Įkraunama...
Įkraunama...

Sodo, daržo, šiltnamio mulčiavimas

Pas mane dar brašių yra,tai apie lapų pjovimą net negalvoju.

O pernai kai nežinojau,kad reik nupjaut juos,tai sėkmingai iki pavasario lapuotos prabuvo biggrin.gif Tik tada nupjoviau visus blush2.gif Ūsus pašalinau rudenį.

Man iš vis nelabai kyla rankos darže kažką daryti,kai taip šalta blush2.gif O darbo daugiau ,negu laiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2012 07 17, 10:13)

Man iš vis nelabai kyla rankos darže kažką daryti,kai taip šalta blush2.gif O darbo daugiau ,negu laiko doh.gif

kai nėra noro darbui-aš NIEKO nedirbu darže ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 07 17, 10:14)

Tai vat ir nieko nedarau blush2.gif tik susiskinu daržoves sunokusias ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
Man atvirksciai - noriu vis kazka daryti ir daryti (savo darze! Nepradekit kviestis i talka! laugh.gif), bet beda, kad nelabai yra ka. Like braskes pleveleje, bet ten dar viena kita uoga rausta.
O braskems mulciuotoms as nenupjoviau visu lapu - siemet gan neblogi, tai senesnius tik nukarpiau, o njaujus sviesesnius palikau.
Kukluciai mulciuoto darzo ziedeliai po rytinio pasivaiksciojimo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elar: 17 liepos 2012 - 11:27
QUOTE(Elar @ 2012 07 17, 12:24)

wub.gif gražu+meniška wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2012 07 17, 14:15)
wub.gif  gražu+meniška  wub.gif

Aciu 4u.gif Grazu ir man, bet kaip su menu tai nezinau biggrin.gif - toli toli nuo meno as, tai niekaip negaliu vertinti. Tik fotografuoti, tai man patinka rolleyes.gif (pastebejot jau turbut laugh.gif).

Noreciau fotoaparato gero, nes dabartine muiline 10 metu senumo truputi geda jau kur prie zmoniu issitraukti blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras.
Elar, kaip su muiline labai gražiai fotografuoji mirksiukas.gif
Pagaliau ir aš truputį apmulčiavau bent tarpvagius ir šiltnamį. Nes lyja ištisai, o šįvakar nustojo. MB bėgo žolės pjauti, aš iš paskos biggrin.gif
Patenkinta dabar kaip rublį gavus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2012 07 17, 10:13)
O pernai kai nežinojau,kad reik nupjaut juos,tai sėkmingai iki pavasario lapuotos prabuvo biggrin.gif Tik tada nupjoviau visus blush2.gif Ūsus pašalinau rudenį.

Maniškės pernai irgi išbuvo iki pat pavasario lapuotos ax.gif O va šiandien nurėžiau visus lapus, palikau tik geriausius, stambiausius ūsus. Pagal kitų foto, manau per daug apkirpau blush2.gif

QUOTE(diasaja @ 2012 07 17, 10:14)

Teisingi žodžiai! drinks_cheers.gif

Kadangi man šiandien LAAAAABAI darbinga nuotaika ir laisva diena darbe, tai nuo pat ryto nulėkiau į sodą (1,5 sav nebuvau ten ax.gif ).

Atlikti darbai:
* apkarpiau braškes, senus kelmus išroviau išvis,
* ravėjau, ravėjau ir dar kartą ravėjau tarpuežius doh.gif žolės mažai ten, tai vos ne vos tik daržui užtenka rolleyes.gif
* palaisčiau augalėlius. Mat kad ir lijo, pakapsčius žemė sausut sausutėlė unsure.gif
* išroviau žirnius ir į jų vietą - serenčiai keliavo smile.gif
* pasiroviau svogūnų, į jų vietą - vėl serenčiai tongue.gif
* apgenėjau vynuogę - daugiau lapų, nei uogų doh.gif

...ir taip nepajutau, kaip išbuvau 6 val bigsmile.gif aišku, keliskart lietutis pavaišino mane, šlaputėlė grįžau ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Gražuolės saulėgrąžos tongue.gif tarp jų - agurkus įkišau, perkėliau su visu indeliu iš po medžio šešėlio, prigijo! thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2012 07 17, 23:17)

...ir taip nepajutau, kaip išbuvau 6 val  bigsmile.gif

Kokie vaizdai bigsmile.gif wub.gif
Jau pupelės kabo? lens.gif Ir moliūgai kokie dideli bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangėja @ 2012 07 17, 22:31)
Labas vakaras.
Elar, kaip su muiline labai gražiai fotografuoji mirksiukas.gif
Pagaliau ir aš truputį apmulčiavau bent tarpvagius ir šiltnamį. Nes lyja ištisai, o šįvakar nustojo. MB bėgo žolės pjauti, aš iš paskos biggrin.gif
Patenkinta dabar kaip rublį gavus lotuliukas.gif

Aciu ax.gif 4u.gif
thumbup.gif As irgi tik isgirdus, kad eis pjaut, metu visus darbu ir begu is paskos i lauka lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Ambro @ 2012 07 17, 23:17)

thumbup.gif liuks!
Atsakyti
Sveikos darbstuoles, o kad man i marcias tokia kliutu lotuliukas.gif
O su darbais truputi aptingau, nes negaliu protingai susiplanuoti darbu. Kazkaip jau gaunasi tuscios lysves schmoll.gif
Braskes laukia dar eiles, nes skinu vis dar jas.
Petrazoles jau uzsaldytos.
Zirniai dar rinkimo ir saldymo eigoje.
Agurkai valgomi, marinuojami.
Pasikeitimai tik tokie, kad nuroviai brokolius ir ziedinius kopustus, tai ju vietoje pasodinau ropiu, daikonu ir zemaugiu sparagu.
Dar uogos saldomos.
Kazkaip liudna, oro gero nera, jau ir taip mazai siltu dienu turime, o cia dar tokie sposai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(audine68 @ 2012 07 18, 11:41)
Sveikos darbstuoles, o kad man i marcias tokia kliutu  lotuliukas.gif

geriau jau nenorėti biggrin.gif paskui bėgios paskui kiekvieną vyrą, kuris pjauna žolę biggrin.gif
Atsakyti