Luety, be rėmų, ačiū
aš nėriau iš BBB Martine siūlų - 50 g., 145 mt. Tik kilputes (jei įdomu) ne piršto pagalba formavau, o parkelio (man mažesnės gražiau).
Arasta77, fainuoliai batukai
Tapukai su allstar emblema
QUOTE(Kutveliukas @ 2013 02 18, 14:38)
eina sau
reik sunenui ir man toki komplektuka nunarpliot
QUOTE(samantila @ 2013 02 12, 21:16)
va kur nuleidot akis pasirinkit nuo kurios eilutės (nuo kraštelio antros eilutėsaš renku ) iš vidinės pusės nuo nulaidinto kraštelio renkate akis ratu tačiau dar tuo pačiu siūlu ,o kai surinksit nuo priekio virbalo pradedat baltu siūlu..tikiuos suprantamai suporinau
Dėkui
Bet man vis tiek nesigauna taip, kaip matau paveikslėlyje...
1. Kai nulaidžiau akis, tai tas batuko kraštas man ganėtinai laisvas gavosi, toks beformis...
2. Akis surinkau iš vidinės pusės, bet man jos nepasidalina gražiai ant 4 virbalų...
Ups, nepasikrauna foto iš kito www, gal vėliau įdėsiu ir bus aiškiau, kas man nesigauna.
Nepasikrauna tindi rindi puslapiukas, tai negaliu parodyti batukų paveikslėlių, todėl nufotografavau savuosius nevykusius...
Tai va...
1. Kai nulaidžiau akis, tai tas batuko kraštas man ganėtinai laisvas gavosi, toks beformis...
2. Akis surinkau iš vidinės pusės, bet man jos nepasidalina gražiai ant 4 virbalų...
Tai va...
Pagal mane taip ir turetu but.Ant soniniu virbalu daugiau akiu,o ant priekio ir kulno,maziau.Nesuprantu gal klausimo?
QUOTE(Luety @ 2013 02 18, 22:30)
Pagal mane taip ir turetu but.Ant soniniu virbalu daugiau akiu,o ant priekio ir kulno,maziau.Nesuprantu gal klausimo?
As trumpąją padelio dalį ėmiau atskaitos tašku, na joje surinkta 10 akių, tuomet ant šoninių po 12 akių, ir priekyje vėl 10 akių, bet kai pamėginau baltu siūlu išmegzti 6 akis, tai jos man gavosi ne tiesiai per vidurį batelio priekyje, o kažkiek šone... ir nesuprnatu kodėl Nes kai siaurinau batuko priekį, tai atsiskaičiavau vidurį ir tada sumezginėjau akis.
Jaučiu reik mėgint viską iš pradžių
bandau suprast iš vaizdelio viskas ok o tas šešias akis pradžioje ir turit turėti šone ir po to primezginėsit likusias keturias , nes visumoje yra ant virbalo dešimt , kai visas sumegzite viskas gražiai išsilygins..
nelabai aš moku nupasakot kaip reikia, bet gal mintį supratot beje man pavykdavo surinkti lyginį skaičių ant visų virbalų, bet ir pas jus viskas gerai
ir aš knisaus ir ardžiau porą kart kol pavyko mezgiau dovanų vienus mini batukus tai knisalo buvo kai baigsiu antrą pasirodysim...
nelabai aš moku nupasakot kaip reikia, bet gal mintį supratot beje man pavykdavo surinkti lyginį skaičių ant visų virbalų, bet ir pas jus viskas gerai
ir aš knisaus ir ardžiau porą kart kol pavyko mezgiau dovanų vienus mini batukus tai knisalo buvo kai baigsiu antrą pasirodysim...
Mano paskutinis iš užsakytų darbelių mažam berniukui
QUOTE(audradv @ 2013 02 20, 13:53)
Mano paskutinis iš užsakytų darbelių mažam berniukui
Labai gražu . O tokio tipo pakabą kur pirkai?