Sunys loja, o karavanas eina toliau! Mano kaimynai turbut nelabai iziuri is toli (nuo gatviu), ka as ten pridirbus darze
. O ir siaip nelinke bendrauti. Beveik laukuose gyvenu kolkas
. Kampinis sklypas-uz tvoros tik 1 gyvenanti kaimyna teturiu kolkas (kuris be moteriskes gyvena), mate mano darza, bet nekomentavo. Apsiskaites zmogus jis, tai gal nenustebinau
Bet va draugeeees...
Vienai pernai cia paskaicius papasakojau, kad kitamet pabandysiu, tai panasiai tokia reakcija buvo: "nesamone, netikiu, kad gerai, susus viskas ir bla bla
" Nepasitikejo mano ziniom is SM
Perskaicius kazkur kitur straipsni jau pavasario pradzioj prakalbo, kad ir ji mulciuos
Neatsidziaugia dabar
Kita irgi sake: "nu nezinau, nezinau... negrazu ir t.t." Maciau reakcija, kai pirma kart pamate mano uzmulciuota darza - nenorejo issiduoti, bet liko suzaveta vaizdo ir sake, kad "visai nieko"
Nesenai pas ja i darza uzejau - jau tarplyviai ir kai kurios lysves apibarstytos
. Sakau: "tai mulciuot pradejai ir tu?" O ji: "Ai jo, labai gerai- zoles nedysta taip, neturiu laiko ravet."
Vakar dar su jos vyru prakalbom apie tai, tai ir tas sako: "Gera atradima tu cia padarei!"
Prisipazinau, kad ne as - o is SM