Įkraunama...
Įkraunama...

Kojinytės, batukai - vaikams ir suaugusiems

QUOTE(Žydraakė @ 2013 03 13, 18:07)
Man patinka lietuviška vilna:)

O kur yra LT vilna pirkti Vilniuje? Nesu maciusi, kad butu taip parasyta etiketej... blush2.gif Tik merinos ar alpakos pvz., bet gamintojas tikrai ne LT...
Atsakyti
QUOTE(MRSA @ 2013 03 15, 19:15)
kaip miela, man taip grazu paprastutes vienspalves mazos kojnytes wub.gif  Is spalvu sprendziu kad sirdis jaucia kad bus berniukas, ar atsitiktinai parinkot spalvas g.gif

Kad ne blush2.gif balandi bus aisku kas pilveli gyvena,na zinoma jei vel neuzsidengs ax.gif o spalvytes tiesiog sitos man prie sirdies wub.gif
Aciu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinas79 @ 2013 03 15, 20:35)
O kur yra LT vilna pirkti Vilniuje? Nesu maciusi, kad butu taip parasyta etiketej... blush2.gif  Tik merinos ar alpakos pvz., bet gamintojas tikrai ne LT...

Na kad ir Kaziuko mugėj buvo kas pardavinėjo vilnos matkus. Šiaip man netoli darbo ir perku šioj parduotuvėj Čia yra ir šimtaprocentinės vilnos, ir vilnos su kitais siūlų deriniais.
Atsakyti
QUOTE(Gelita @ 2013 03 15, 19:39)
Parodysiu ir šioje temoje dovaną mažai mergaitei
user posted image

user posted image

Gelita jusu DARBELIS NUOSTABUS thumbup.gif 4u.gif VA KAIP AS NORECIAU ISMOKT TAIP blush2.gif
Atsakyti
Gelita, kokios foto ir kokie grožiai wub.gif wub.gif wub.gif Atrodo tobulai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2013 03 16, 08:54)
Gelita, kokios foto ir kokie grožiai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Atrodo tobulai  smile.gif

drinks_cheers.gif as jaujais zavejausi pagyru puode biggrin.gif
ir pasiulau si grozi ir cia parodyti, verti demesio, pagyru wub.gif
Atsakyti
pirmieji batukai, iš natūralios 100% vilnos smile.gif
user posted image
Atsakyti
Merginos,tapukų mezgėjos,atsiprašau jei klausimas kartosis,bet labai neturiu laiko ieškot info,nes po poros dienų turi būti suruoštas siuntinys,o aš pradėjau pirmus tapukus savo gyvenime. Gal pasakytumėt,kokio ilgio pėdutę reikia megzti mėnesio leliukui ?
Atsakyti
As mezgu 10cm.,bet jei berniukas,tai galima ir vos didesnius-iki 11cm.,nes pasitaiko didziapedziu biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(vienas zmogus @ 2013 03 20, 20:27)
As mezgu 10cm.,bet jei berniukas,tai galima ir vos didesnius-iki 11cm.,nes pasitaiko didziapedziu biggrin.gif .

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Mano pirmieji nerti batukai 4u.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(*Vilma* @ 2013 03 18, 10:42)
pirmieji batukai, iš natūralios 100% vilnos smile.gif

fainuoliai, labai grazi foto, apsvietimas wub.gif

QUOTE(Rasaule @ 2013 03 21, 05:28)
Mano pirmieji nerti batukai  4u.gif

lengvuciai wub.gif
Atsakyti