QUOTE(Liutasi @ 2012 09 26, 18:52)
Na man irgi nelabai lengva forma čia kvepia.
Ir nelabai kontroliuojama, jei su fliuksotidu taip darosi. O pas pulmonologę seniai buvot? Diagnozę koreguoja ji kiekvieno vizito metu. bent jau pas mus taip.
Pas pulmonologę buvom gal kokį vasario mėnesį. Iki to laiko irgi buvo panašių bajerių - net ištisą mėnesį nepraeinančių kosulių su obstrukcijom, kas savaitę šokinėjančiom tempom, bet jos išrašuose vis tiek - lengva forma
Registruosimės vėl. Nuo pavasario iki šio rugsėjo buvo nesirgęs visai, porą mėnesių ir pertrauką nuo flixotido padarėm, o vat ruduo atėjo ir vėl pašlo paiechalo.
QUOTE(nataliuncik @ 2012 09 27, 07:29)
mums buvo t.p., tik neapseidavom be ligoninės, ir reanimacijos, tai kai
pagerėjimo metu (purškiant Flexotidą) padarė spirometrija mūsų rodikliai buvo ne l.geri, tada mums perkvalifikavo į vidutinio sunkumo ir vietoj Fluxotid'o išrašė Seretid'ą
Turėsiu omeny.
QUOTE(Anecka @ 2012 09 30, 17:54)
Turiu tokį klausimą....pulmonologė pataria po trupučiuka atsisakyti Flixotide ir pereiti prie Montelukasto.
Bet labai bijau gerti Montelukastą, nes blogai miegojo naktimis.
Kokios firmos jus perkate, gal patarsite.
Bandžiau vaistinėse surasti Singulair, jis jau išbandydas, bet niekus neradau.
Papildyta:
Dar noriu paklausti, ar visos tyrėt vaikus dėl toksakarozės?
Gal kas išgydėt ir sumažėjo titrai...
Dėl toksokarozės maniškis netirtas. Eozinofilai nepadidėję, tai gydytojai atrodė nepanašu, kad čia būtų priežastis.
O Singulairas pašalinio poveikio jums neduodavo? Aš irgi mąstau Singulairą išbandyt, tikintis, kad galbūt jo poveikis bus geresnis, nei pernai bandyto Montelukasto, iš kurio nebuvo jokios naudos. Įvedžiau į paiešką ir pirmiausiai pakraupau nuo kainos
Dar variantas po 10mg pirkt ir dalint pusiau, bet tų po 10mg nerandu, kad išmestų, kokiose vaistinėse yra. O dabar va lenkiškas puslapis:
http://www.nokaut.pl...-10mg-x-28.html Ar man vaidenasi, ar ten belenkiek kartų pigiau?