Egzotika, na nerealius batukus užrodėt, o jau spalvos
Pasirodau ką nunarpliojau.
QUOTE(audradv @ 2012 09 20, 16:27)
Egzotika, na nerealius batukus užrodėt, o jau spalvos
gal galima meskiuko nuorodele ?
QUOTE(audradv @ 2012 09 20, 13:27)
wau, koks grazus padukas labai labai labai patiko, ypac tas kaspinukas ivertas labai pagyvina baciukus. o gi tokie maziukai kai guli pagrinde matosi padukas, o ne batuko virsus
QUOTE(kristynka* @ 2012 09 20, 17:23)
gal galima meskiuko nuorodele ?
esu idejusi i schemuciu tema meskiuka ant paduko, bet jau nepamenu kelintame psl. kiek menu, atrodo megsta pagal ta pati, bet manau audrav netrukus patikslins
QUOTE(egzotikaa @ 2012 09 20, 22:42)
wau, koks grazus padukas labai labai labai patiko, ypac tas kaspinukas ivertas labai pagyvina baciukus. o gi tokie maziukai kai guli pagrinde matosi padukas, o ne batuko virsus
esu idejusi i schemuciu tema meskiuka ant paduko, bet jau nepamenu kelintame psl. kiek menu, atrodo megsta pagal ta pati, bet manau audrav netrukus patikslins
Ačiū, kai savo panelei tokius mezgiau tai kai gulėdavo kokjytes iškėlus, tai tie meškiukai su visais ir :sveikindavosi"
Taip schemutę iš ten ir ėmiau
Papildyta:
QUOTE(egzotikaa @ 2012 09 20, 15:15)
ACIU dodone, ryto@rasa uz pasidalinima sauniomis schemutemis uz draugiskuma
o sitie baciukai nerti krokodilo zvyneliais fantastiski http://www.rankdarbi...ilo-zvyneliais/
gal kuri turite ju visa schema nuo a iki z ?
o sitie baciukai nerti krokodilo zvyneliais fantastiski http://www.rankdarbi...ilo-zvyneliais/
gal kuri turite ju visa schema nuo a iki z ?
O kokią paklausą šie bačiukai turi. Rankdarbių skyrelyje gal kokios penkios mamytės jieško kas numegztų tokius bačiukus
Dar vieni "inkariukai"
Aš vakar juos bandžiau narpliot, ir vienaip ir kitaip.. Tie zvyniukai viskas aisku, ismokau ta rasteli, bet pati batuka kaip padaryt, neisgalvoju.. Nosiukus nezinau kaip taip graziai padaryt.. Bandysiu, dar siand pabaigt kaip as isgalvojus, paskui parodysiu galutini rezultata savo bandymu..
Fainuolės kojinytės su katinukais
Šlepetės iš kupranugario vilnos Visai smagios
QUOTE(dodone @ 2012 09 21, 10:37)
Aš vakar juos bandžiau narpliot, ir vienaip ir kitaip.. Tie zvyniukai viskas aisku, ismokau ta rasteli, bet pati batuka kaip padaryt, neisgalvoju.. Nosiukus nezinau kaip taip graziai padaryt.. Bandysiu, dar siand pabaigt kaip as isgalvojus, paskui parodysiu galutini rezultata savo bandymu..
Na ir nesigavo man niekas, nei vienaip, nei kitaip.. Emiau ir isardziau... Zinoma, ranku nenuleidau.. Gal kada veliau dar bandysiu... )