Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 07 27, 10:27)
jei rožė, tai kokių norit spalvų rasit, o kitas gėles g.gif dažyt teks
aš pati kreminių norėčiau arba švelnios rožinės spalvos, bet negaliu sugalvoti kokios tiksliai gėlės ir kokios tiksliai puokštės doh.gif arba gal visiškai pieno baltumo, kad būtų rolleyes.gif

O bijunai nepatinka? Ju buna ir sviesiai rausvu... wub.gif http://www.flickr.co...51066/lightbox/

Atsakyti
QUOTE(popcornas @ 2012 08 09, 10:20)
O bijunai nepatinka? Ju buna ir sviesiai rausvu...  wub.gif http://www.flickr.co...51066/lightbox/

bet reikia nepamirsti kad bijunai zydi tik birzelio men

Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2012 08 09, 08:28)
bet reikia nepamirsti kad bijunai zydi tik birzelio men

Gerai, kad pasakei, turesiu omeny, kad jei kada nors gyvenime mane ims i zmonas tai reiks tuoktis birzeli blush2.gif man tokios grazios tos geles, purus ziedai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(popcornas @ 2012 08 09, 11:20)
O bijunai nepatinka? Ju buna ir sviesiai rausvu...  wub.gif http://www.flickr.co...51066/lightbox/

pilat druską ant žaizdų doh.gif 4u.gif
aš vis dar tyliai svajoju, kad rasiu, kad man parūpintų užsieninių bijūnų,bet vargubau unsure.gif man rodos, rašė čia viena mergina, kad susitarė, jog jai atvežtų iš Olandijos g.gif Gal galit parašyti, kiek jums tas malonumas kainuos? Jei nenorit viešai, galima ir į až aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(popcornas @ 2012 08 09, 10:47)
Gerai, kad pasakei, turesiu omeny, kad jei kada nors gyvenime mane ims i zmonas tai reiks tuoktis birzeli  blush2.gif  man tokios grazios tos geles, purus ziedai  wub.gif

musu vestuves buvo birzelio men tai rinkausi baltu bijunu puokste wub.gif
Papildyta:
aš vis dar tyliai svajoju, kad rasiu, kad man parūpintų užsieninių bijūnų,bet vargubau unsure.gif man rodos, rašė čia viena mergina, kad susitarė, jog jai atvežtų iš Olandijos g.gif Gal galit parašyti, kiek jums tas malonumas kainuos? Jei nenorit viešai, galima ir į až aciuks.gif
[/quote]
net sezono metu olandiski bijunai nera pigus ypac jeigu nepalankus sezonas sioms gelems
mano floriste pergyveno,del keisto oro si pavasari bijojo, kad 06 01 d. neprazydes visiskai balti bijununai
bet laime juos atveze ir istekejau rankoje laikydama baltus bijunus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(katydid @ 2012 07 24, 07:22)
Mano puokštė ir jaunikio Butonjetė buvo tokios
user posted image
user posted image
gal zinote siu uogyciu pavadinima ir ar tokiu buna melsvos spalvos? blush2.gif
Atsakyti
Hypericum
Atsakyti
noriu padekoti musu mmmune uz gelytes kurias ji padare man vestuvems smile.gif atrode viskas pasakiskai graziai smile.gif gelytes issilaike puikiai visa diena ir dar visa savaitele smile.gif didelis aciuuuu ax.gif blush2.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
gal kas patartumete kokiu melynu geliu butu galima gauti rugsejo pradzioje? noreciau kazkokio melyno akcento puoksteje, bet nelabai zinau kokios dar geles tokiu laiku zydi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauralaurute @ 2012 08 10, 11:02)
gal kas patartumete kokiu melynu geliu butu galima gauti rugsejo pradzioje? noreciau kazkokio melyno akcento puoksteje, bet nelabai zinau kokios dar geles tokiu laiku zydi 4u.gif

rugiageles zydi tokiu laiku,o siaip tai būna nudazo jei nori kazkokiu geliu kurios zydi rugseji,bet nera melynos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KimNaNa @ 2012 08 10, 12:08)
rugiageles zydi tokiu laiku,o siaip tai būna nudazo jei nori kazkokiu geliu kurios zydi rugseji,bet nera melynos smile.gif

na as rugiageliu labai norejau, bet kiek klausiau, tai sake, kad jos jau baigesi praejusia savaite sad.gif
Atsakyti
O gal kuri zinot, ar kalijos gerai laikosi rugpjucio/rugsejo menesi? smile.gif
Atsakyti