Rodau šliures 39 dydį nešiojančiai dukrytei
QUOTE(Naistė @ 2013 05 26, 11:59)
Savaitgalio rezultatas. Dydis 32. Padai iš senų šlepečių.
liuks
Keletas nerodytų batukų
ingrida gal superiniai ..
Maniškiai
QUOTE(IngridaGal @ 2013 06 04, 17:46)
Keletas nerodytų batukų
va čia tai talentas, taip kruopščiai rankdarbiauti
Sveikos auksarankės
gal kuri nors iš jūsų galėtų nunerti batukus pagal užsakymą, panašius kaip dabar populiarus. arba galėtų parekomenduoti ką nors? bučiau labai labai dekinga
gal kuri nors iš jūsų galėtų nunerti batukus pagal užsakymą, panašius kaip dabar populiarus. arba galėtų parekomenduoti ką nors? bučiau labai labai dekinga
as noreciau tokiu bateliu nerimo schemuciu jei kas turit
[quote=Kutveliukas,2013 02 05, 15:27]
Mažai mažai mergytei dovanų
... o jau užklotėlio grožis, pasaka tiesiog...
Papildyta:
[quote=dodone,2013 01 25, 12:23]
Sveika, aš va ne perseniausiai mezgiau (va tuo pačiu ir pasidemonstruosiu).
va tokias kojines iki kelių, tai vienai porai man suėjo beveik du matkiukai ALIZE Kašmyro siūlų. Vienam matkely jei neklystu yra 100 g. 300 m. Tai, iš dviejų liko, na taip sakykim, visai ant garbės žodžio... Neilgoms kojinėms, manau drąsiai ir vieno matkiuko užtektų, bet ilgoms, tai būtinai dviejų reikia.
labai gražu...
Mažai mažai mergytei dovanų
... o jau užklotėlio grožis, pasaka tiesiog...
Papildyta:
[quote=dodone,2013 01 25, 12:23]
Sveika, aš va ne perseniausiai mezgiau (va tuo pačiu ir pasidemonstruosiu).
va tokias kojines iki kelių, tai vienai porai man suėjo beveik du matkiukai ALIZE Kašmyro siūlų. Vienam matkely jei neklystu yra 100 g. 300 m. Tai, iš dviejų liko, na taip sakykim, visai ant garbės žodžio... Neilgoms kojinėms, manau drąsiai ir vieno matkiuko užtektų, bet ilgoms, tai būtinai dviejų reikia.
labai gražu...
QUOTE(Žydraakė @ 2013 02 12, 12:08)
Sveiki,
labai norėčiau numegzti tokius batukus dovanų, bet deja, nebeatidaro nuorodos Gal kas turite išsisaugoję aprašymą Būčiau labai labai dėkinga