Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(Dalyte:) @ 2012 10 15, 16:45)
aš žinau, kad pulmonologas tai plaučiai ir bronchai smile.gif tiesiog skaičiuoju viską nuo to, kad visgi Ba yra pagrindinė kaip ir liga, o kitos lydinčios.
o sausas ką reiškia? kažkaip neteko susidurti, pas mane vaikai dažniausiai apie stipresnį susirgimą praneša plaučiu švilpimu.
brolis kosėjo pas mus namie, tai gal ir mažė bacilą pagavo, viena dieną ir temperatūra iki 38 buvo bet ėjo ir praėjo, nakty nekoso, kaip ir gražiai, tyliai kvepuoja. stebėsiu cool.gif

o paranoja ir aš turiu doh.gif  unsure.gif
pulmonologas gali konstatuot ligą, bet ar ji alerginė ar virusinė gali pasakyt tik LOR, bet daugiausia sprendžia iš slogos spalvos ir laiko ant kiek užsitęsusi yra

pas mus sausas kosulys, toks lojantis be atsikosėjimo, draskantis, dažniausia lydi dusulius, todėl mums jis košmariškas, o jau kai eina atsikosėt, šlapias, tada jau žinom kad pavojus praėjo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2012 10 16, 09:54)
pulmonologas gali konstatuot ligą, bet ar ji alerginė ar virusinė gali pasakyt tik LOR, bet daugiausia sprendžia iš slogos spalvos ir laiko ant kiek užsitęsusi yra

pas mus sausas kosulys, toks lojantis be atsikosėjimo, draskantis, dažniausia lydi dusulius, todėl mums jis košmariškas, o jau kai eina atsikosėt, šlapias, tada jau žinom kad pavojus praėjo  blush2.gif

ačiū už atsakymą užsirašysim pas lor smile.gif

aš tai jau brontex daviau, nes brolis kosėja geria, tai ir Ug daviau, atsikosėjo švariau
Atsakyti
Maniškiui karkalus skystina geriau ne Brontex o Fluditec sirupas. Dėl Aerius, vakar klinikose loristė kaip tik nerekomendavo šio vaisto, nes sakė jis silpnai veikia, jau geriau zyrtec arba Claritine.

Maniškiui refliuksas susitvarke, nors šiuo metu kosėja ir plaučiai švilpia. Blyn negi vėlprie Flexotide reiks grįžti.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2012 10 17, 10:54)
Maniškiui karkalus skystina geriau ne Brontex o Fluditec sirupas. Dėl Aerius, vakar klinikose loristė kaip tik nerekomendavo šio vaisto, nes sakė jis silpnai veikia, jau geriau zyrtec arba Claritine.

Maniškiui refliuksas susitvarke, nors šiuo metu kosėja ir plaučiai švilpia. Blyn negi vėlprie Flexotide reiks grįžti.

jo jis iš pradžiu -Aerius buvo gerai, o paskui jau neveiksmingas.
o dėl vaistų nuo kosulio tai aš kitų ir nelabai žinau, kažkaip kaip ligoninėje gulim, tai ten tik ambroksaliu gydo, tai ir namie tokį turim

tai jau daviau savo nuožiūra Zirtec, o ryt klausiu Lor ką daryti, kiek aš ten lašinti galiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2012 10 17, 11:30)
jo jis iš pradžiu  -Aerius buvo gerai, o paskui jau neveiksmingas.
o dėl vaistų nuo kosulio tai aš kitų ir nelabai žinau, kažkaip kaip ligoninėje gulim, tai ten tik ambroksaliu gydo, tai ir namie tokį turim

tai jau daviau savo nuožiūra Zirtec, o ryt klausiu Lor ką daryti, kiek aš ten lašinti galiu doh.gif
mums Aerius beveik nepadeda, dabar ir Zirtec nelabai doh.gif o tabl. negalim vartot dėl sudėtyje įeinančios medžiagos doh.gif

Zirtec'o savo mergytėm (3ir 8m.) duodu po 10-15l.
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2012 10 17, 13:47)
mums Aerius beveik nepadeda, dabar ir Zirtec nelabai  doh.gif o tabl. negalim vartot dėl sudėtyje įeinančios medžiagos  doh.gif

Zirtec'o savo mergytėm (3ir 8m.) duodu po 10-15l.

aš tabletes turiu, sirupa abu mano vaikai gerdavo nuo AD
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2012 10 17, 10:30)

Fluditec veiklioji medžiaga yra karbocisteinas.
user posted image

Mano vaikams pradžioje veikė ir ambroksolio sirupai, po to pastebėjau, kad jie nėra tokie veiksmingi ir vaistininkė pasiūlė Fluditec. Suveikia žymiai geriau ir greičiau.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2012 10 17, 12:57)
Fluditec veiklioji medžiaga yra karbocisteinas.

Mano vaikams pradžioje veikė ir ambroksolio sirupai, po to pastebėjau, kad jie nėra tokie veiksmingi ir vaistininkė pasiūlė Fluditec. Suveikia žymiai geriau ir greičiau.
reikės ir mums jį pabandyt, nes dažniausia ambroksolis eina g.gif
Atsakyti
Sveikutės,
buvau pas gydytoja, visi mūsų kosuliai nuo nosytės, išrašė - nasonex purškalą, jis buvo kompensuojamas, pirmą kart pirkome, žiūrėsime kaip veiks. Aišku ir broliui sakė purkšt šitą, nes nosis užburkus, nors neteka. zirteco sakė galiu duot, neilgiau 10d ir ne po pusę, o po ketvirti tabletės. Mūsų gydytojos jau tikrai vaistų išrašinėtoja nepavadinčiau smile.gif
Atsakyti
tik nepamirskit, vartodami nasonex, patepti nosyte Nisita ar kitokiu tepaliuku. nes nasonexas labai issausina gleivine, maniskiui daznai begdavo kraujas is nosies jo pavartojus.
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2012 10 18, 14:42)
tik nepamirskit, vartodami nasonex, patepti nosyte Nisita ar kitokiu tepaliuku. nes nasonexas labai issausina gleivine, maniskiui daznai begdavo kraujas is nosies jo pavartojus.

rolleyes.gif o nisitas kas? tepaliukas kažkoks?
Atsakyti
o aš palūžau ir vakar vakare ištraukiau Flexotide (50), nebegaliu kalusyt jau savaitę švilpiančių plaučių. Homeopatija šį kartą nesuveikė kaip pradžioje. Na bet daugiau kaip du mėn išbuvom be hormonų.
Atsakyti