QUOTE(Dalyte:) @ 2012 10 15, 16:45)
aš žinau, kad pulmonologas tai plaučiai ir bronchai tiesiog skaičiuoju viską nuo to, kad visgi Ba yra pagrindinė kaip ir liga, o kitos lydinčios.
o sausas ką reiškia? kažkaip neteko susidurti, pas mane vaikai dažniausiai apie stipresnį susirgimą praneša plaučiu švilpimu.
brolis kosėjo pas mus namie, tai gal ir mažė bacilą pagavo, viena dieną ir temperatūra iki 38 buvo bet ėjo ir praėjo, nakty nekoso, kaip ir gražiai, tyliai kvepuoja. stebėsiu
o paranoja ir aš turiu
pulmonologas gali konstatuot ligą, bet ar ji alerginė ar virusinė gali pasakyt tik LOR, bet daugiausia sprendžia iš slogos spalvos ir laiko ant kiek užsitęsusi yrao sausas ką reiškia? kažkaip neteko susidurti, pas mane vaikai dažniausiai apie stipresnį susirgimą praneša plaučiu švilpimu.
brolis kosėjo pas mus namie, tai gal ir mažė bacilą pagavo, viena dieną ir temperatūra iki 38 buvo bet ėjo ir praėjo, nakty nekoso, kaip ir gražiai, tyliai kvepuoja. stebėsiu
o paranoja ir aš turiu
pas mus sausas kosulys, toks lojantis be atsikosėjimo, draskantis, dažniausia lydi dusulius, todėl mums jis košmariškas, o jau kai eina atsikosėt, šlapias, tada jau žinom kad pavojus praėjo