QUOTE(Vessta @ 2012 09 19, 13:59)
o kokius kalafiorus sodinote? Nors ir mulciuoju, bet jie pas mane vis mazuciukai. Matyt bloga veisle pasirenku
Kad tiesą sakant, net neatkreipiau dėmesio, kokie čia pasitaikė - tuštinu jau kelių metų senumo sėklų atsargas . Bet esu tikra, kad kažkas iš eilinių nebrangių, prekybcentro asortimento, nes jokių mandrų, hibridinių lyg ir nesu pirkusi. Todėl ir nustebino taip maloniai, nes visad tekdavo tenkintis daug kuklesniais rezultatais. Bet šiemet daug kas kalba apie kopūstų metus.
Tiesa, lysvė, kurioje auginu kalafiorus mulčiuojama jau ne vienus metus. Pasitaikė ir pas mane pora visiškai tuščių galvų (net žiedo užuomazgos nėra ), bet kiti tai kompensavo su kaupu . Tik atkreipiau dėmesį, kad žymiai geriau užaugo vėlyvieji. Ankstyvasis derlius daug labiau nukentėjo nuo visokių gyvių smaguriavimo.
QUOTE(Akela. @ 2012 09 19, 14:36)
labas,ar tiktu vietoj sideratu salotos?turiu baisybe ju seklu likusiu..
O kodėl gi ne, svarbu žemė nestovėtų plika. Tiesa, sideratai dar turėtų atlikti ir dezinfekavimo funkciją, o apie salotų savybes žudyti kenkėjus girdėti neteko , bet manau, kad salotos tikrai geriau nei nieko