Įkraunama...
Įkraunama...

Kojinytės, batukai - vaikams ir suaugusiems

QUOTE(Kutveliukas @ 2013 02 05, 12:27)
Mažai mažai mergytei dovanų smile.gif

swoon.gif o jau koks grozis rinkinuko
braskytes mmmmm wub.gif
o pudeliukus pirma karta matau biggrin.gif bigsmile.gif fainuoliai. Gal turite schemute? pasidalinkite ja 4u.gif

ir labai grazus pledukas

DOVANA labai grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2013 02 05, 16:02)

o pudeliukus pirma karta matau  biggrin.gif  bigsmile.gif fainuoliai. Gal turite schemute? pasidalinkite ja  4u.gif

Ačiū labai už pagyras smile.gif
schemutę rasite čia
Atsakyti
....IngridaGal 4u.gif thumbup.gif

...dodone wub.gif laimingas vyras ..

.....Kutveliukas 4u.gif na ir grožiai mažai lėlytei wub.gif wub.gif tapučiai labai thumbup.gif

o čia paskutinės mūsų margės šią žiemą ax.gif tapukai kūdikių vilna, "pončiakos " pusvilnė wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2013 02 01, 12:11)
Keletas mano darbelių

user posted image

Sveiki,

nuostabus wub.gif

gal galite pasakyti kur rasti schemute, pagal kuria tokias numegzti?

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinas79: 10 vasario 2013 - 22:00
IngridaGal, tapukai - tankai nerealūs. Gal turit kokį aprašymą? Jūsų až pilna
Atsakyti
labuka,
Atradau šiuos batukus ir noriu numegzti smile.gif
user posted image
Aprašymas čia
Gal kuri mezgėte ir galit man pagelbėti ax.gif Numezgiau paduką, šonelį, sumezgiau akis priekyje, nulaidžiau. Ir nesuprantu, kaip vėl surinkti akis, kad pradėčiau megzti baltu siūlu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinas79 @ 2013 02 10, 22:00)
Sveiki,

nuostabus  wub.gif

gal galite pasakyti kur rasti schemute, pagal kuria tokias numegzti?

4u.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif laukiam schemutes
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2013 02 12, 00:08)
labuka,
Atradau šiuos batukus ir noriu numegzti smile.gif
Gal kuri mezgėte ir galit man pagelbėti ax.gif Numezgiau paduką, šonelį, sumezgiau akis priekyje, nulaidžiau. Ir nesuprantu, kaip vėl surinkti akis, kad pradėčiau megzti baltu siūlu g.gif

va kur nuleidot akis pasirinkit nuo kurios eilutės (nuo kraštelio antros eilutėsaš renku ) iš vidinės pusės nuo nulaidinto kraštelio renkate akis ratu tačiau dar tuo pačiu siūlu ,o kai surinksit nuo priekio virbalo pradedat baltu siūlu..tikiuos suprantamai suporinau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samantila: 12 vasario 2013 - 20:17
QUOTE(Žydraakė @ 2013 02 12, 12:08)
Ir nesuprantu, kaip vėl surinkti akis, kad pradėčiau megzti baltu siūlu g.gif

Parodyta paveikslelyje aprasyme, kad surinktos pradzioje aplink visos rudu siulu ant virbalu(cia tieisog iverta), o sekantis paveikslelis jau baltu-tiesiog parasyta kiek eiliu pamegzti i prieki 4u.gif
Mezgiau tiksliai pagal aprasyma, viskas puikiai gavosi ir gerai laikosi ant kojytes thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murce: 13 vasario 2013 - 14:01
Mano naujausi nerti batukai, tik labai greitai iškeliavo, tad nespėjau n upaveiksluoti normaliai:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Arasta 77 nu jau grazuciai,minkstuciai siltuciai. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Arasta77 @ 2013 02 14, 14:34)
Mano naujausi nerti batukai, tik labai greitai iškeliavo, tad nespėjau n upaveiksluoti normaliai:

Gražuoliai smile.gif
Gal gali pasakyti, koks siūlo metražas? Reiks ir man nunerti vienus, nežinau, ar 250m/100gr nebus per storas siūlas? g.gif
Atsakyti