Įkraunama...
Įkraunama...

Kojinytės, batukai - vaikams ir suaugusiems

Na gi net ir nežinau, ar viena auksarankė nesupyks, jei čia pasidalinsiu, bet jei jau viešoje erdvėje patalpino, matyt su tikslu, kad visi galėtų pasinaudoti.. smile.gif Tai ir aš pasinaudojau jos blog'u, ir tikrai labai tiksliu paaiškinimu, kaip megzti. Šiaip tai čia viskas mezgama kaip paprasta kojinė, tik va ta nosytė sutrumpinom eilėm, užtad va taip gražiai užsiraitė. Iš pradžių nepatikėjau, kol, va pati nepabandžiau. smile.gif

Emili blog'as
Atsakyti
QUOTE(dodone @ 2012 11 20, 22:52)
Na gi net ir nežinau, ar viena auksarankė nesupyks, jei čia pasidalinsiu, bet jei jau viešoje erdvėje patalpino, matyt su tikslu, kad visi galėtų pasinaudoti.. smile.gif Tai ir aš pasinaudojau jos blog'u, ir tikrai labai tiksliu paaiškinimu, kaip megzti. Šiaip tai čia viskas mezgama kaip paprasta kojinė, tik va ta nosytė sutrumpinom eilėm, užtad va taip gražiai užsiraitė. Iš pradžių nepatikėjau, kol, va pati nepabandžiau. smile.gif

Emili blog'as

DYYYYDELIS DEKUI!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Lekiu knistis tarp siulu ir kibsiu i darba,na tokie jie man simpatiski wub.gif
Atsakyti
Sveikos darbštuolės, peržiūrėjau visą forumą ir įkvėpta jūsų darbelių ėmiausi darbo...
Štai kas išėjo

user posted image

Nors neturiu mažiukų leliukų labai norėjau pabandyti numegzti šiuos kaubojiškus batukus.
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif

ateinu pasirodyti krokodilo zvyneliu nertu "batuku" broliui smile.gif tai bus Kaledine dovana jam smile.gif dar nersiu tokias pacias tik su baltu virsum jo mergaitei smile.gif pirmas bandymas gal ir nelabai vykes... tik nuotraukoje jas apsijaves mano vyras ir jo koka dviem dydziai didesne nei brolio tai vaizdas nelabai koks..

user posted image
Atsakyti
grazina, kaubojiski batukai grazuciai ir spalvyte tokia svelni.. wub.gif
zvirblis, batukai grazus, spalvyciu derinys taip pat, bet man tie krokodilo zvyneliu neriniai suminkstina mezgini ir moterisku padaro, vyrui kazko grieztesnio noretusi.. bet cia tik mano nuomone, nepyk 4u.gif

Mano paprasti batukai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2012 11 26, 15:09)

zvirblis, batukai grazus, spalvyciu derinys taip pat, bet man tie krokodilo zvyneliu neriniai suminkstina mezgini ir moterisku padaro, vyrui kazko grieztesnio noretusi.. bet cia tik mano nuomone, nepyk  4u.gif

aciu smile.gif o del zvyneliu tai nepykstu smile.gif man taip pat atrodo, bet va pries kiek laiko brolis pamate kaip internete ziurineju tokius batukus, jam labai patiko ir pasake, kad tokiu noretu smile.gif tai va nora igyvendinau smile.gif

P.S. vis stebiu visas temas ir negaliu nepagirti jusu darbeliu, jie visi nuostabus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2012 11 11, 20:19)
Raštuotos kojinytės

tobulos thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
user posted image
nesenai baigtos megzti kojines suneliui ax.gif
Atsakyti
keliu tema i virsu, nes kaip visada atsiranda norinciu pasigirti, pasiklausti SCHEMU TEMOJE verysad.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Tiesiog kojinės ...
user posted image
Atsakyti
verysad.gif vel keliu tema i virsu

bukime supratinGos, nerasykime PADEKU, PRASYMU SCHEMU TEMOJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Romap, labai grazios zydrosios kojinytes wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 05 gruodžio 2012 - 14:28