Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Hedra, gvazdikai ir oranziniai buna smile.gif lyg ir maciau kad patiko puokstes is ju smile.gif
1
2
buna ir svelnesniu spalvu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2013 02 21, 09:05)
Eustomos, frezijos, gvazdikai, rožės tik visos šios gėlės skirtingų violetinių atspalvių  smile.gif

Ačiū už atsakymą 4u.gif o sakykit, ar eustomos nėra lb lepios ar gerai laikosi per karščius? Man asmeniškai eustomos lb gražios :wub Gal galite patarti, kuris derinys būtų geresnis, kurios gėlės kartu geriau derėtų? 4u.gif
Pavyzdžiui, kaip atrodytų baltos rožės su violetinėm eustomom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zebriuke_ @ 2013 02 21, 19:33)
Ačiū už atsakymą 4u.gif o sakykit, ar eustomos nėra lb lepios ar gerai laikosi per karščius? Man asmeniškai eustomos lb gražios  :wub Gal galite patarti, kuris derinys būtų geresnis, kurios gėlės kartu geriau derėtų? 4u.gif

Labas,

Eustomos pilnavidurės laiko tikrai neblogai smile.gif su rožem gražiai atrodys, bet galima ir su tom pačiom baltom eustomom daryt. buvau įkėlus foto violetinių eustomų. 37psl.
jei norit tokios a la lengvutės galima maišyti eustomas frezijas ir smulkiažiedes rožes.
Iš violetinių dar gaima hortenzijos (na daugiau mėlynumas), mano mėgstamiausi anemonai (jų galima užsakyti spec užsakymu ir atveš ir rudenį jei reikalas yra smile.gif), pavasario gale su žirneliais galima kažką galvoti.

O gal rugiagėles, na jos mėlynos, bet kaip žavu..? ir galit pati prisirinkti smile.gif

violetinės frezijos:
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Hedra:) @ 2013 02 21, 15:10)
O liepos viduriui be gerberu ir rožių, kokias dar oranžines geles galėsiu panaudoti?

alstroemerija, oranžinės paukštapienės, lelijos, kalijos, frezijos smile.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Ateniuke @ 2013 02 21, 17:46)
Hedra, gvazdikai ir oranziniai buna smile.gif lyg ir maciau kad patiko puokstes is ju smile.gif
1
2
buna ir svelnesniu spalvu ax.gif

antri Jūsų gvazdikai iš tissue popiriaus, bet labai gražūs.
Kažkaip mūsų nuotakos vis dar prisibijo a la dirbtinių puokščių, bet mano nuomone, tokį grožį galima padaryti ir svarbiausia įvairiausių spalvų ir tikrai nereikia sukti galvos kad nuvys, o be to ir išliekamoji vertė kokia smile.gif
o ir technikų įvairiausių, popierius, veltinis, sagos ir pan.
Na čia šiaip man pramušė smile.gif)
Atsakyti
Floristikos tendencijos 2013
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 02 21, 15:10)
O liepos viduriui be gerberu ir rožių, kokias dar oranžines geles galėsiu panaudoti?

Kalijos, gvazdikai, chrizantemos, frezijos būna tokios raudoniai oranžinės, lelijos, serenčiai, astros 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(smilga79 @ 2013 02 21, 15:36)
O as norejau paklausti del anemonu balandziop pradzioj? Ar imanoma ju gauti? Pamaciau tiek graziu puoksciu, kad uzsidegiau. Bet mane viena gelininke nugesino, sako, kad vasarines geles. Ar cia mes nesusisnekejom, ar cia kaip?? Nes internete raso, kad pavasarines geles.  g.gif

Anemonai pavasarinės gėlės, jas veža jau dabar netgi, todėl manau dar balandį pavyktų jų gauti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zebriuke_ @ 2013 02 21, 19:33)
Ačiū už atsakymą 4u.gif o sakykit, ar eustomos nėra lb lepios ar gerai laikosi per karščius? Man asmeniškai eustomos lb gražios  :wub Gal galite patarti, kuris derinys būtų geresnis, kurios gėlės kartu geriau derėtų? 4u.gif

Eustomos yra iš lepesnių gėlių, todėl jiegu puokštė rišama paparstai, geriausia komponuoti su kažkuo stabilesniu ir atitinkamai padirpėti su puokštės "apačia", kad būtų tvirtumas mirksiukas.gif O jiegu darytumetė puokštę į pesc laikiklį,. tai išsilaikytų puikiai, nes gėlės gautų drėgmę visą dieną, plius visa naudojama chemija ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2013 02 22, 16:02)
[i][color=darkviolet]Anemonai pavasarinės gėlės, jas veža jau dabar netgi, todėl manau dar balandį pavyktų jų gauti  mirksiukas.gif
Papildyta:

[

Aciu labai uz atsakyma blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(8588 @ 2013 02 22, 11:37)

Geles derinti prie kūno sudėjimo? g.gif įdomiai cia g.gif
Ačiū uz atsakymus mergino's.... 4u.gif
Bet kokia aš atsilikusi, niekad negalvojau kad is gvazdikų taip gražiai galima padaryti, niekada ju nemėgau ir neperku, gal nuo senų laiku jie man nepatinka, kai po 3 žiedus atnešdavo vieni kitiems per gimtadienį dovanu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif bet puokštės is ju super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 02 22, 17:13)
Geles derinti prie kūno sudėjimo? g.gif įdomiai cia g.gif
Ačiū uz atsakymus mergino's.... 4u.gif
Bet kokia aš atsilikusi, niekad negalvojau kad is gvazdikų taip gražiai galima padaryti, niekada ju nemėgau ir neperku, gal nuo senų laiku jie man nepatinka, kai po 3 žiedus atnešdavo vieni kitiems per gimtadienį dovanu biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif bet puokštės is ju super thumbup.gif

ir man kestai nuskambejo "geles derinti prie kuno sudejimo" g.gif gal kas gali pakomentuoti?pateikti pavyzdziu ?jeigu as liekno sudejimo apie 167,maza krutine, nedideli klubai tai kokios cia geles tiktu ir kokios ne ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 02 22, 21:27)
ir man kestai nuskambejo "geles derinti prie kuno sudejimo"  g.gif gal kas gali pakomentuoti?pateikti pavyzdziu ?jeigu as liekno sudejimo apie 167,maza krutine, nedideli klubai tai kokios cia geles tiktu ir kokios ne ? g.gif

Pas mane praktiškai tas pats taį ir man įdomu kokias geles man rinktis tada g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif
Manu vestuves rugpjucio antroj pusej. Dar visu konkreciu geliu rusiu neissirinkau taciau galvoju is siu: rozes, kardeliai, frezijos, kalijos etc. Norejau paklaust gal kas daresi kaskadine puokste arba tiesiog zino kiek mazdaug kainuoja? Viena floriste man apsake 330 lt...pasirode daugoka doh.gif
Ir dar, ar jus derinate puokste prie geliu dekoraciju pagal spalvas? Noreciau puosti vieta savo gelemis keleto atspalviu : rozine violetine, balta. Gal ka patarsit? 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O ką jei papuoštumėte stalus hiacintais? Jų būna ir violetinių, ir rožinių ir baltų. smile.gif
Papildyta:
O puokštę tai net labai gražią iš tokių spalvų galima sukurti. wub.gif
Atsakyti
kažin kiek hiacintai patvarūs? Jei iš jų pabandyti daryti puokštę?
Atsakyti