Įkraunama...
Įkraunama...

Sodo, daržo, šiltnamio mulčiavimas

Sveikos, nurinkau sian bulves ish po shiaudu, teko po lietum papluset biggrin.gif bet rezultatu patenkinta, mazdaug maishas bulviu is nepilnu 7 lysveliu po 2 bulves plocio ir apie 6 m ilgio smile.gif Va koks derlius:
user posted image

ir dar sio to po truputi is mulciuoto lauko smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keretoja: 26 rugpjūčio 2012 - 22:33
sudomino mane DRUSKOS UZSEJIMAS.

esu girdejus kad ir sraiges druskos nemegsta.
o cia laurindre rase sejusi druska ant mulciuotu svogunu g.gif.
parasykit daugiau kaip ten ir kiek sejat,as zinau toki varijanta kad druska naikindavom zoles nuo takeliu g.gif

kad po eksperimento nelikciau be darzoviu g.gif

mulciavimo eksperimentas pavyko,patiko.
daug zoles sukisau ir po geliu
.tik tos sraiges nervina.
Atsakyti
Pas mane patys svogunai nebuvo mulciuoti, daugiau tarplysviai. Ir barsciau as ja anksciau, gal birzelio gale, kai svogunu laiskai labai geltonavo. Bet tikrai nei viena darzove nuo to nenumire, o patys svogunai net ir atsigavo. Skruzdziu isnykimas pas mane gavosi, kaip salutinis poveikis mirksiukas.gif
Atsakyti
"Biškutį" atsivežiau moliūgų... biggrin.gif To žalio "Mirandos" dydis kaip gero arbūzo bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2012 08 27, 16:43)
"Biškutį" atsivežiau moliūgų... biggrin.gif To žalio "Mirandos" dydis kaip gero arbūzo  bigsmile.gif

user posted image

bet nera labai dideli moliugai. pas mane irgi nedideli, nors siemet jau didesnis nei pernai, pernai isvis buvo vos didesnis uz dideli obuoli biggrin.gif o vat pas uosviene maciau 2 ar 3 pupso tai iki kelienu turbut aukscio o ir storuliai tokie bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Keretoja @ 2012 08 26, 23:31)

thumbup.gif
QUOTE(Ambro @ 2012 08 27, 16:43)

thumbup.gif

Pas mane like tik agurkai su paprikomn siltnamyje augantys, o darze- cukinja ir braskes smile.gif Visur kitur tuscia. Na tiksliau apmulciuota zeme. Kita savaite gal statysim "smelio dezes", jei niekas nepasikeis smile.gif .
Atsakyti
Nepasakyciau, kad neauga. As pries savaite tokius nedidukus palikau, o vakar kaip pamaciau - "parseliai" , vienas beveik 10 kg sveria, o kiti du virs 6 kg. Net nezinau, kur kisti tokius dickius. Kiti kazkodel zali, nors sejau oranzinius, gal paskui nusispalvins g.gif
Atsakyti
o braskiu lapus nupjaunat ar paliekat g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2012 08 27, 19:12)
o braskiu lapus nupjaunat ar paliekat g.gif

Rase merginos, kad jei pjaunam visus, tai geriausia kuo greiciau po derliaus nuemimo. Dabar jau gal kiek velu butu g.gif . Bet nezinau, as nepatarineju, nes su braskem dar nesuidraugavus normaliai ax.gif

Nupjausciau liepos vidury negrazius, senesnius, bet po kelis palikau. Dabar tik koki demeta jei pamatau tai nuskinu. Siaip kolkas neblogai atrodo - pernai buvo daug prasciau rugseji... Usus vel praskainiot reikia- o atrodo tik pries savaite tvarkiau doh.gif
Gal kitamet dziaugsiuosi derliumi pagaliau wub.gif

Vaizdas dabar braskiu ir viso darzelio smile.gif (dar braskiu 30x3 daigeliu patvoryje pasodinus)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elar: 27 rugpjūčio 2012 - 19:11
QUOTE(Elar @ 2012 08 27, 20:08)
Rase merginos, kad jei pjaunam visus, tai geriausia kuo greiciau po derliaus nuemimo. Dabar jau gal kiek velu butu  g.gif . Bet nezinau, as nepatarineju, nes su braskem dar nesuidraugavus normaliai ax.gif

Nupjausciau liepos vidury negrazius, senesnius, bet po kelis palikau. Dabar tik koki demeta jei pamatau tai nuskinu. Siaip kolkas neblogai atrodo - pernai buvo daug prasciau rugseji... Usus vel praskainiot reikia- o atrodo tik pries savaite tvarkiau  doh.gif
Gal kitamet dziaugsiuosi derliumi pagaliau  wub.gif

Vaizdas dabar braskiu ir viso darzelio smile.gif

tai paliksiu lapus tada turbut. o usai ir pas mane nezmoniskais greiciai auga doh.gif
Atsakyti
o cia mano laukinis darzas
[attachmentid=224372]
[attachmentid=224373]
mulcio praktiskai nebeliko...bet jau ir nebedesiu, nes sodas jau beveik nebemano... o sitam derliui jau nebesvarbu turbut... zole ir nepjaunam, auginu, laukiu, kad kuo didesne uzaugtu... kai uzaugs nusipjausim paskutini karta ir namo parsivesiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 28 rugpjūčio 2012 - 16:59
Labas.
Elar, idealu wub.gif
Šįvakar agurkus nuroviau, morkas. Dar liko porai, pupelės,krapai ir kelios cukinijos. Kažin ar beužaugs, naktys labai šaltos.
MB ieškos garstyčių...Neblogas derlius šiemet buvo ax.gif
Atsakyti