Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Šita kaskadinė puokštė su rožėm labai graži, wub.gif bet nesirinkčiau vien dėl svorio. Niekad nemaniau, kad nuotakų puokštės tokios sunkios, kol neteko vasarą vienos nuotakos iš pažiūros nedidelę puokštę palaikyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezza @ 2013 02 27, 00:22)
Ivory, na taip dramblio kaulo ar kreminė, na žodžiu ne balta  smile.gif
O kaip jums puokštės iš rugių ir kitų grūdinių kultūrų augalų? Aš jau nebežinau ko noriu  g.gif  blush2.gif Nors tai turbūt labiau rudeniškoms vestuvėms tinkama  smile.gif

Na mano asmenine nuomone smile.gif rugiai ir kiti javai labiau tinka vasaros pabaigai, rudeniui. Ir sunkiai rasit gėgužės mėnesį rugių kurie tikrai gražiai atrodytų. Šiaip tai Jūsų vietoj, bent spalvą sugalvočiau, o tada jau galima gavoti iš kokių gėlių smile.gif
Jei iš baltų gal apie anemonus pagalvokite arba vėdrynus..
user posted image

prie dramblio kaulo labai tinka rožinė spalva, bet čia jau labai priklauso ar Jums pačiai rožinė prie širdies. Bijūnai gal bus jau pas mus pražydę.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimika: 27 vasario 2013 - 20:02
O kokias spalvas galečiau derinti prie burgundiškos spalvos?? g.gif Nusprendėm kad pamergės bus su burgundiškom suknutėm ir nežinau ką rinktis,galvoju apie gvazdikus, tik nenoriu kad būtų labai tamsu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ateniuke @ 2013 03 01, 22:22)
O kokias spalvas galečiau derinti prie burgundiškos spalvos??  g.gif Nusprendėm kad pamergės bus su burgundiškom suknutėm ir nežinau ką rinktis,galvoju apie gvazdikus, tik nenoriu kad būtų labai tamsu smile.gif

tiktų aišku balta po to mėlyna, rožinė, raudona, šviesiai violetinė, žalia. smile.gif
Atsakyti
Maniškė man buvo labai graži ir iki šiol džiaugiuosi user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2013 03 01, 23:38)
Maniškė man buvo labai graži ir iki šiol džiaugiuosi

puik! man stiliaus wink.gif
Atsakyti
Kaip jus manot, ar geguzes viduryje galeciau gauti alyvu? Nesvarbu naturiu vietiniu ar atveztiniu... smile.gif Labai noriu puokstes su alyvom. O ir vestuviu spalva bus alyvine zalia ir balta. Derinciau jas su baltom tulpem, tom su daug lapeliu, gipsofilijom ir tokiais zaliais ziedeliai |(nepamenu pavadinimo ax.gif ). Bet svarbiausias uzdavinys alyvos. Ir dar klausimas, ar jos atlaikytu itempta vestuviu diena ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pupkis @ 2013 03 02, 14:27)
Kaip jus manot, ar geguzes viduryje galeciau gauti alyvu? Nesvarbu naturiu vietiniu ar atveztiniu... smile.gif Labai noriu puokstes su alyvom. O ir vestuviu spalva bus alyvine zalia ir balta. Derinciau jas su baltom tulpem, tom su daug lapeliu, gipsofilijom ir tokiais zaliais ziedeliai |(nepamenu pavadinimo  ax.gif ). Bet svarbiausias uzdavinys alyvos. Ir dar klausimas, ar jos atlaikytu itempta vestuviu diena ? blush2.gif

geguzes men viduryje aluvu tikrai bus bet jos visiskai netinkamos puokstem schmoll.gif
Atsakyti
o liepos vidury kokiu gelyciu buna raudonos spalvos? kad karsciui butu atsparios? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 03 02, 15:34)
geguzes men viduryje aluvu tikrai bus bet jos visiskai netinkamos puokstem  schmoll.gif

O kodel jus taip kategoriskai?? g.gif Gal but jas paruosus jos visai ir tiktu i puokste?
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2013 03 01, 23:38)
Maniškė man buvo labai graži ir iki šiol džiaugiuosi user posted image

Labai subtilu ir gražu smile.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Renalta @ 2013 03 02, 15:34)
geguzes men viduryje aluvu tikrai bus bet jos visiskai netinkamos puokstem  schmoll.gif

Visa bėda su alyvomis, kad jos greitai vysta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupkis @ 2013 03 03, 09:43)
O kodel jus taip kategoriskai?? g.gif Gal but jas paruosus jos visai ir tiktu i puokste?

Alyvų nepavyksta spec paruošti, jos itin greitai vysta...jau bijūnai su vėdrynais yra lepūs, bet alyvos tai... doh.gif Todėl patariu sugalvoti kitą variantą dėl gėlyčių 4u.gif
Atsakyti