Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Maniau, kad anemonai ir vedrynai tai viena ir ta pati gele, o jus kalbat apie jas kaip apie skirtingas geles
Atsakyti
Anemonai user posted image
Vėdrynai user posted image 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnutytea: 16 kovo 2013 - 09:24
As kažkaip pagalvojau ar yra tokių kas išvis be puokštės tuokiasi? g.gif
Atsakyti
Norejau paklaust, ar tu raudonu uogyciu buna geguzes menesi? http://www.weddingac...red-bouquet.jpg g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 03 16, 14:30)
As kažkaip pagalvojau ar yra tokių kas išvis be puokštės tuokiasi? g.gif

abejoju, tusciom rankom tai niekas nesituokia, nebent ta puokste aystoja kazkas tikas, tarkim balionas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(8588 @ 2013 03 18, 13:40)
abejoju, tusciom rankom tai niekas nesituokia, nebent ta puokste aystoja kazkas tikas, tarkim balionas  lotuliukas.gif

Ateini su balioneliu, kaip Mike pukuotukas 4u.gif biggrin.gif Nors cia kiekvieno pasirinkimas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(8588 @ 2013 03 18, 12:40)
abejoju, tusciom rankom tai niekas nesituokia, nebent ta puokste aystoja kazkas tikas, tarkim balionas  lotuliukas.gif

aš galvojau puokštės nesinešt 10čiai minučių rolleyes.gif bet įkalbėjo jaučiu, nors nesu tvirtai nusprendus. Manot susirašyt einantys 3dienį puokštes nešas 5 min? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 03 18, 15:33)
aš galvojau puokštės nesinešt 10čiai minučių  rolleyes.gif bet įkalbėjo jaučiu, nors nesu tvirtai nusprendus. Manot susirašyt einantys 3dienį puokštes nešas 5 min?  g.gif

Na tokiu atveju ir as turbut nesinesciau g.gif
Atsakyti
As žinoma su puokste būsiu bet galvoju tiesiog, vienos su puokste tuokiasi, kitos tik tris geles žiedus pasiima, kas kaip nori....tai ir galvoju ka ta puokste simbolizuoja? g.gif
Atsakyti
As savo civilinei santuokai nenoriu geliu (tuoksimes tik dviese). Bet kam pasakau, visi mane ikalbineja puokste tureti.
Ji man tik ceremonijai bus reikalinga. Ir tai maunant ziedus nelaikysiu, pasirasant nelaikysiu. Tai del kokiu 5 min skint geles? Gaila smile.gif
Atsakyti
Kaip matau vyksta diskusija reikia ar nereikia nuotakai puokštės smile.gif
Aš dažnai juokiuosi, kad esu labai nekomerciška biggrin.gif bet manau, jeigu ceremonija trumputė, kaip sakote 5 min, tai puokštės tikrai nereikia. Jeigu manote, kad nejaukiai jausitės be gėlių rankoje - galite pasiimti vieną gražų rožės žiedą ar hortenzijos bumbulą.....bet jeigu manote, kad Jums tai nereikalinga, nepriimtina ir dar kaip nors, tuomet atsisakykite tos minties, nes blogai jausitės ne todėl, kad neturite kažko rankose kaip įprasta, o blogai dėl to, kad turite gėles, kurių nenorėjote 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 03 18, 15:33)
aš galvojau puokštės nesinešt 10čiai minučių  rolleyes.gif bet įkalbėjo jaučiu, nors nesu tvirtai nusprendus. Manot susirašyt einantys 3dienį puokštes nešas 5 min?  g.gif

QUOTE(Esha @ 2013 03 18, 23:07)
As savo civilinei santuokai nenoriu geliu (tuoksimes tik dviese). Bet kam pasakau, visi mane ikalbineja puokste tureti.
Ji man tik ceremonijai bus reikalinga. Ir tai maunant ziedus nelaikysiu, pasirasant nelaikysiu. Tai del kokiu 5 min skint geles? Gaila smile.gif

tada klausimas ar desites suknele? jei desites paprasta, tai gal butu grazu tureti ir paprasta gelyte, jei siaip tik kazka formalaus apsirenksite, tai manau kad nebutina, bet nepamirskite, kad tos 5 min tai jusu akimirka ir pasvajokite kaip norite tas 5 minutes prisiiminsite likusi gyvenima 4u.gif
Atsakyti