Pas mane dar brašių yra,tai apie lapų pjovimą net negalvoju.
O pernai kai nežinojau,kad reik nupjaut juos,tai sėkmingai iki pavasario lapuotos prabuvo Tik tada nupjoviau visus Ūsus pašalinau rudenį.
Man iš vis nelabai kyla rankos darže kažką daryti,kai taip šalta O darbo daugiau ,negu laiko
QUOTE(Alekto @ 2012 07 17, 10:13)
Man iš vis nelabai kyla rankos darže kažką daryti,kai taip šalta O darbo daugiau ,negu laiko
kai nėra noro darbui-aš NIEKO nedirbu darže
QUOTE(diasaja @ 2012 07 17, 10:14)
Tai vat ir nieko nedarau tik susiskinu daržoves sunokusias ir viskas
Man atvirksciai - noriu vis kazka daryti ir daryti (savo darze! Nepradekit kviestis i talka! ), bet beda, kad nelabai yra ka. Like braskes pleveleje, bet ten dar viena kita uoga rausta.
O braskems mulciuotoms as nenupjoviau visu lapu - siemet gan neblogi, tai senesnius tik nukarpiau, o njaujus sviesesnius palikau.
Kukluciai mulciuoto darzo ziedeliai po rytinio pasivaiksciojimo
O braskems mulciuotoms as nenupjoviau visu lapu - siemet gan neblogi, tai senesnius tik nukarpiau, o njaujus sviesesnius palikau.
Kukluciai mulciuoto darzo ziedeliai po rytinio pasivaiksciojimo
QUOTE(Otaip @ 2012 07 17, 14:15)
gražu+meniška
Aciu Grazu ir man, bet kaip su menu tai nezinau - toli toli nuo meno as, tai niekaip negaliu vertinti. Tik fotografuoti, tai man patinka (pastebejot jau turbut ).
Noreciau fotoaparato gero, nes dabartine muiline 10 metu senumo truputi geda jau kur prie zmoniu issitraukti
Labas vakaras.
Elar, kaip su muiline labai gražiai fotografuoji
Pagaliau ir aš truputį apmulčiavau bent tarpvagius ir šiltnamį. Nes lyja ištisai, o šįvakar nustojo. MB bėgo žolės pjauti, aš iš paskos
Patenkinta dabar kaip rublį gavus
Pagaliau ir aš truputį apmulčiavau bent tarpvagius ir šiltnamį. Nes lyja ištisai, o šįvakar nustojo. MB bėgo žolės pjauti, aš iš paskos
QUOTE(Alekto @ 2012 07 17, 10:13)
O pernai kai nežinojau,kad reik nupjaut juos,tai sėkmingai iki pavasario lapuotos prabuvo Tik tada nupjoviau visus Ūsus pašalinau rudenį.
Maniškės pernai irgi išbuvo iki pat pavasario lapuotos O va šiandien nurėžiau visus lapus, palikau tik geriausius, stambiausius ūsus. Pagal kitų foto, manau per daug apkirpau
QUOTE(diasaja @ 2012 07 17, 10:14)
Teisingi žodžiai!
Kadangi man šiandien LAAAAABAI darbinga nuotaika ir laisva diena darbe, tai nuo pat ryto nulėkiau į sodą (1,5 sav nebuvau ten ).
Atlikti darbai:
* apkarpiau braškes, senus kelmus išroviau išvis,
* ravėjau, ravėjau ir dar kartą ravėjau tarpuežius žolės mažai ten, tai vos ne vos tik daržui užtenka
* palaisčiau augalėlius. Mat kad ir lijo, pakapsčius žemė sausut sausutėlė
* išroviau žirnius ir į jų vietą - serenčiai keliavo
* pasiroviau svogūnų, į jų vietą - vėl serenčiai
* apgenėjau vynuogę - daugiau lapų, nei uogų
...ir taip nepajutau, kaip išbuvau 6 val aišku, keliskart lietutis pavaišino mane, šlaputėlė grįžau
Gražuolės saulėgrąžos tarp jų - agurkus įkišau, perkėliau su visu indeliu iš po medžio šešėlio, prigijo!
QUOTE(Ambro @ 2012 07 17, 23:17)
Kokie vaizdai
Jau pupelės kabo? Ir moliūgai kokie dideli
QUOTE(Dangėja @ 2012 07 17, 22:31)
Labas vakaras.
Aciu
As irgi tik isgirdus, kad eis pjaut, metu visus darbu ir begu is paskos i lauka
QUOTE(Ambro @ 2012 07 17, 23:17)
liuks!
Sveikos darbstuoles, o kad man i marcias tokia kliutu
O su darbais truputi aptingau, nes negaliu protingai susiplanuoti darbu. Kazkaip jau gaunasi tuscios lysves
Braskes laukia dar eiles, nes skinu vis dar jas.
Petrazoles jau uzsaldytos.
Zirniai dar rinkimo ir saldymo eigoje.
Agurkai valgomi, marinuojami.
Pasikeitimai tik tokie, kad nuroviai brokolius ir ziedinius kopustus, tai ju vietoje pasodinau ropiu, daikonu ir zemaugiu sparagu.
Dar uogos saldomos.
Kazkaip liudna, oro gero nera, jau ir taip mazai siltu dienu turime, o cia dar tokie sposai
O su darbais truputi aptingau, nes negaliu protingai susiplanuoti darbu. Kazkaip jau gaunasi tuscios lysves
Braskes laukia dar eiles, nes skinu vis dar jas.
Petrazoles jau uzsaldytos.
Zirniai dar rinkimo ir saldymo eigoje.
Agurkai valgomi, marinuojami.
Pasikeitimai tik tokie, kad nuroviai brokolius ir ziedinius kopustus, tai ju vietoje pasodinau ropiu, daikonu ir zemaugiu sparagu.
Dar uogos saldomos.
Kazkaip liudna, oro gero nera, jau ir taip mazai siltu dienu turime, o cia dar tokie sposai
QUOTE(audine68 @ 2012 07 18, 11:41)
geriau jau nenorėti paskui bėgios paskui kiekvieną vyrą, kuris pjauna žolę