Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(8588 @ 2013 03 19, 08:22)
tada klausimas ar desites suknele? jei desites paprasta, tai gal butu grazu tureti ir paprasta gelyte, jei siaip tik kazka formalaus apsirenksite, tai manau kad nebutina, bet nepamirskite, kad tos 5 min tai jusu akimirka ir pasvajokite kaip norite tas 5 minutes prisiiminsite likusi gyvenima  4u.gif

suknelę negi kelnes biggrin.gif bet nemanau, kad nuo to priklauso reik gėlių ar ne smile.gif
Atsakyti

Norejau paklaust, ar tu raudonu uogyciu buna geguzes menesi? http://www.weddingac...red-bouquet.jpg g.gif
Atsakyti
QUOTE(niolika @ 2013 03 19, 11:42)
Norejau paklaust, ar tu raudonu uogyciu buna geguzes menesi? http://www.weddingac...red-bouquet.jpg  g.gif

Taip, būna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2013 03 19, 11:47)
Taip, būna  4u.gif

Klausiu, nes man viena floriste sake, kad nebuna ju pavasari, nes tai ziemos gele g.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Aš kažkaip galvoju apie rugiagėlių puokštę smile.gif nes norisi kažko ganėtinai paprasto smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

o balandzio menesi zydriu imanoma rasti ar ne? Radau puokste is zydriu ir uzsimaniau.
Atsakyti
QUOTE(Alika. @ 2013 03 19, 17:40)
Sveikos,

o balandzio menesi zydriu imanoma rasti ar ne? Radau puokste is zydriu ir uzsimaniau.

Labai graži, aš ir apie jas galvoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_ @ 2013 03 20, 09:24)
Labai graži, aš ir apie jas galvoju smile.gif

Itariu, teks atsisakyti situ geliu. Pavasaris veluoja...
Atsakyti
Kokių ciklameno spalvos gėlių būna rugpjūčio pabaigoje? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(avellana @ 2013 03 21, 03:39)
Kokių ciklameno spalvos gėlių būna rugpjūčio pabaigoje? 4u.gif  blush2.gif

Kadangi fuksijos - ciklameno spalva yra mano vestuvių spalva, aš pati imsiu gvazdikus šios spalvos mirksiukas.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lamelaa: 21 kovo 2013 - 15:05
QUOTE(Lamelaa @ 2013 03 21, 13:02)
Kadangi fuksijos - ciklameno spalva yra mano vestuvių spalva, aš pati imsiu gvazdikus šios spalvos  mirksiukas.gif

Gvazdikų nenoriu rolleyes.gif dievinu gerberas, bet kažkodėl vestuvinei puokštei man jos nesižiūri doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avellana: 21 kovo 2013 - 16:24
Chortenzijos user posted image

Celiozija (tos ne rožės biggrin.gif )user posted image

Frezija user posted image

Orchidėja user posted image

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bucke001: 21 kovo 2013 - 16:58