agnytea, gražūs batukai,
o štai čia manieji:
Keletas mano darbelių
Arasta77, pakerejo mane tie balti su ruzavais kaspineliais pagal kokia schema nerei?
IngridaGal, kaip visada grazu grazu grazu, kada tu tiek ir speji
QUOTE(egzotikaa @ 2013 02 01, 18:19)
Arasta77, pakerejo mane tie balti su ruzavais kaspineliais pagal kokia schema nerei?
Ačiū už įvertinimą
Nėriau be konkrečios chemos. Apatinė dalis paimta pagal batukus-krokodiliukus (sunėrimą dariau iš galvos), kaspinėlis iš Youtube, o raštelį viršutinei daliai rinkausi iš knygos. Įkelsiu, gal pravers
P.S. foto kokybė ne kokia, jei reikia rašykit, ryt galėsiu nuskanuoti ir naujai įkelti
IngridaGal, kaip visada
agnyteaa, Arasta77 labai mieli tapukai
agnyteaa, Arasta77 labai mieli tapukai
QUOTE(Arasta77 @ 2013 02 01, 19:18)
P.S. foto kokybė ne kokia, jei reikia rašykit, ryt galėsiu nuskanuoti ir naujai įkelti
jei gali nuskanuok, ir idek i schemuciu tema su savo batuku foto ir aprasymu, kad apacia nerta pagal krokodiliukus, o virsus pagal si rastuka tikrai labai graziai ziurisi
Pačios storiausios ir pačios šilčiausios ir pačiam mylimiausiam vyrui, kad žvejyboj kojos nenušaltų..
QUOTE(dodone @ 2013 02 02, 02:31)
Pačios storiausios ir pačios šilčiausios ir pačiam mylimiausiam vyrui, kad žvejyboj kojos nenušaltų..
kaip vyriskos tai labai mazos atrodo jau
QUOTE(ingauk @ 2013 02 02, 12:05)
kaip vyriskos tai labai mazos atrodo jau
Tai va, kad mano vyro koja labai maža.. Taip visas vyras kaip vyras, nu jau pėda..... Ale dėl kojinių mezgimo tai man gerai. Greit nusimezga.
QUOTE(egzotikaa @ 2013 02 02, 00:17)
jei gali nuskanuok, ir idek i schemuciu tema su savo batuku foto ir aprasymu, kad apacia nerta pagal krokodiliukus, o virsus pagal si rastuka tikrai labai graziai ziurisi
Įkėliau, sėkmės naudojantis. Jei kas neaišku rašykit
Mažai mažai mergytei dovanų