Įkraunama...
Įkraunama...

Kojinytės, batukai - vaikams ir suaugusiems

Egzotika, na nerealius batukus užrodėt, o jau spalvos thumbup.gif

Pasirodau ką nunarpliojau.user posted image
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2012 09 20, 16:27)
Egzotika, na nerealius batukus užrodėt, o jau spalvos thumbup.gif

gal galima meskiuko nuorodele ?
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2012 09 20, 13:27)

Pasirodau ką nunarpliojau.

wau, koks grazus padukas wub.gif labai labai labai patiko, ypac tas kaspinukas ivertas labai pagyvina baciukus. o gi tokie maziukai kai guli pagrinde matosi padukas, o ne batuko virsus wub.gif

QUOTE(kristynka* @ 2012 09 20, 17:23)
gal galima meskiuko nuorodele ?

esu idejusi i schemuciu tema meskiuka ant paduko, bet jau nepamenu kelintame psl. kiek menu, atrodo megsta pagal ta pati, bet manau audrav netrukus patikslins
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 09 20, 22:42)
wau, koks grazus padukas  wub.gif labai labai labai patiko, ypac tas kaspinukas ivertas labai pagyvina baciukus. o gi tokie maziukai kai guli pagrinde matosi padukas, o ne batuko virsus  wub.gif
esu idejusi i schemuciu tema meskiuka ant paduko, bet jau nepamenu kelintame psl. kiek menu, atrodo megsta pagal ta pati, bet manau audrav netrukus patikslins

Ačiū, kai savo panelei tokius mezgiau tai kai gulėdavo kokjytes iškėlus, tai tie meškiukai su visais ir :sveikindavosi" biggrin.gif

Taip schemutę iš ten ir ėmiau 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(egzotikaa @ 2012 09 20, 15:15)
ACIU dodone, ryto@rasa uz pasidalinima sauniomis schemutemis  bigsmile.gif uz draugiskuma  4u.gif  4u.gif

o sitie baciukai  wub.gif nerti krokodilo zvyneliais fantastiski  wub.gif http://www.rankdarbi...ilo-zvyneliais/
gal kuri turite ju visa schema nuo a iki z ?
user posted image

O kokią paklausą šie bačiukai turi. Rankdarbių skyrelyje gal kokios penkios mamytės jieško kas numegztų tokius bačiukus
Atsakyti
Dar vieni "inkariukai"

user posted image
Atsakyti
Aš vakar juos bandžiau narpliot, ir vienaip ir kitaip.. Tie zvyniukai viskas aisku, ismokau ta rasteli, bet pati batuka kaip padaryt, neisgalvoju.. Nosiukus nezinau kaip taip graziai padaryt.. Bandysiu, dar siand pabaigt kaip as isgalvojus, paskui parodysiu galutini rezultata savo bandymu.. smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Fainuolės kojinytės su katinukais thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai fainuoles,bet kaip jums nesutraukia to katinuku rastelio ,man tai paskiau kisant koja kaskaip nesitampo ta vieta,o labai laisvai mezgant tarpukai tarp spalvu matosi.
Atsakyti
Šlepetės iš kupranugario vilnos smile.gif Visai smagios smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dodone @ 2012 09 21, 10:37)
Aš vakar juos bandžiau narpliot, ir vienaip ir kitaip.. Tie zvyniukai viskas aisku, ismokau ta rasteli, bet pati batuka kaip padaryt, neisgalvoju.. Nosiukus nezinau kaip taip graziai padaryt.. Bandysiu, dar siand pabaigt kaip as isgalvojus, paskui parodysiu galutini rezultata savo bandymu..  smile.gif

Na ir nesigavo man niekas, nei vienaip, nei kitaip.. Emiau ir isardziau... Zinoma, ranku nenuleidau.. Gal kada veliau dar bandysiu... smile.gif)
Atsakyti
Dodone,dabar as bandau.Batuka neriu is mazo didindama va pag sitaCia,o zvyneliai manau iseis.Paziuresim kas gausis,tada parasysiu,o jei mergaites kuri rasit krokodilo zvyneliu tikslia schemute,prasau paskelbkit cia.Aciu.
Atsakyti