Įkraunama...
Įkraunama...

Kojinytės, batukai - vaikams ir suaugusiems

QUOTE(*Tinginiuke* @ 2012 10 14, 01:50)
mano darbelis. tik spejau viena nufotkyt..kita nebuvo baigta, o paskui laiko nebuvo..

Nerealios kojines thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Tinginiuke* @ 2012 10 13, 22:50)
mano darbelis. tik spejau viena nufotkyt..kita nebuvo baigta, o paskui laiko nebuvo..

tikrai neliko jos nepastebetos bigsmile.gif man labai labai patiko. net atrodo laaaaaaaaaabai siltos kaip avytes vilna biggrin.gif SAUNUOLE

QUOTE(Cristale @ 2012 10 14, 08:25)
o, cia mano nerti batukai ax.gif

grazu

einamiausias modeliukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2012 08 20, 14:03)

O kaip tokių nulaidymas nosyčių mezgasi? ia padalinat visas akis ant 2 virbalų ir tiesiog per viduriuką sumezgat vis ratu einat priekyje dvi akis į vieną? ar teisingai įsivaizduoju?
Atsakyti
Radau DOGEFOS aprasyma kaip sumegzti tas akutes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justicir @ 2009 01 18, 23:14)
user posted image

Surinkti ant dviejų virbalų 24 akis ir megzti vien gerosiomis akimis 60 eilių (abi puses), galima ir daugiau (70_80). Toliau nuimti 9 akis ir megzti pridėjus kitos spalvos siūlą, turi gautis 8 tarpiukai kitos spalvos ir 7 pagrindinės spalvos (galima ir daugiau, žiūrint pagal kojytę). Kur bus kitos spalvos siūlas turi būti mezgama, kad mezginys būtų geromis akytėmis, o kur siūlas pagrindinis, turi būti blogos akytės.

jeigu as mezgu ne 60 eiliu, o 50 tai man ir tuos tarpukus reikia kazkaip sumazint ar kaip blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Tinginiuke* @ 2012 10 14, 02:50)
user posted image
kojnes iki keliu

fainuole kojinyte, dziaugiuosi ,kad mano panu nera dabar salia ir nemato ,nes neduotu ramybes del situ kojinyciu blush2.gif
Atsakyti
Va tokius batukus nunarpliojau smile.gif

user posted image
Atsakyti
naikinu po truputi siulus smile.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Sveikos mamytės, nežinau kokioj temoj klaust, bet galbūt čia sulauksiu atsakymo, kiek maždaug akių reikia apmest mezgant kojines 7 metų vaikui? pirmą kart mezgu, o ir pamatuot neturiu ant ko, gal pagelbėsit smile.gif ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ramunyte* @ 2012 10 20, 13:48)
Sveikos mamytės, nežinau kokioj temoj klaust, bet galbūt čia sulauksiu atsakymo, kiek maždaug akių reikia apmest mezgant kojines 7 metų vaikui? pirmą kart mezgu, o ir pamatuot neturiu ant ko, gal pagelbėsit smile.gif ačiū smile.gif

Ciayra lentele,pagal koju ismieras ir siulu stori.Mano anuke septyniu metu nesioja 28 ismiera.Mazdaug gali orientuotis.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2012 10 20, 16:19)
Ciayra lentele,pagal koju ismieras ir siulu stori.Mano anuke septyniu metu nesioja 28 ismiera.Mazdaug gali orientuotis.

ačiū labai už patarimą 4u.gif
Atsakyti