Įkraunama...
Įkraunama...

Kojinytės, batukai - vaikams ir suaugusiems

agnytea, gražūs batukai,
o štai čia manieji:
user posted image
user posted image

Atsakyti
Keletas mano darbelių
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Arasta77, pakerejo mane tie balti su ruzavais kaspineliais wub.gif pagal kokia schema nerei? wub.gif

IngridaGal, kaip visada grazu grazu grazu, kada tu tiek ir speji biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 01 vasario 2013 - 17:19
QUOTE(egzotikaa @ 2013 02 01, 18:19)
Arasta77, pakerejo mane tie balti su ruzavais kaspineliais  wub.gif pagal kokia schema nerei? wub.gif

IngridaGal, kaip visada grazu grazu grazu, kada tu tiek ir speji  biggrin.gif

Ačiū už įvertinimą 4u.gif
Nėriau be konkrečios chemos. Apatinė dalis paimta pagal batukus-krokodiliukus (sunėrimą dariau iš galvos), kaspinėlis iš Youtube, o raštelį viršutinei daliai rinkausi iš knygos. Įkelsiu, gal pravers smile.gif
user posted image
P.S. foto kokybė ne kokia, jei reikia rašykit, ryt galėsiu nuskanuoti ir naujai įkelti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arasta77: 01 vasario 2013 - 21:22
IngridaGal, kaip visada thumbup.gif wub.gif
agnyteaa, Arasta77 labai mieli tapukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Arasta77 @ 2013 02 01, 19:18)

P.S. foto kokybė ne kokia, jei reikia rašykit, ryt galėsiu nuskanuoti ir naujai įkelti smile.gif

jei gali nuskanuok, ir idek i schemuciu tema su savo batuku foto ir aprasymu, kad apacia nerta pagal krokodiliukus, o virsus pagal si rastuka tikrai labai graziai ziurisi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif na dar pasirodau kokius suraizgiau smile.gif
user posted image
Atsakyti
Pačios storiausios ir pačios šilčiausios ir pačiam mylimiausiam vyrui, kad žvejyboj kojos nenušaltų.. smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dodone @ 2013 02 02, 02:31)
Pačios storiausios ir pačios šilčiausios ir pačiam mylimiausiam vyrui, kad žvejyboj kojos nenušaltų.. smile.gif

kaip vyriskos tai labai mazos atrodo jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 02 02, 12:05)
kaip vyriskos tai labai mazos atrodo jau smile.gif

Tai va, kad mano vyro koja labai maža.. biggrin.gif ax.gif Taip visas vyras kaip vyras, nu jau pėda..... blink.gif biggrin.gif Ale dėl kojinių mezgimo tai man gerai. Greit nusimezga. biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2013 02 02, 00:17)
jei gali nuskanuok, ir idek i schemuciu tema su savo batuku foto ir aprasymu, kad apacia nerta pagal krokodiliukus, o virsus pagal si rastuka tikrai labai graziai ziurisi  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Įkėliau, sėkmės naudojantis. Jei kas neaišku rašykit smile.gif
Atsakyti
Mažai mažai mergytei dovanų smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti