Įkraunama...
Įkraunama...

Kojinytės, batukai - vaikams ir suaugusiems

QUOTE(Advile @ 2014 01 20, 13:25)
Sveikos. 4u.gif
Suprantu, kad šis klausimas nuolatines mezgėjas jau varo į neviltį, bet gal galėtumėte pasakyti kiek maždaug akyčių reikia kūdikio kojinytėms. Mąstau uždėti 36 akis, po 9 ant virbalo, kažin ne bus per didelės? Suprantu kad nuo mezgimo priklauso, bet maždaug kiek jūs uždedate?
labas, o is kokiu siuliuku megzit:) as kai mezgiau is storos vilnos tai dejau po 7 ar 8 ant virbalo
Atsakyti
QUOTE(insanda @ 2014 01 20, 14:18)
labas, o is kokiu siuliuku megzit:) as kai mezgiau is storos vilnos tai dejau po 7 ar 8 ant virbalo

Aš galvoju megzti iš 100 merino vilnos, bet plona ji, 50 g - 130m, galvoju liepą gimsiančiam mažyliui gal nereikia labai storų?
Atsakyti
QUOTE(Advile @ 2014 01 20, 22:12)
Aš galvoju megzti iš 100 merino vilnos, bet plona ji, 50 g - 130m, galvoju liepą gimsiančiam mažyliui gal nereikia labai storų?

jei siuliukai ploni ir megzit viengubu manau 9 galit det pilnai:)
Atsakyti
ax.gif prisiduodu smile.gif
user posted image
Atsakyti
kaip grazu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GALUZE @ 2013 12 08, 19:09)
gal kas turit vertima is rusu kalbos ir situ?
user posted image

gal galite padeti aju kelinta diena kankinuosi ir vis niekaip neisiaiskinu kaip megzti tokius batukus. viskas kaip ir aisku tik va 6 eilute man neiasku. gal galite isversti is rusu kalbos va si aprasyma":
Л1(5н) - 5 снизу лиц п - спустить петлю до коричневой петли. Ввести правую спицу п коричневую петлю под протяжками, левой спицей вязать эту петлю вместе лиц с протяжками

is anksto aciu uz pagalba
Atsakyti
QUOTE(Lina1985 @ 2014 01 24, 13:27)
ax.gif  prisiduodu 

Labai gražios thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dalija123 @ 2014 01 27, 21:33)
gal galite padeti aju kelinta diena kankinuosi ir vis niekaip neisiaiskinu kaip megzti tokius batukus. viskas kaip ir aisku tik va 6 eilute man neiasku. gal galite isversti is rusu kalbos va si aprasyma":
Л1(5н) - 5 снизу лиц п - спустить петлю до коричневой петли. Ввести правую спицу п коричневую петлю под протяжками, левой спицей вязать эту петлю вместе лиц с протяжками

is anksto aciu uz pagalba

As irgi 100 variantu isbandziau ir neiseina:( tikrai pora mergaiciu is cia mezge siuos ir be problemu jom isejo. Kaip isprasyti, kad paaiskintu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Schoco @ 2014 01 28, 16:32)
As irgi 100 variantu isbandziau ir neiseina:( tikrai pora mergaiciu is cia mezge siuos ir be problemu jom isejo. Kaip isprasyti, kad paaiskintu... 4u.gif

as bandziau ir vertejo pagalba versti ir pazodziui verciausi vis tiek neikertu...
gaila kad visi geriausi rastai is rusaiciu ir neina suprast
Atsakyti
QUOTE(dalija123 @ 2014 01 27, 21:33)

5 žemyn geras akis- paleisti akį iki rudos akies. Įkišti dešinį virbalą į rudą akį po palaidais siūlais, kairiu virbalu paimti šitą akį kartu su palaidais siūlais. Čia pažodžiui.

Žmoniškai lietuviškai:
Su dešiniu virbalu užkabinti už rudos akies po paleista akim, kairiu virbalu paimti šitą akį kartu su palaidais siūlais ir tada išmezgti, aš taip suprantu, nors reiktų žiūrėti mezgant.. Kai susitraukia paleista akis per 5 eiles, tai ir išeina burbuliukai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 28 sausio 2014 - 19:13
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 01 28, 20:08)
5 žemyn geras akis- paleisti akį iki rudos akies. Su dešiniu virbalu užkabinti už rudos akies po paleista akim, kairiu virbalu paimti šitą akį kartu su palaidais siūlais.
Ar dabar aiškiau? man atrodo, kad mezgant turėtų gautis g.gif

lekiu bandyt smile.gif aciu labai ponia Lylia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 01 28, 20:08)
5 žemyn geras akis- paleisti akį iki rudos akies. Įkišti dešinį virbalą į rudą akį po palaidais siūlais, kairiu virbalu paimti šitą akį kartu su palaidais siūlais. Čia pažodžiui.

Žmoniškai lietuviškai:
Su dešiniu virbalu užkabinti už rudos akies po paleista akim, kairiu virbalu paimti šitą akį kartu su palaidais siūlais ir tada išmezgti, aš taip suprantu, nors reiktų žiūrėti mezgant.. Kai susitraukia paleista akis per 5 eiles, tai ir išeina burbuliukai.

Pabandziau ant testinio kvadraciuko. Valio!!! Isejo! thumbup.gif Ponia Lylia, nuosirdziai dekoju ir zemai lenkiuosi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti