Įkraunama...
Įkraunama...

Kojinytės, batukai - vaikams ir suaugusiems

QUOTE(Arasta77 @ 2013 02 21, 00:21)
Labai gražu  wub.gif . O tokio tipo pakabą kur pirkai?  4u.gif

Ačiū. Kadangi gyveny miestelyje, tai prekybcentriai tolokai reikėjo suktis iš padėties. Ji yra pati paprasčiausia plastamsinė pakabytė nuo vaikiškų rūbelių jos galai tokie nelygūs, tad truputį ir forma matosi "banguota". Gražiausiai atrodo ant medinių apnerti, nes jos yra apvalios ir tada ta formytė gražesnė, bent jau man atrodo.

Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2013 02 21, 11:40)
Ačiū. Kadangi gyveny miestelyje, tai prekybcentriai tolokai reikėjo suktis iš padėties. Ji yra pati paprasčiausia plastamsinė pakabytė nuo vaikiškų rūbelių  jos galai tokie nelygūs, tad truputį ir forma matosi "banguota". Gražiausiai atrodo ant medinių apnerti, nes jos yra apvalios ir tada ta formytė gražesnė, bent jau man atrodo.

Ačiū, reikės pabandyti ir man apnerti krikšto suknelės pakabą ax.gif . O pakabą ar reikia kaip nors papildomai paminkštinti?
Atsakyti
Sveikos.

Iš kokių siūlų neriate tapukus mažiesiems, kad greit nesusidėvėtų padas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arasta77 @ 2013 02 21, 15:39)
Ačiū, reikės pabandyti ir man apnerti krikšto suknelės pakabą  ax.gif . O pakabą ar reikia kaip nors papildomai paminkštinti?

Vat radau tokias pakabas "dovanojimų" temoje user posted image

Ne minkštinti jų nereikia, tiesiog man asmeniųkai gražiau kai iš soresnių siuliukų nerta.

Pirmaiusiai nunerima viena rankytė pakabos paskui kita užmaunama ir ten kyr galvytė ties viduriu abi dalys susiuvamos
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
kol dar ziema nepasibaige smile.gif
Atsakyti
Na pasistūmėjau jau toliau su batukais...
user posted image
Bet kaip negražiai man gavosi ta vieta batuko priekyje, kur pradedama megzti baltu siūlu doh.gif Kažkoks atsikišimas... Nesuprantu umn.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2013 02 01, 12:11)
Keletas mano darbelių

user posted image

Sveiki,

kokie grazus... wub.gif
gal galetumet duoti schemute kaip tokius numegzti?... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2013 02 24, 22:15)
Na pasistūmėjau jau toliau su batukais...
[
Bet kaip negražiai  man gavosi ta vieta batuko priekyje, kur pradedama megzti baltu siūlu doh.gif Kažkoks atsikišimas... Nesuprantu umn.gif

Man irgi taip gavosi, bet uzdejus "dirzeli" atrodo gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2013 02 25, 12:43)
Man irgi taip gavosi, bet uzdejus "dirzeli" atrodo gerai  biggrin.gif

Aš tai sumąsčiau, kad reik pamėginti jau nuo pat pradžių megzti 2 g.a., 2 b.a., toks mezimas gal kiek suspaustų tą vietą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2013 02 24, 22:15)
Bet kaip negražiai  man gavosi ta vieta batuko priekyje, kur pradedama megzti baltu siūlu doh.gif Kažkoks atsikišimas... Nesuprantu umn.gif

QUOTE(murce @ 2013 02 25, 12:43)
Man irgi taip gavosi, bet uzdejus "dirzeli" atrodo gerai  biggrin.gif

Aprašyme neteisingai paaiškintas šis etapas, todėl dauguma daro tą pačią klaidą. Žydraake, aš ardyčiau - jokie dirželiai trūkumo nepaslėps, vidus taip ir bus išsivertęs. Be mezginio rankose bijau sumeluoti, bet man rodos akis rinkti reikia iš išvirkščiosios pusės (ir "judėti" priešinga kryptimi) - tada bus kaip tik taip, kaip tose pavyzdinėse nuotraukose. Jei abejoji ar pavyks, pirma pamėgink su antruoju batuku, bet manau skirtumas bus akivaizdus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2013 02 25, 16:52)
Aprašyme neteisingai paaiškintas šis etapas, todėl dauguma daro tą pačią klaidą. Žydraake, aš ardyčiau - jokie dirželiai trūkumo nepaslėps, vidus taip ir bus išsivertęs. Be mezginio rankose bijau sumeluoti, bet man rodos akis rinkti reikia iš išvirkščiosios pusės (ir "judėti" priešinga kryptimi) - tada bus kaip tik taip, kaip tose pavyzdinėse nuotraukose. Jei abejoji ar pavyks, pirma pamėgink su antruoju batuku, bet manau skirtumas bus akivaizdus. 4u.gif

Smalsute, aš taip ir dariau, nes niekaip nesupratau, kaip rinkti iš tos gerosios pusės. Bet va man vis tiek gavosi pasipūtę devil.gif Aplamai autorės foto tie batukai tokie...na visai nepasiglamžę, tiesūs, o pas mane taip nesigauna...
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2013 02 25, 17:47)
Smalsute, aš taip ir dariau, nes niekaip nesupratau, kaip rinkti iš tos gerosios pusės. Bet va man vis tiek gavosi pasipūtę devil.gif Aplamai autorės foto tie batukai tokie...na visai nepasiglamžę, tiesūs, o pas mane taip nesigauna...

Nepatingėjau rolleyes.gif Akis visgi reikia rinkti būtent iš gerosios pusės - štai taip, t.y. verti virbalą (na čia parodžiau su vąšeliu, bet esmė ta pati) statmenai iš viršaus žemyn. Mezgiau baltu siūlu, kad geriau matytųsi - iš tiesų tai paskutinė eilutė smėliniu siūlu. Rezultatas - tvarkinga iškili grandinėlė. 4u.gif

Taigi su aprašymu šioje vietoje viskas gerai blush2.gif , tik gal nepakankamai išsamu. O klaidelė yra kita, tik žymiai menkesnė - 3-iame punkte turėtų būti ne lyginis skaičius, o iš 4 besidalijantis skaičius.

Na o glamžymasis labai ir nuo siūlų priklauso. mirksiukas.gif Priešingai nei to nelemto pasipūtimo, jo ant kūdikio kojytės greičiausiai visai nesimatys. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 25 vasario 2013 - 21:36