Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Only1 @ 2013 02 26, 13:44)
O ką jei papuoštumėte stalus hiacintais? Jų būna ir violetinių, ir rožinių ir baltų.  smile.gif
Papildyta:
O puokštę tai net labai gražią iš tokių spalvų galima sukurti.  wub.gif

As mielai bet rugpjuti ju jau tikrai nebebus verysad.gif verysad.gif

Galvoju apie pelezirnius 4u.gif
Atsakyti
ka pasiulytumete prie mano sukneles.
My Webpage
noriu kazko melyno.... su tokiais bateliais....
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(odetutee @ 2013 02 26, 15:29)
ka pasiulytumete prie mano sukneles.
My Webpage
noriu kazko melyno.... su tokiais bateliais....
My Webpage

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Papildyta:
O čia šiaip pasižvalgymui 4u.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnutytea: 26 vasario 2013 - 16:40
QUOTE(Agnutytea @ 2013 02 26, 16:47)

O nagai nuotakos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2013 02 26, 18:23)
O nagai nuotakos  blink.gif

Kažin ar čia išvis nuotaka biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Klausimėlis: kokios gėlės labiausiai tiktų prie ivory spalvos vestuvių suknelės? Mano noras yra kukli baltų tulpių puokštė, tik nežinau ar gegužės mėnesį tokią man kas padarys blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezza @ 2013 02 26, 20:09)
Sveikos  4u.gif

Klausimėlis: kokios gėlės labiausiai tiktų prie ivory spalvos vestuvių suknelės? Mano noras yra kukli baltų tulpių puokštė, tik nežinau ar gegužės mėnesį tokią man kas padarys  blush2.gif

jau dabar yra tulpių pirkt, gegužės mėnesį jų tuo labiau bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evelina_saule @ 2013 02 26, 13:22)
Sveikos! 4u.gif 
Manu vestuves rugpjucio antroj pusej. Dar visu konkreciu geliu rusiu neissirinkau taciau galvoju is siu: rozes, kardeliai, frezijos, kalijos etc. Norejau paklaust gal kas daresi kaskadine puokste arba tiesiog zino kiek mazdaug kainuoja? Viena floriste man apsake 330 lt...pasirode daugoka doh.gif 
Ir dar, ar jus derinate puokste prie geliu dekoraciju pagal spalvas? Noreciau puosti vieta savo gelemis keleto atspalviu : rozine violetine, balta. Gal ka patarsit? 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nezinau, ka reiskia kaskadine, bet 330 lt tikrai labai brangu...

QUOTE(Only1 @ 2013 02 26, 13:44)
O ką jei papuoštumėte stalus hiacintais? Jų būna ir violetinių, ir rožinių ir baltų.  smile.gif
Papildyta:
O puokštę tai net labai gražią iš tokių spalvų galima sukurti.  wub.gif

Puiki ir grazi ideja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 02 26, 21:29)
Nezinau, ka reiskia kaskadine, bet 330 lt tikrai labai brangu...

Kaskadinės pavyzdys:
user posted image

O 330 yra labai normali kaina, prie tokios puokštės dirbama kelias valandas, o dar ir gėlės pačios kainuoja wink.gif

Kai kirpėjai už valandą ar porą sumokėt 200 - 300Lt normaliai, ar už makiažą 150 smile.gif irgi nieko, bet už gėles ir floristės darbą tai jau daugoka smile.gif
Na čia šiaip pamąstymui wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Dezza @ 2013 02 26, 21:09)
Sveikos  4u.gif

Klausimėlis: kokios gėlės labiausiai tiktų prie ivory spalvos vestuvių suknelės? Mano noras yra kukli baltų tulpių puokštė, tik nežinau ar gegužės mėnesį tokią man kas padarys  blush2.gif

o ivory tai čia mandrai dramblio kaulo ar kreminė vadinasi? ar ne? smile.gif

jei taip tai visos spalvos tikrai derinamos, galima žalią (salotinę) labai šauniai atrodo.
Atsakyti
Ivory, na taip dramblio kaulo ar kreminė, na žodžiu ne balta smile.gif
O kaip jums puokštės iš rugių ir kitų grūdinių kultūrų augalų? Aš jau nebežinau ko noriu g.gif blush2.gif Nors tai turbūt labiau rudeniškoms vestuvėms tinkama smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dezza: 26 vasario 2013 - 23:25
Jei Jums gražu, tai pirmyn. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimika @ 2013 02 26, 23:36)
Kaskadinės pavyzdys:
user posted image

O 330 yra labai normali kaina, prie tokios puokštės dirbama kelias valandas, o dar ir gėlės pačios kainuoja wink.gif

Kai kirpėjai už valandą ar porą sumokėt 200 - 300Lt normaliai, ar už makiažą 150 smile.gif irgi nieko, bet už gėles ir floristės darbą tai jau daugoka smile.gif
Na čia šiaip pamąstymui wink.gif
Papildyta:

o ivory tai čia mandrai dramblio kaulo ar kreminė vadinasi? ar ne? smile.gif

jei taip tai visos spalvos tikrai derinamos, galima žalią (salotinę) labai šauniai atrodo.

Na jei tokia (kaskadine) tai gal ir verta tu pinigu, nezinojau, kas ta "kaskadine". Cia aisku, ir geliu nemazai, ir darbo daugiau.

O kirpeju visokiu yra, as pvz mokesiu 150 lt, o ne 200-300 lt tongue.gif Ir zinau, kad yra vaziuojanciu i namus uz 200-250 lt sukuosena+makiazas. Zinoma, yra ir dvigubai-trigubai didesniu kainu, priklauso nuo kirpejo/vizazisto vardo rolleyes.gif
Atsakyti