Įkraunama...
Įkraunama...

Sodo, daržo, šiltnamio mulčiavimas

QUOTE(diasaja @ 2012 07 18, 13:11)
geriau jau nenorėti biggrin.gif paskui bėgios paskui kiekvieną vyrą, kuris pjauna žolę biggrin.gif

laugh.gif
Pas mus pila kaip iš kibiro doh.gif Nustoja ir vėl, ir vėl...Kažin ar mano mulčiuota žolytė sušlapus neims pelyti unsure.gif Plonai mulčiavau, gal ir ne.
Atsakyti
manes irgi laukia braskyno tvarkymas,dauginimas.tik man kiek teko skaityti,tai braskiu lapai ne visoms veislems pjaunami,o dazniausiai pjaunami tik ligoti ir jie butinai isnesami is darzo.kai kurioms rusims nupjovus visus lapus,kitamet derlius bus menkesnis ax.gif
Atsakyti
mes kazkaip niekada lapu nepjaunam blush2.gif ravedama negrazius lapukus apipesioju bet niekada nesienauju plikai ax.gif

O ka duoda tas nusienavimas plikai??? Gal reiktu pabandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 07 18, 07:02)
Kokie vaizdai bigsmile.gif  wub.gif
Jau pupelės kabo? lens.gif Ir moliūgai kokie dideli bigsmile.gif

Aha, jau kabo pupelės smile.gif Mąsčiau, gal jau skint reikėtų g.gif

QUOTE(Lusasita @ 2012 07 18, 18:53)
O ka duoda tas nusienavimas plikai???  Gal reiktu  pabandyt  g.gif

Maniškes kažkas apstojo - raudomi, dėmėti lapai pasidarė unsure.gif Todėl ir pjoviau lauk...
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2012 07 18, 18:53)
mes kazkaip niekada lapu nepjaunam  blush2.gif  ravedama negrazius lapukus apipesioju bet niekada nesienauju plikai  ax.gif 

O ka duoda tas nusienavimas plikai???  Gal reiktu  pabandyt  g.gif

As kasmet nusienauju, sudeginu, maziau visokio brudo lieka. Atauga nauji grazus thumbup.gif
Atsakyti
Pakeliau vakar shiena po bulvem paziuret, tai radau nauju bulviu mazdaug 5 cm ilgio ir nauju auganciu zirniukinio dydzio, labai apsidziaugiau, tegu dar paauga didesnes biggrin.gif Aplamani nelabai nusimanau kada jas reikia rinkt, pas uosvius i zeme sodintos bulves tai puse jau pajuodave lapai padziuve, jie jau kasa po biski, bet nepasakyciau kad bulves labai dideles, o maniskiai bulviu krumai jau nuzydejo, bet patys zali, dideli ka as zinau g.gif Bet bulves sitos kur buvau paziuret ankstyvos skaitesi, rozines tokios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Keretoja @ 2012 07 19, 14:36)
... pas uosvius i zeme sodintos bulves tai puse jau pajuodave lapai padziuve, jie jau kasa po biski, bet nepasakyciau kad bulves labai dideles, ...

Daugelis skundziasi, kad tradiciskai sodintas bulves maras jau pakirto doh.gif , o saviskes dideles nurink - kitos tegul auga, cia ir yra privalumas auginimo po siaudais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Keretoja @ 2012 07 19, 14:36)
Aplamani nelabai nusimanau kada jas reikia rinkt, pas uosvius i zeme sodintos bulves tai puse jau pajuodave lapai padziuve, jie jau kasa po biski,

Jeigu yra mažų ir nereikia dar jų valgyti, tai tegul paauga.
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2012 07 19, 16:47)
Daugelis skundziasi, kad tradiciskai sodintas bulves maras jau pakirto  doh.gif , o saviskes dideles nurink - kitos tegul auga, cia ir yra privalumas auginimo po siaudais  thumbup.gif

Tokia mintis ir man i galva buvo atejus, tik nezinojau ar taip galima padaryt biggrin.gif
Atsakyti
Vyras vakar prasitarė,kad jam negražu tas mano šienas rolleyes.gif Bet teks priprast lotuliukas.gif Matomai kas iš aplinkinių kokių replikų pametėjo jam.Man bijo prasitart aplinkiniai,nes nulinčiuoti būtų hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2012 07 20, 08:27)
Vyras vakar prasitarė,kad jam negražu tas mano šienas rolleyes.gif

O aš iš aplinkinių sulaukiau tokios nuomonės biggrin.gif tačiau nekreipiu dėmesio, nes mulčiuoju ne dėl kitų, o dėl savęs ir savo šeimos rolleyes.gif
Atsakyti
Aga, ir mano kaimynai ko gero skersi ziuri, tik pasakyt man nedrista. Dvi kaimynes aptarinejo mano braskyna, tai viena sako - is kur ten bus pas ja tu braskiu, viskas siaudais uzkrauta, o kita, aisku, man raportavo lotuliukas.gif
Atsakyti