Įkraunama...
Įkraunama...

Kojinytės, batukai - vaikams ir suaugusiems

QUOTE(murce @ 2012 10 31, 10:36)
Lace, kiek kruopstaus darbelio, labai grazu  4u.gif

Jei didelis tarpas, tai geriau megzti atskirais siulais kiekviena paveiksleli.
Jei vyras neuzsimauna, tai darykite platesni auliuka  mirksiukas.gif

nebera kur platinti, jei dar platesni padarysiu, tai nekaip atrodys, lyg su kokiu maisu

kaip patartumet megzt atskirais siulais, nes mezgu tai ratu, tada jei pastoviai atskirais siulais megzciau tai daug siulu galu turesiu kuriuos paskui teks suslepti, ar dar koks kitas metodas yra kurio as nezinau
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 10 30, 23:09)
Visai sąžinės nebeturi - taigi teks sesei lentynoje už stiklo tokį grožį laikyti, o kojos tai šals... tongue.gif

lotuliukas.gif prajuokinai lotuliukas.gif Gal nelaikys gi - kai sesė mezgėja, tai gal tikėsis, kad sunešiojus naujas gaus dovanų biggrin.gif

QUOTE(eling @ 2012 10 31, 10:01)
Lace , kaip visada - tobula!  bigsmile.gif  Čia megzta paprastų kojinyčių principu, ar kas nors gudriau? 4u.gif

Ne, čia megzta kitaip, mezginys prasideda nuo kulno apačios mirksiukas.gif Pati pirmą kartą taip mezgiau, parsisiunčiau iš Amazono knygą, tai iš jos ir numezgiau smile.gif

QUOTE(rogue @ 2012 10 31, 12:22)
nebera kur platinti, jei dar platesni padarysiu, tai nekaip atrodys, lyg su kokiu maisu

kaip patartumet megzt atskirais siulais, nes mezgu tai ratu, tada jei pastoviai atskirais siulais megzciau tai daug siulu galu turesiu kuriuos paskui teks suslepti, ar dar koks kitas metodas yra kurio as nezinau

20 akių tarpas - tikrai didelis, aš stengiuosi rinktis raštus, kad max 7-9 akys pratempiamos būtų. Gali bandyti megzdama tą tarpą kitos spalvos siūlą vis kas kelias akis apsukti aplink pagrindinį, tada jis ne taip išsitempęs bus.

O šiaip tai geriau rinkis kitą raštą, kad aplink visą kojinę eitų wink.gif gi pilna tų gražių elnių-briedžių wink.gif

user posted image

user posted image

čia ne kojinės, bet gali pasiskolinti raštą

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 31 spalio 2012 - 16:17
Mezgu kojinytes savo vaikams, bet iškilo klausimas. Jos labai slidžios, gal jau aptarinėjote tik aš neradau, ką galima padaryti, kad neslystų? Gal kokią odinę juostelę įmezginėti? Gal kuri turite patirties šiuo klausimu?
Jau radau smile.gif http://auksaranke.ne...ms-raudona.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre77: 01 lapkričio 2012 - 21:11
turiu klausimeli: kadangi cia mano pirmasis mezginys, tai nelabai suprantu kaip reikia keisti siulu splvas, t.y. kai keiciu spalva, man lieka tokie siulu galiukai, kuriuos as paskui surisu mazgu.
user posted image

gal patarsite kaip reikia daryti? ar as darau teisingai
Atsakyti
QUOTE(*smilgute* @ 2012 11 03, 12:55)
turiu klausimeli: kadangi cia mano pirmasis mezginys, tai nelabai suprantu kaip reikia keisti siulu splvas, t.y. kai keiciu spalva, man lieka tokie siulu galiukai, kuriuos as paskui surisu mazgu.
gal patarsite kaip reikia daryti? ar as darau teisingai

Sveika. Na as tai kai mezgu keisdama siula, jo nenutraukiu, o tiesiog pertempiu per tas eiles, kurias mezgu kita spalva. Nzn ar aiskiai parasiau... rolleyes.gif kaip kitos daro nzn, bet manau, kad irgi nenutraukineja. Susiuvus sona siuliukai nemaiso, o slapstyti nutrauktus siuliukus man lb jau nuobodu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Krista J. @ 2012 11 03, 15:52)
Sveika. Na as tai kai mezgu keisdama siula, jo nenutraukiu, o tiesiog pertempiu per tas eiles, kurias mezgu kita spalva. Nzn ar aiskiai parasiau...  rolleyes.gif kaip kitos daro nzn, bet manau, kad irgi nenutraukineja. Susiuvus sona siuliukai nemaiso, o slapstyti nutrauktus siuliukus man lb jau nuobodu  biggrin.gif

drinks_cheers.gif aš ir pertraukinėju, nemėgstu tų visų galiukų ax.gif
Atsakyti
sveikos, gal kas žinot, kaip nunerti tokius tapukus? blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Paziurekite cia panasiu yra ir cia. (nuorodos is schemu temos). 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rogue @ 2012 10 31, 12:22)

Na daug kas mezga atskirais siulais ir po to graziai susislepia.

Cia paziurekite 438 žinuteje yra vaizdziai parodyta kaip megsti su spalvotu siulu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2012 10 01, 16:37)
Romap ačiū 4u.gif

Megzti  batukai dekoruoti žvyneliais ax.gif
user posted image

o kaip padaryti ta "nuemima" akiu, kur pedos virsuje gaunasi? permeciau temas, bet neuztikau....gal prazioplinau
Atsakyti
[quote=Majoga,2012 11 03, 18:34]
sveikos, gal kas žinot, kaip nunerti tokius tapukus? blush2.gif

gal dar šitas padės ax.gif
http://tusendria.xn-.../post238352045/

Man gavosi iš jų štai kas
user posted image

Atsakyti
QUOTE(DaiL @ 2012 11 04, 14:39)
o kaip padaryti ta "nuemima" akiu, kur pedos virsuje gaunasi? permeciau temas, bet neuztikau....gal prazioplinau

Jis padarytas tokiu pat principu kaip mezgant kulna wink.gif Mezgamas pasirinktas akiu skaicius ir pirma bei paskutine akys sumezgamos kartu su ant pagalbiniu virbalu esanciomis akimis ir taip kartojama, kol lieka tiek akiu, kiek reikia kojytei ikisti wink.gif

user posted image
Atsakyti
IngridaGal- tobula, kaip visada wub.gif
Turim i ką lygiuotis thumbup.gif
Atsakyti