Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(mmileta @ 2012 07 27, 23:11)
user posted image   

Labai grazi sita , o kas cia per augaliukas g.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rabelkyte: 03 rugpjūčio 2012 - 20:37
QUOTE(^^liutuke @ 2012 07 17, 10:15)
Mergaitės, kurios tekat rugpjūčio gale, kokias gėles renkatės?  4u.gif

Aš pasidariau puokštytę iš swarovski kristalų. Turėjo pagaminti, bet savaitė iki vestuvių sako nespės, tad eik į saloną kokią nors gausi. Pasiskundžiau vyrui, sako vykstam, supirkom visus Klaipįdoje buvusios tokio dydžio ir formos kristaliukus, vielutės ir per kokias 6 val puokštikė buvo baigta. bet tos 6 val gavosi su pasvarstymais kaip gražiau puokštę sukomponuoti. Gamybos procesas užtruko gal 3val
Užtat atrodė thumbup.gif
Tas buvo lygiai prieš metus ir puokštė dabar puošia mano namus. JEi kas norit išnuomosiu arba padarysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rivadera @ 2012 08 05, 11:23)
Aš pasidariau puokštytę iš swarovski kristalų. Turėjo pagaminti, bet savaitė iki vestuvių sako nespės, tad eik į saloną kokią nors gausi. Pasiskundžiau vyrui, sako vykstam, supirkom visus Klaipįdoje buvusios tokio dydžio ir formos kristaliukus, vielutės ir per kokias 6 val puokštikė buvo baigta. bet tos 6 val gavosi su pasvarstymais kaip gražiau puokštę sukomponuoti. Gamybos procesas užtruko gal 3val
Užtat atrodė  thumbup.gif
Tas buvo lygiai prieš metus ir puokštė dabar puošia mano namus. JEi kas norit išnuomosiu arba padarysiu  lotuliukas.gif

o galima pamatyt kaip tai atrodo g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2012 07 30, 08:18)
Aš darysiuos puokštelę iš gvazdikų, man šios gėlės asocijuojasi su ilgu išsilaikymu mirksiukas.gif

Manęs kai paprašė už pabrolių gėlytes po 10lt, tai prisirinkau iš mamos darželio oranžinių gvazdikų (tokia vestuviu tema) ir pasidariau jas pati. atrodė super!
Papildyta:
QUOTE(rabelkyte @ 2012 08 05, 10:24)
o galima pamatyt kaip tai atrodo  g.gif  smile.gif

Kaip įkelti čia nuotraukyes?
Papildyta:
QUOTE(rabelkyte @ 2012 08 05, 10:24)
o galima pamatyt kaip tai atrodo  g.gif  smile.gif

http://www.facebook....2...e=3
Gal matosi čia
Papildyta:
Mes net tortą su vyru pasigaminom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2012 07 17, 10:15)
Mergaitės, kurios tekat rugpjūčio gale, kokias gėles renkatės?  4u.gif

eustomos, rožės ir tokios smulkios baltai-žalsvos gėlytės smile.gif gaila, kad vėdrynų rugpjūčio gale nebebūna
Atsakyti
o kaip tas gelytes pritvirtinti i atlapa reik g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2012 08 05, 13:20)
o kaip tas gelytes pritvirtinti i atlapa reik  g.gif  blush2.gif

salone dabar padaro iskartu si spec grafkytem, arba tiesiog galima smeigtukais ar ziogeliais (mes ziogelius naudojom)
Atsakyti
Gal kas žinot, kokių mėlynų gėlių būna rugsėjo viduryje? Ar bent jau kaip vadinasi tie sausučiai, kurie būna nudažyti mėlynai? Pvz tokie kaip čia:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(PegaseStar @ 2012 08 08, 07:46)

Is melynu butu chrizantemos, mes stalo puosybai jas pasirinkom. Darysim is rugiu pintus burbulus su melynom chrizantemom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 13 rugpjūčio 2012 - 19:14
nuotraukoje, esantys smulkus sausuciai, tai berods dazyti linai
Atsakyti
Tikrai linai 4u.gif aš savo vestuvių puokštėje naudosiu nedažytus linus, naturalūs man jie patys gražiausi wink.gif

Atsakyti