Įkraunama...
Įkraunama...

Kojinytės, batukai - vaikams ir suaugusiems

papildziau schemuciu tema, keliu tema vel i virsu, kad diskusijos vyktu cia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Romap @ 2012 12 03, 16:45)

Vienas zodis:N U O S T A B U !!!
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 12 05, 16:50)
papildziau schemuciu tema, keliu tema vel i virsu, kad diskusijos vyktu cia mirksiukas.gif

tapukai

labai grazus tapukai egzotikaa wub.gif bet kaip tas rastelis mezgasi...? g.gif 3 akis suimam, po to 3 ismezgam? g.gif rusiskai nemoku, gal gali kas padeti? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliuke987: 05 gruodžio 2012 - 19:00
QUOTE(coliuke987 @ 2012 12 05, 16:57)
labai grazus tapukai egzotikaa  wub.gif  bet kaip tas rastelis mezgasi...?  g.gif 3 akis suimam, po to 3 ismezgam?  g.gif  rusiskai nemoku, gal gali kas padeti?  mirksiukas.gif

blush2.gif deja, as irgi rusiskai nemoku blush2.gif prasau kad kas isverstu, jei ka mezgu. narsiau siandiena radau, tai ir pasidalinau cia bigsmile.gif al kas ir isvers ax.gif gal netrukus ir foto ju gyvai pamatysime sm wub.gif
Atsakyti
Dar čia atrodo nesirodžiau naujaisiais darbukais. smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Mano Tapukai user posted image
Atsakyti
Dar vienos nėriniuotos kojinės - mažesnei Snieguolei...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Romap @ 2012 12 10, 10:43)

o tie neriniai nenuleipsta begiojant idomu vaikams blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dodone @ 2012 12 06, 10:39)
Dar čia atrodo nesirodžiau naujaisiais darbukais. smile.gif

]

QUOTE(Sun_fly @ 2012 12 06, 14:55)
Mano Tapukai

QUOTE(Romap @ 2012 12 10, 08:43)

Labai grazus tapukai,baltos kojinytes labai mielos.Saunuoles.
Atsakyti
Pabandžiau ir aš numegzti šliures pagal Lace žurnalą.Rašto klaidų nėra, bet, dėl nevienodo siūlo įtempimo, atrodo kad vietomis raštas pabėga, ypač pado dalyje, kai kurios kitos spalvos akys tiesiog pasislepia blush2.gif Megzti dviem spalvom reikia daaaaug įgudimo g.gif , o jo man trūksta ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bangelee: 10 gruodžio 2012 - 19:42
QUOTE(bangelee @ 2012 12 10, 18:38)
Pabandžiau ir aš numegzti šliures pagal Lace žurnalą.Rašto klaidų nėra, bet, dėl nevienodo siūlo įtempimo, atrodo kad vietomis raštas pabėga, ypač pado dalyje, kai kurios kitos spalvos akys tiesiog pasislepia blush2.gif Megzti dviem spalvom reikia daaaaug įgudimo g.gif , o jo man trūksta ax.gif
user posted image
user posted image

Atrodo neblogai,o igudimas ateina per praktika.nemegsi,neigausi igudziu.Linkiu megzt kuo daugiau.
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2012 11 16, 14:41)

Oi kiek grožybių mirksiukas.gif Ačiū už nuorodą 4u.gif
Atsakyti