Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(pupkis @ 2013 03 03, 08:43)
O kodel jus taip kategoriskai?? g.gif Gal but jas paruosus jos visai ir tiktu i puokste?
user posted image
http://media-cache-e...30b8d97fd97.jpg

mane irgi domino alyvos ir teko konsultuotis ne su viena floriste tai visos labai atsargiai ziurejo i sias geles smile.gif antroji puokste tikrai labai graziai atrodo, o va pirmoji atrodo nuleipusi, as tikrai nenoreciau kad mano puokste taip atrodytu schmoll.gif

i 
Draudžiama cituoti daugiau nei vieną nuotrauką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 03 kovo 2013 - 20:40
Mano tokia buvo smile.gif
Kotai labai ilgi. 4u.gif My Webpage[/url]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vai2: 03 kovo 2013 - 17:02
Sveikos,
aš galvoju daryti iš jurginų, gal turite atsiliepimų kokių ar normaliai atlaiko? g.gif

Atsakyti
QUOTE(mimika @ 2013 02 27, 20:59)
Na mano asmenine nuomone smile.gif rugiai ir kiti javai labiau tinka vasaros pabaigai, rudeniui. Ir sunkiai rasit gėgužės mėnesį rugių kurie tikrai gražiai atrodytų.

rugių yra pirkti netgi dabar smile.gif jų galima gauti gėlių parduotuvėse. Klaipėdoje Gėlių expresse specialiai atkreipiau dėmesį, nes aš varpas dėsiu į savo puokštę.. tik tiek, kad jie buvo dažyti (raudoni, žali ir pan.), bet sakė, kad dažnai turi ir natūralių, tik tuo metu neturėjo..
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 03 03, 17:48)
mane irgi domino alyvos ir teko konsultuotis ne su viena floriste tai visos labai atsargiai ziurejo i sias geles smile.gif antroji puokste tikrai labai graziai atrodo, o va pirmoji atrodo nuleipusi, as tikrai nenoreciau kad mano puokste taip atrodytu  schmoll.gif

Draudžiama cituoti daugiau nei vieną nuotrauką.

o nebaisu kad alyvos nuleips? taip, sutinku... grazu, graziai ziurisi, taciau... nedrysciau su jom rizikuoti, gali ir neatlaikyti viso vakaro
Atsakyti
QUOTE(8588 @ 2013 03 06, 12:01)
o nebaisu kad alyvos nuleips? taip, sutinku... grazu, graziai ziurisi, taciau... nedrysciau su jom rizikuoti, gali ir neatlaikyti viso vakaro

del tos priezasties ir issirinkau bijunus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 03 06, 14:24)
del tos priezasties ir issirinkau bijunus  thumbup.gif

bijuonai atrodo nuostabiai vestuvinese puokstese wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2013 03 03, 18:00)
Mano tokia buvo smile.gif
Kotai labai ilgi. 4u.gif  My Webpage[/url]

grazi wub.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnutytea: 06 kovo 2013 - 14:08
QUOTE(Hedra:) @ 2013 03 06, 13:31)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Man labai kuklu ir grazu pasirode wub.gif
user posted image
Atsakyti
Man labai patiko puoksteles is jurginu ir rugiu. Super atrodo smile.gif
Ta is gvazdiku grazi, kukli, bet visiskai neatsispindi nuo sukneles, tiesiog susilieja su ja schmoll.gif
Atsakyti