Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

ziurejau ziurejau as i tas puokstes ir nusprendziau kad nenoriu apvalios puokstes. Bet nenoriu ir kaliju, ir kad atrodytu kaip sluotele nenoriu biggrin.gif tai kokias geles tada rinktis, kad butu puokste pailga, neperkrauta ir ne sluota g.gif
Atsakyti
kardelius smile.gif
Atsakyti
bet kad kardeliai labai ilgi dideli. g.gif ar buna ju mazesniu rusiu kokiu. butu gal visai ir nieko
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2012 08 11, 13:28)
bet kad kardeliai labai ilgi dideli. g.gif ar buna ju mazesniu rusiu kokiu. butu gal visai ir nieko

tai kotus galima nukirpti smile.gif as irgi galvojau apie kardelius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2012 08 11, 10:31)
ziurejau ziurejau as i tas puokstes ir nusprendziau kad nenoriu apvalios puokstes. Bet nenoriu ir kaliju, ir kad atrodytu kaip sluotele nenoriu  biggrin.gif tai kokias geles tada rinktis, kad butu puokste pailga, neperkrauta ir ne sluota  g.gif

tai pasitarus su floristem jos viska padaro ir pailga, ar kokia ant rankos, as jei nebuciau pasidarius pati su svarovskiais buciau emus sketuka. Padaro toki lyg suskesta sketuka is plausu ir is jos gelytes nusvirusios ar islindusios, atrodo super. Internete ideju daug ir ir bet kokiu geliu. Man frezijos labai patinka pam reikalui. Tysta,graziai atrodo ir ilgai laikosi
Atsakyti
Vakar buvom tam Gėlių gaubly, užsisakėme gėles - viskas, jau bus visi štrichai sudėti thumbup.gif
Apie puokštę: kadangi nėra jau nei bijūnų, nei vėdrynų galvojau apie eustomų ir/arba hortenzijų puokštę. Nuo hortenzijų atkalbėjo - lepi gėlė, neduoda jokių garantijų, kad laikys + bus labai didelė. Sakė viena nuotaka labai norėjo ir tik hortenzijų, tai darė 4 puokštes, kurias mergina keitė dienos eigoj, aš taip nenoriu schmoll.gif rolleyes.gif tai padarys man rausvų ir baltų gėlių puokštelę, kurios pagrindas bus eustomos, tvirtumui dės smulkių rožyčių, žalių lapelių ir dar tokių smulkių sausučių baltų. Vienu žodžiu neradau tokios, kokios norėčiau, tai dėliojom iš kelių kompozicijų vieną blush-anim-cl.gif biggrin.gif
Atsakyti
As tekejau rugsejo menesi, ir turejau geltonu kaliju puokste, tai labai puikiai laikesi, dar po to namie apie 2 savaites stovejo pas panele, kuri per vestuves ja pagavo smile.gif)), puokste buvau labai patenkinta, o be to ir pati pasidariau, tokia kokios ir norejau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(deimaz @ 2012 08 13, 18:53)
As tekejau rugsejo menesi, ir turejau geltonu kaliju puokste, tai labai puikiai laikesi, dar po to namie apie 2 savaites stovejo pas panele, kuri per vestuves ja pagavo smile.gif)), puokste buvau labai patenkinta, o be to ir pati pasidariau, tokia kokios ir norejau.  blush2.gif

Labai pagelbejot, masciau apie kalijas, dabar zinau, kad butent jos ir bus mano puoksteje 4u.gif
Atsakyti
O kaip agapantu puokste? Siaip, jie lyg tokie trapuciai, bet jei as ta puokstele labai saugociau... Ir ar yra ju raudonu Lietuvoje?

arba Red Hurricane Lily , kaip jos? Ju yra Lt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perla <3: 13 rugpjūčio 2012 - 21:28
Mano puokste:
user posted image
Pergyvenancias del eustomu trapumo galiu nuramint,trecia diena po vestuviu ,o puokste dar nenuvytus. thumbup.gif
Atsakyti
o kaip jums toks dalykas vietoj vestuvines puokstes

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2012 08 14, 16:51)
o kaip jums toks dalykas vietoj vestuvines puokstes

jei tik tinka ir dera, tai labai liux thumbup.gif tik aišku kaip man, tai tų blizgučių gali ir nebūti blush2.gif
Atsakyti