Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

Na tantum verde jau nepurskiu.
Aerius irgi nebeduodu, daviau tris dienas, kai sloga bego upeliu.
Siuntimo jau paprašiau. O Cirtautas pulmonologas?

Papildyta:
QUOTE(Dalyte:) @ 2012 10 04, 16:22)
o šiaip jūsų astma sunkios formos? vaistų taip daug atrodo,

Šiaip man niekas nesake kokia mūsų forma. Dieve, tikiuosi ne. Šiaip mums sake, kad ne astma, bet astminis bronchitas, nezinau ar cia tas pats ar ne.
Bet ko norėti, papasakosiu anekdota - tikra atsitikima. Pernai nuejom pas pulmonologe su mazuoju, sako o didysis irgi turi astma?, sakau turi, bet jokiu pozymiu nebuvo 8 menesius jau be jokiu vaistu.
Tai liepe atsinesti kortele, israse jam monkastos ir liepe gerti, kad neprasidetu. Kai bandžiau sakyti, kad jei tokį ilgą laiką be vaistų išbuvom, tai gal nepradedam vaistų gerti tasri nei iš šio nei iš to. Čia ir pasakyta frazė, gydo ne mamos, o gydytojai.
Ai, bet manau kiekviena turim " linksmu' verysad.gif istorijų.

Ačiū Jums už palaikymą visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinuv: 05 spalio 2012 - 10:28
mergytės, man čia dar patarė kreiptis į žolininkę Balvočiūtę. Gal kuri ką nors esate girdėjusi, sakė, kažkokiam vaikučiui padėjo nuo astmos g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2012 10 05, 11:48)
mergytės, man čia dar patarė kreiptis į žolininkę Balvočiūtę. Gal kuri ką nors esate girdėjusi, sakė, kažkokiam vaikučiui padėjo nuo astmos g.gif
labai puiki žolininkė, bet patarčiau kreiptis pas ją remisijos metu, o ne dabar
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2012 10 03, 16:54)
jezus aš tokiais atvėjais kaip ventolinas nenuima į priimamį važiuoju, tai kad maža patarėja būčiau g.gif

jo,vaziavom i priimamaji,nes nuo ventolino tik 20-30min pageredavo. tai vel pagulde,siandien isleido.pries tai gulejom rugsejo 21 doh.gif . vietoj montelukasto liepe flixotida naudot 3men ir toliau ziuresim ka daryt ...
Atsakyti
Sveikos, mes ir turim panašių problemų, bet dar iki galo neišsiaiškinę kas mums ar astminis bronchitas ar adenoidai ar dar kažkas, bet aš ne apie tai... Norėčiau pasakyti, kad gyd. Cirtautas tikrai puikus gydytojas, bent taip man pasirodė, tai gydytojas kuris vaistų neskuba rašyti, o dar tiek daug kaip buvo rašyta, ir tikrai viską paaiškina. Taip kad drąsiai galite važiuoti. Ir dar vienas pastebėjimas, kad kuo daugiau nuomonių tuo geriau, reikia išklausyti visas.
Atsakyti
QUOTE(deimantine+ @ 2012 10 05, 15:52)
jo,vaziavom i priimamaji,nes nuo ventolino tik 20-30min pageredavo. tai vel pagulde,siandien isleido.pries tai gulejom rugsejo 21  doh.gif  . vietoj montelukasto liepe flixotida naudot 3men ir toliau ziuresim ka daryt ...

kaip nesmagu, ir man jau tos ligoninės brrrr, seseles vardais žinau ir dažniau nei drauges matau doh.gif unsure.gif

sveikit 4u.gif
o tai jau flixotido nenaudojot prieš paūmėjimą?
o ligoninėje kaip viską atstainėjo? 9 šiaip idomu, nes be jūsų daugiau su niekuo nebendrauju šia tema, idomu kaip skirtingose ligoninese reaguoja)
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2012 10 05, 17:11)
kaip nesmagu, ir man jau tos ligoninės brrrr,  seseles vardais žinau ir dažniau nei drauges matau  doh.gif unsure.gif

sveikit 4u.gif
o tai jau flixotido nenaudojot prieš paūmėjimą?
o ligoninėje kaip viską atstainėjo? 9 šiaip idomu, nes be jūsų daugiau su niekuo nebendrauju šia tema, idomu kaip skirtingose ligoninese reaguoja)

Na mum tik neseniai nustate.tai buvo skirtas montelukastas ir jei uzeis vel paumemijas tai pradet flixotida. o atstatinejo tai taip: ryte ir vakare flixotidas.6 kartai salbutamolio.laselines NaCl nes nenorejo nei valgyt nei gert.deguonis ir i vena ryte vakare salmeterolis...mes kauno klinikose gydomes.
Atsakyti
QUOTE(jolsa1 @ 2012 10 05, 14:58)
kad gyd. Cirtautas tikrai puikus gydytojas, bent taip man pasirodė, tai gydytojas kuris

O kus jis dirba?
aciu
Papildyta:
QUOTE(deimantine+ @ 2012 10 05, 14:52)
vietoj montelukasto liepe flixotida naudot 3men ir toliau ziuresim ka daryt ...

Va ir vel klausymas, kodel mums liepe ir ta ir ta vartoti net be ligonines g.gif
Papildyta:
QUOTE(nataliuncik @ 2012 10 05, 14:15)
labai puiki žolininkė, bet patarčiau kreiptis pas ją remisijos metu, o ne dabar

Man pasake, kad galima telefonu uzsisakyti arbatas.
kelias vaziuoti tai būtų per visą Lietuva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2012 10 05, 19:41)

Man pasake, kad galima telefonu uzsisakyti arbatas.
kelias vaziuoti tai būtų per visą Lietuva doh.gif
taip, galima telefonu užsakyt arba galima pabandyt žolelių arbatą N7 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2012 10 05, 20:25)
taip, galima telefonu užsakyt arba galima pabandyt žolelių arbatą N7 smile.gif

Matau, Jūs jau daug žinote , tai jei užsakinesiu telefonu, tai pagamins kažkokia specialia, ar ta Nr7 ir atsius?
O Jūs bandėt ? Padejo kiek nors?
aciu 4u.gif
Paskaiciau, ji mazina spazmus, tai ja reikia naudoti esant pablogėjimui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinuv: 05 spalio 2012 - 19:38
QUOTE(kristinuv @ 2012 10 05, 20:36)
Matau, Jūs jau daug žinote , tai jei užsakinesiu telefonu, tai pagamins kažkokia specialia, ar ta Nr7 ir atsius?
O Jūs bandėt ? Padejo kiek nors?
aciu 4u.gif
Paskaiciau, ji mazina spazmus, tai ja reikia naudoti esant pablogėjimui?
jei užsakysit 7 arbatą, tai ją ir atsius, galit pasiskambint, gal papasakosit kokia pas jus būklė, kokios bėdos, gal ką kito pasiūlys ar papildys mirksiukas.gif
aš anksčiau pirkau vaistinei jos arbatos, vėliau pradėjau patį daryt pagal mums tinkama sudėtį
kai pradeda kosėt, kai tik pirmas kosuliukas, tada jau ir duokit arbatą, nes ji ne stebuklas, iškarto nesuveiks, reikia laiko, bet tai kad veikia, tai taip
Ir kaip jau rašiau, kai yra pablogėjimai vaistus geriausia nekeist žolelėm, nes galit tik pablogint situaciją, žolelėmis geriausia arba kaip papildomą gyd. priemone arba jau remisijos metu
Atsakyti
Sveikos
o inhaliuojat su adrenalinu?
Kai pirkau inhaliatorių, davė ir adrenalino ampulytes, bet taip ir stovi ax.gif inhaliuoju visada tik druskos tirpalu. šiandien jau vėl dažnai kosėja.
astma jau beveik du metus turim, niekaip nepavyksta apeit dusimo stadiją unsure.gif praktiškai visa eiga žinoma, o suvaldoma tik prednizolonu unsure.gif
Atsakyti