Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(sbo @ 2013 03 25, 14:50)
Mano ivory suknele, as pasirinkau triju spalvu bijunus - rozini, rysku rozini ir balta arba balta "gyslota"  4u.gif

o kuria diena jusu vestuves? nes as irgi baisiausiai alpstu del bijunu wub.gif tik bijau kad ju jau gali nebebuti liepos pradzioj....
Atsakyti
QUOTE(pakratushke @ 2013 04 03, 15:31)
o kuria diena jusu vestuves? nes as irgi baisiausiai alpstu del bijunu wub.gif  tik bijau kad ju jau gali nebebuti liepos pradzioj....

Mano birzelio 1 d. smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal žinot kaip pakalnutės laikosi be vandens? Greitai nuleipsta ar atlaikytų dieną? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pakratushke @ 2013 04 03, 14:31)
o kuria diena jusu vestuves? nes as irgi baisiausiai alpstu del bijunu wub.gif  tik bijau kad ju jau gali nebebuti liepos pradzioj....

jau liepos pradzioje tai manau nebus bijunu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 04 03, 20:36)
jau liepos pradzioje tai manau nebus bijunu  schmoll.gif

aš ne kartą rašiau čia, kad puiki alternatyva bijūnams yra angliška rožė wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pakratushke @ 2013 04 03, 14:31)

Mano vestuves birzelio vidur ybus kitur, ne LT ir pati labai noriu puokstes is bijunu, tai sake kad galima is Olandijos uzsakyti. Tai jei jau lietuvisku nebus, visada galima uzsakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brunete7 @ 2013 04 03, 22:43)
Mano vestuves birzelio vidur ybus kitur, ne LT ir pati labai noriu puokstes is bijunu, tai sake kad galima is Olandijos uzsakyti. Tai jei jau lietuvisku nebus, visada galima uzsakyti smile.gif

Mano vestuviu metu bus lietuviski jau, bet puokste darys ne is lietuvisku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bucke001 @ 2013 04 03, 19:06)
aš ne kartą rašiau čia, kad puiki alternatyva bijūnams yra angliška rožė  wub.gif  thumbup.gif

Pasigooglinau, tai tikrai panašiai į bijūnus atrodo bigsmile.gif įdomu, kiek tokia puokštė kainuotų... rolleyes.gif
Atsakyti
Esu kazkur girdejusi, kad stambesniems zmonems netinka smulkus visokie daikteliai.

Idomu, kaip su nuotakos puokstemis? Pati esu is stambesniu ir galvoju kokias geles puokstei rinktis? Ar stambesnias kaip kad gvazdikai, ar smulkesnes, kaip kad frezijos.. O pati forma? kazi ar smulki puokste ziuresis? o didesne ar manes pacios nedidins...
Atsakyti
sveikos merginos,

labai labai prasau pagalbos. gal kas gali pasakyti, pas ka galima butu uzsakyti bijunu vestuvems? reikia nemazai. vestuves liepos pradzioj.. bijau kad gali nebebuti lietuvisku.
Atsakyti
QUOTE(Letize @ 2013 04 06, 10:15)
sveikos merginos,

labai labai prasau pagalbos. gal kas gali pasakyti, pas ka galima butu uzsakyti bijunu vestuvems? reikia nemazai. vestuves liepos pradzioj.. bijau kad gali nebebuti lietuvisku.

Sveika,
tai manau reikia kreiptis i geliu salona, pas floriste, ji ir uzsakys smile.gif
Atsakyti
o gal kas turi kokiu geru rekomendaciju apie kuri nors geliu salona Vilniuje, kuriame uzsisakete butent bijunu.? nemanau kad visi salonai atveztu bijunu, nes jie kaip ir nelabai komerciski.. blush2.gif
Atsakyti