Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Pentarda @ 2013 03 10, 21:46)
Man labai kuklu ir grazu pasirode wub.gif

sita nuotrauka maciau facebuke ir net neatkreipiau demesio i geles, reiktu tikrai kazko imaisyti kad nesusilietu su suknyte, bet siaip puokstele man irgi grazi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2013 03 10, 20:46)
Man labai kuklu ir grazu pasirode wub.gif

Man kažkaip prie šitos suknelės tokia puokštė visai netinka.. Suknelė nėriniuota, blizganti a la prabangi, o puokštelė per kukli jai, nesiderina savo stilistika, na gal ir spalva galėtų būti ne balta, bet čia jau skonio reikalas..
Papildyta:
QUOTE(Astii @ 2013 03 10, 21:48)
Man labai patiko puoksteles is jurginu ir rugiu. Super atrodo smile.gif
Ta is gvazdiku grazi, kukli, bet visiskai neatsispindi nuo sukneles, tiesiog susilieja su ja schmoll.gif

drinks_cheers.gif visiškai sutinku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tendre: 12 kovo 2013 - 00:49
Štai keletas "nėriniuotų" puokščių 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
man ta pirma labai pasakiska, dabar ir as nerinuku puoksreje uzimaniau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 03 12, 14:14)
man ta pirma labai pasakiska, dabar ir as nerinuku puoksreje uzimaniau bigsmile.gif

pritariu thumbup.gif išsisaugojau šią foto smile.gif
Atsakyti
Renkuosi puokštę su geltonomis rožėmis, bet reikia dar prie jų kažko žalsvo... g.gif Niekaip negaliu apsispręsti...
Atsakyti
QUOTE(Romanete @ 2013 03 12, 15:33)
Renkuosi puokštę su geltonomis rožėmis, bet reikia dar prie jų kažko žalsvo...  g.gif  Niekaip negaliu apsispręsti...

user posted image
user posted image
Atsakyti
nerinukai atrodo labai wub.gif ir as issisaugojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 03 12, 16:50)

O kas ten tokie aplinkui rožes antroje foto? Hm... Kas gali pasakyti?

i 
Draudžiama cituoti daugaiu nei vieną nuotrauką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 13 kovo 2013 - 10:40
QUOTE(Hedra:) @ 2013 03 12, 14:14)

Tik atkreipkite dėmesį, kad toji puokštė iš medžiaginių gėlyčių mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Romanete @ 2013 03 12, 15:59)
O kas ten tokie aplinkui rožes antroje foto? Hm... Kas gali pasakyti?

Pačioje pirmoje foto aplink rožes Hypericum uogytės. Antroje foto - centre vėdrynai, aplink Ornitogalai. Trečioje foto - centre vėdrynai, aplink Gybsifilija 4u.gif
Atsakyti
prisiziurejau grozybiu pas jus cia 4u.gif noreciau uzklausti, kokios gelytes tiktu kitam menesiui - musu diena balandzio 20. Labai kuklios vestuves, norisi tokios ir puokstes ax.gif dar tik neapsisprendziau del spalvos raudona ar violetine. kokios galimybes? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrute1986 @ 2013 03 13, 22:42)
prisiziurejau grozybiu pas jus cia 4u.gif  noreciau uzklausti, kokios gelytes tiktu kitam menesiui - musu diena balandzio 20. Labai kuklios vestuves, norisi tokios ir puokstes ax.gif  dar tik neapsisprendziau del spalvos raudona ar violetine. kokios galimybes? smile.gif  4u.gif

Jeigu su raudona tai kitam mėnesiui galite darytis puokštelę iš vėdrynų raudonų baltų, rausvų), dar kokį anemoną įmaišyti ar freziją. Taip pat galite su tulpytėmis mažomis pasižaisti. Jeigu violetinė spalva tai eustomos, frezijos (jos būna alyvinės), irisai, jacintai, anemonai, tulpės 4u.gif Na ir žinoma visos tradicinės gėlės kaip rožės, gerberos, kalijos ir t.t.
Atsakyti