ar kas daret savo vaikuciams, sergantiems BA skiepus nuo gripo? Dabar poliklinikose tokiems vaikuciams nemokamai priklauso, tik nezinau ar verta, daug skirtingu nuomoniu...  g.gif
prieš puslapį-kitą tik aptarinėjom mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes. Norejau paklausti, mum israse Seretide 25/125 mcg 2k/d vartoti 2-3 men. Ar ne per daug cia 4 metų vaikui? fliksotido taip supratau jau nebenaudot kol Seretide puskiam? Kokiu salutiniu poveikiu buvo jusu vaikams naudojant Seretide?
Atsakyti