QUOTE(Alekto @ 2012 07 23, 14:24)
Tikiuos neatsibodau su savo daržu,tai dar pasirodysiu :
gražuma - niu, man tai tikrai patinka taip
. Gerbiu ir žaviuos tokiais tvarkingais daržais, kaip
Elar, bet pati vistiek myyyyyyliu džiungles, o dar tokias gėlėtas
. Teletabių pievutė ir mūsųs tokia
.. tik... hm - bėdelė
- bičių daug tuose dobiluose, paneles bijau basas leist bėgiot - liepiu jom atidžiai žiūrėt kur koją stato - ne tiek smagumo tada vaikams
kaip tai vidum jaučiu, kad kitamet
Elar kaip dės čia mum pavyzdinių mulčiuoto-gėlėto super pavyzdingo daržo fotkių, kad irgi norėsisi visom čia rėmintis fotkes
-
nors man ir dabar noris - aš kraunuos jūsų fotkes atskiron papkėn kompe, bet kai kurios... noris dideles fotkęs kambary pasidaryt - kaip kad tarybiniais laikais beržai per visą sieną pas nemažai ką būdavo
gratira, skruzdžiū pas mus milijonai
- vakar su trimeriu pjoviau žolę, tai eilinį kart apsitaškiau iki akių skruzdėm ir jų kiaušiniais - baika, nieko jos labai nedaro. Nebenaikinu - svarbu, kad šiemet į namus nelenda.
QUOTE(Elar @ 2012 07 23, 17:08)
Kazin kas mano papriku lapus grauzia? Jau savaite laiko ieskau, bet nerandu kas. O lapu skyletu vis daugeja
pernai tą patį radau - kiek aiškinaus, tai taip dailiai
spragės graužia.
Keretoja kokios gražios džiunglės.
vija zemaite -
neturi nieks smirdėti gerai mulčiuotam darže ar pan. Smarvė šita jau reiškia gedimą, o ne gerumą. Tačiau tokiu būdu tikrai galima "išžudyti" nemažai nepageidaujamų augalų. Aš "tuščiai" faktiškai niekur nepūdžiau - kišau bulves po kartonu ir kroviau ten šienuką, kitais metais ten jau sodinau tvarkingesnės dirvos reikalaujančius augalus. O kur nebuvo jėgų ir noro, o norėjos švaresnės žemės - buvau sumetus seno stelažo lentas - atkėliau pavasarį ir susodinau sau viską švarioj vietoj
, aišku, gerumo ten nedaug toj žemėj, iš yrančių augalų ir humusas būt susidaręs, ir maisto medžiagų iškart būtų augalam.
Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krenti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti.