Įkraunama...
Įkraunama...

Sodo, daržo, šiltnamio mulčiavimas

QUOTE(ingiote @ 2012 08 21, 15:34)
Prisiskaiciau liaupsiu Diasajos misraines, ir pati kazka panasaus pasidariau. Tik kadangi marinuoti truksta laiko, marinuotu produktu nemegstu, jau keliu metu atsargos garaze dulkes kaupia, tai dariau taip: burokelius kvadratais, virtos pupeles (galima is skarbonkes konservuotas, manau), cukinija kvadratais, apkepti mesos kukuliukai, patroskinti svogunai ir viska i puoda. Palikau ant ugnies. Isjungiau. Persiedziau. Tikrai labai skanu. Nebuciau sugalvojus buroko derinti su cukinija smile.gif Aciu smile.gif

jūsų yra patiekalas,o ten konservavimas žiemai 4u.gif
Atsakyti
SI TEMA JAU MISRAINIU TEMA PATAPO
Atsakyti
QUOTE(anikita @ 2012 08 22, 18:29)
SI TEMA JAU MISRAINIU TEMA PATAPO

sutinku su jumis 4u.gif tačiau be mulčiuotų daržovių nebūtų ir mišrainių, ir atsargų žiemą biggrin.gif
Atsakyti
Jeigu kas dar neatkreipė dėmesio - Floros skyriuje, daržininkių pageidavimu, nuo šio pavasario yra puiki tema Sodo daržo gėrybių panaudojimas: http://www.supermama...?...5118&st=156
mirksiukas.gif
Atsakyti

o as nedarau jokiu marinuotu misrainiu ziemai.laikau tik tuos kas gali issilaikyti
dezese,maisuose,ir saldyti.misraines darau tik greitam naudojimui.
nurovus svogunus,mulco dar liko.ar ji galima aparti,ar nurinkti ir sudeti ant braskiu.
idomu kaip cia pradesim nuo pavasario.sejant kad nesimaisytu sausi zolynai. g.gif
Atsakyti
maciau buvo sneka apie marinuotus ridikus,va ka radau,bet nebandziau 4u.gif
My Webpage
Atsakyti
esu jauna mulčiuotoja(ne amžiumi),bet po mulču labai renkasi šliužai,randu ir jų kiaušinėlių-tiesiog perykla žiemai
Atsakyti
Sveikos. nezinau ar mane prisimenat, bet lankaisu cia pavasari, paskui dingau ir dabar iskilo klausimas tai gryzau blush2.gif
nukasem siandien su MB bulves bigsmile.gif is dvieju vagu (kokiu 15m ilgio) keturi kibirai bulviu ivairiu dydziu ir labai mazyciu ir pakankamai dideliu. ai dar liko nenukasti apie 5 keriukai nes dar virkscios visai zalios, o vienas keriukas net su ziedu dar, nors visi kiti jau nurude buvo visiskai biggrin.gif

user posted image

kairiam kampe virsui matos svogunai 3 tai jiems kazko netiko siemet pas mane, labai jau nedideli, na bet i kokia sriuba ar su lasinukais pats tas viena nusilupus biggrin.gif ne tai kad pas mama vienas svogunas 0,5kg sveria bigsmile.gif bet ji nemulciuoja.

tai as su tokia beda. visam darze yra ruduju skrusdeliu. na bet ne tiek daug kad jos man maisytu, dar galima kentet. na bet siandien kai kasem bulves is po siaudu tai kazkoks kosmaras - pakelus kiekviena kera po sienu milijonai ruduju ir ju kiausiniu doh.gif MB visas kojas sukandziojo kol nukase tas dvi vagikes. kazin imanoma jas is ten kaip nors isvaryti, nes rudeni as ten bijosiu ieit i ta lysve g.gif
Atsakyti

tai as su tokia beda. visam darze yra ruduju skrusdeliu. na bet ne tiek daug kad jos man maisytu, dar galima kentet. na bet siandien kai kasem bulves is po siaudu tai kazkoks kosmaras - pakelus kiekviena kera po sienu milijonai ruduju ir ju kiausiniu doh.gif MB visas kojas sukandziojo kol nukase tas dvi vagikes. kazin imanoma jas is ten kaip nors isvaryti, nes rudeni as ten bijosiu ieit i ta lysve g.gif
[/quote]
zinoma nemalonu tureti tiek neprasytu sveciu,as tai jas purksciau,opriemoniu labai geru turi dezinfekavimo imones,kurios yra kiekviename mieste ,susisiekit ir manau pasiulys jums reikiamu[siaip tu imoniu atstovai atvaziuoja kiekviena menesi i parduotuves,tai galite pasiteirauti ir artimiausioje parduotuveje]
Atsakyti
Man tai druska padejo ju atsikratyti. Ir svogunams patiko. As tiesiog ja barsciau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 08 26, 10:46)
zinoma nemalonu tureti tiek neprasytu sveciu,as tai jas purksciau,opriemoniu labai geru turi dezinfekavimo imones,kurios yra kiekviename mieste ,susisiekit ir manau pasiulys jums reikiamu[siaip tu imoniu atstovai atvaziuoja kiekviena menesi i parduotuves,tai galite pasiteirauti ir artimiausioje parduotuveje

QUOTE(laurindre @ 2012 08 26, 12:41)

Man tai druska padejo ju atsikratyti. Ir svogunams patiko. As tiesiog ja barsciau thumbup.gif

o jei ant siaudu barstysiu druska ar purksiu kuo nors tai pasiteisins? ar reik siaudus pakelt ir ten jau barstyt g.gif
druskos daug barstei? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute32: 26 rugpjūčio 2012 - 12:53
Pyliau nemazai, suejo 2 kg i kelias lysves. Jei barstysi pries lietu, turetu patekti, ten kur reikia ir nenuemus mulco. 4u.gif
Atsakyti