Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(Dalyte:) @ 2012 10 18, 13:44)
rolleyes.gif o nisitas kas? tepaliukas kažkoks?

aha tepaliukas specialiai nosiai, dar rinopanteina yra toks. galu gale galima ir paprastu sezamu aliejum patept, kad tik neissausetu, nes tikrai stipriai krauja pramusdavo.
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2012 10 18, 16:39)
aha tepaliukas specialiai nosiai, dar rinopanteina yra toks. galu gale galima ir paprastu sezamu aliejum patept, kad tik neissausetu, nes tikrai stipriai krauja pramusdavo.

blink.gif nieko neturiu. o kiek dienu jus jį purkšdavote?
gal po kelių dienų ji juros vandeniu geriau keist?
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2012 10 18, 09:53)
Sveikutės,
buvau pas gydytoja, visi mūsų kosuliai nuo nosytės, išrašė - nasonex purškalą, jis buvo kompensuojamas, pirmą kart pirkome, žiūrėsime kaip veiks. Aišku ir broliui sakė purkšt šitą, nes nosis užburkus, nors neteka. zirteco sakė galiu duot, neilgiau 10d ir ne po pusę, o po ketvirti tabletės. Mūsų gydytojos jau tikrai vaistų išrašinėtoja nepavadinčiau smile.gif

Atkreipkit demesi kad nasonex hormoninis purskalas, ir ilgainiui ji vartojant gleivine ne tik issauseja, bet jau pati nebesugeba susitvarkyt ir issivysto pripratimas
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2012 10 18, 14:42)
blink.gif nieko neturiu. o kiek dienu jus jį purkšdavote?
gal po kelių dienų ji juros vandeniu geriau keist?

Aš purkšdavau iki kol užkimšus vieną šnervę galėdavo laisvai prakvėpuot pro kitą ir kai dingdavo specifinis balso atspalvis.
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2012 10 18, 20:03)
Aš purkšdavau iki kol užkimšus vieną šnervę galėdavo laisvai prakvėpuot pro kitą ir kai dingdavo specifinis balso atspalvis.

panasiai ir mes. kokia savaite tai intensyviai papurskiam, paskui mazinam palaipsniui, kaip ir su visais hormonais iskart nutraukt, kai vos vos pagereja, negalima. siuo momentu kaip tik sinusita gydom, tai varom nasonexa 2 k dienoj ir taip 3 savaites prisake doh.gif . antrad. eisim vel pas LOR, tai gal jau pamazins. labai tikiuosi.
Atsakyti
Kraujuoja iš nosytės ne todėl kad sausina, o tiesiog hormonai silpnina kraujagyslių sieneles, mums dažnai kraujuodavo kada Flexotide kvėpavo vaikas su kauke. Tepaliukai čia nelabai padės, patarčiau pavartoti rutinoskorbino wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2012 10 19, 14:12)
Kraujuoja iš nosytės ne todėl kad sausina, o tiesiog hormonai silpnina kraujagyslių sieneles, mums dažnai kraujuodavo kada Flexotide kvėpavo vaikas su kauke. Tepaliukai čia nelabai padės, patarčiau pavartoti rutinoskorbino wink.gif

kas čia dar per daiktas? doh.gif
tabletės?

na žiūrėsiu pavartosim vaistus iki savaitės laiko o paskui bandysim be jų

man visada sterimar tikdavo, parašiau vyro nupirkt, tai tas humerio nupirko, o ten toks slėgis, kad man baisu vaikui ir purkš

dabar mastau zirtec ar tas purškalas nuo AR geriau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2012 10 19, 13:06)
kas čia dar per daiktas?  doh.gif
tabletės?

Taip tabletes, bet vaistinėje gal turi rutino ir skystu pavidalu?

Nosytei naudoju tik Quix, visi kiti vandenukai man nepatinka, nes labai jau gausiai plauna.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2012 10 19, 13:12)

mum tai labai padeda tepaliukai. kiek zinau, vit C nepatartina naudoti, kai vartojami antihistamininiai preparatai, nes jis organizme virsta nuodais.

Nesikisu i kitu gydyma tam yra gydytojai, tik dalinuosi patirtim. taip, kad vit C esam atideje i sona kuriam laikui.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2012 10 19, 13:12)
o aš tai galvoju kodėl kraujas pastoviai iš nosies eina doh.gif
bet kad Askorutiną arba Rutinoskorbiną gyd. sakė negalima duot vaikams iki 6metu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nataliuncik: 19 spalio 2012 - 13:52
pirksiu quix smile.gif pas mus visada sausa nosies gleivynė, o beto ir vaikai mieliau renkasi tuos purkštukus, nei lašinamus , stipriai purškiančius

eilinį kartą dekojų už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2012 10 19, 13:51)
bet kad Askorutiną arba Rutinoskorbiną gyd. sakė negalima duot vaikams iki 6metu 

Na šiaip ir Sinupretą ar Pertusiną galima irgi tik nuo 6 metų. Askorutiną galima ir kūdikiams duoti bent jau anotacinis lapelis taip rašo. Maniškiui gydytoja buvo skyrusi nuo kraujavimo iš nosies, nes pasižeidžia giliau esančios kraujagyslės ir jokie tepaliukai jų nepasiekia. Suprasčiau jei kraujuotų panosė. Kitas dalykas kas gali suket kraujavimą- refliuksas atsiradęs nuo astminių kosulių mirksiukas.gif Mums kraujavimas ir dabar pasitaiko ypač per astmos paūmėjimą, nors hormono ir nekvepavom 2 mėn.

O kas liečia vaisto vartojimą, tai ir kalbos būti negali apie vartojimą nepasitarus su gydytoju, mes mamos tik galime rekomenduoti kaip galimybę apie kuria reiktų tartis su gydančių gydytoju.

O kad vit C nepatartina naudoti, kai vartojami antihistamininiai preparatai, nes jis organizme virsta nuodais, tai visiškas briedas doh.gif
Atsakyti