po neramios savaitės, savaitgalį Ugnė nurodė, kad jai ausytė skauda
nupirkom lašiukų nuo uždegimo vaistų ir jau ji sveikute, smagute
o aš jau taip nesupratau kas ir prie ko, pirmiausiai plaučius puoliau, paskui gerklytę, net dantukus, gal dygsta, šlyščia slogą, o pasirodo - ausytės. kažkaip paranojiškai iškart buvau nusiteikus blogiausiam
QUOTE(kristinuv @ 2012 09 30, 12:48)
Mums irgi nelabai kas. užpuolęs virusas trečią dieną vėl iššaukė spazmus ir švokštimą. Nors ir singulair ir flixotidą kvėpavo jau beveik dvi savaites. Nieko nesuporantu, gal todėl, kad jau buvau pradėjus flixoditą mažinti
.
Nors pernai tai be flixotido, o tik su singulairu panašiai būdavo, jei užspazmuodavo, tai taip lengvesne forma ir praeidavo. Tai nesuprantu kodėl tas flixotidas nepadeda šiemet jį kvėpuojant?
Užsirašiau į alergologinį padaryti vėl kokius tyrimus. Kai darėm kraujo mokamus vienerių metų, tai nieko nerodė, Ieg irgi mažas buvo. Tai galvoju, gal jį pakartoti, nes jei jis mažas, tai kaip suprantu tų tyrimų iš kraujo brangių neverta daryti, nes jie nieko nerodo?
gali būti
nors šiaip su singulairu net susidurus nesu
tai ruduo šiaip aktivesnis virusu atžvilgiu. girdėjot net per žinias sakė, kad dergamumas lyginant su praėjusiais metais išaugęs
šiaip alergija gali ir padidėti, išnykti, keistis...o kas tie brangus tyrimai net než. mes tik dėl ieg daremes. po kelių mėn pokytis buvo perpus didesnis, alergija paūmėjus buvo
QUOTE(gazele18 @ 2012 09 30, 16:59)
Mes irgi kamuojames su sia liga. Baisiausia, kad nezinau kaip ja suvaldyti. Bijau i datza leisti, bijau , kad sukoses ir i logonine. Turejom nesenai priepuoli be ligonines neissisukom.
čia turbūt susigyventi, įprasti reikia