Įkraunama...
Įkraunama...

Kojinytės, batukai - vaikams ir suaugusiems

va cia tai daug groziu vienoje vietoje wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Iškilo ekstra klausimukas: prie nykštuko kepurėlės mažyliui prireikė ir nertų batukų nykštukinių - su riestom nosytėm. Kažkada gal ir buvo temoj, bet nerandu ax.gif . Iš anksto dėkoju
Atsakyti
sveiki gal kas turit siu tapuku vertima is rusu k?
user posted image
gal kas turit vertima is rusu kalbos ir situ?
user posted image
ir turiu prasyma modetores gal gali istrynti mano zinute is schemuciu temutes,nepasiziurejusi ten uzklausimus ipyskinau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomienė: 08 gruodžio 2013 - 23:08
Katik "iskeptos" kojines rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(meganija @ 2013 12 20, 01:15)
Katik "iskeptos" kojines  rolleyes.gif
user posted image

Koks grožis!!! wub.gif
Čia nuo pirštukų pradėta megzti?

O gal galite parodyti, kaip iš blogosios pusės atrodo?... Man dviem spalvomis taip gražiai neišeina... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinas79 @ 2013 12 20, 11:21)
Koks grožis!!!  wub.gif
Čia nuo pirštukų pradėta megzti?

O gal galite parodyti, kaip iš blogosios pusės atrodo?... Man dviem spalvomis taip gražiai neišeina...  blush2.gif

Aciu 4u.gif megzta nuo virsau.Is blogosios puses atrodo viskas kaip ir is gerosios puses,nera jokiu siuliuku nes cia toks rastas ne zakardas cia.
Va mergaites atidare apie tokius rasciukus tema thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meganija @ 2013 12 20, 17:51)
Aciu  4u.gif  megzta nuo virsau.Is blogosios puses atrodo viskas kaip ir is gerosios puses,nera jokiu siuliuku nes cia toks rastas ne zakardas cia.
Va mergaites atidare apie tokius rasciukus tema  thumbup.gif

Pataisau nuorodą 4u.gif
Atsakyti
gražios
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte2: 25 gruodžio 2013 - 22:35
Kalėdinės dovana dukros draugei. kojines pagal jos pageidavimą mezgiau aš, ji tik papuošė bumbulais smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 26 gruodžio 2013 - 18:53
Stai mano darbelis
user posted image
Atsakyti
Ir dar vienas, visiškai naujas smile.gif

user posted image
Atsakyti
sveikos, mezgėjos 4u.gif

Ar išmėginot kuri nors dryžuotų kojinių mezgimą, kad skiritngų spalvų linijos neatrodytų kaip persisukusios? Mintyj turiu šiuos įdėtus aprašymus.
Tiesiog pati angliškai nelabai suprantu, tai būčiau dėkinga, jeigu kuri nors lietuvių kalba pasidalintų šiuo mezgimo principu 4u.gif

QUOTE(Ievuxe @ 2013 09 23, 14:47)
Bandau dėti paveiksliukus, tikiuosi matysis...

user posted image user posted image
user posted image

Kaip suprantu informacija straipsniui imta iš čia ir čia.

Ir dar toks klausimas - kaip universlaiai pasiskaičiuoti kojinės pėdos dydį? Kai mezgu sau ar vaikams, tai n kartų matuoju, kad pataikyčiau. Sumezginėti priekį pradedu tada, kai užsidengia mažasis pėdos pirštelis. Bet va jeigu mezgu dovanų, žinau kokį bato dydį nešioja, o kaip su kojine?... g.gif
Atsakyti