Hedra, gvazdikai ir oranziniai buna lyg ir maciau kad patiko puokstes is ju
1
2
buna ir svelnesniu spalvu
QUOTE(mmmune @ 2013 02 21, 09:05)
Eustomos, frezijos, gvazdikai, rožės tik visos šios gėlės skirtingų violetinių atspalvių
Ačiū už atsakymą o sakykit, ar eustomos nėra lb lepios ar gerai laikosi per karščius? Man asmeniškai eustomos lb gražios :wub Gal galite patarti, kuris derinys būtų geresnis, kurios gėlės kartu geriau derėtų?
Pavyzdžiui, kaip atrodytų baltos rožės su violetinėm eustomom
QUOTE(zebriuke_ @ 2013 02 21, 19:33)
Ačiū už atsakymą o sakykit, ar eustomos nėra lb lepios ar gerai laikosi per karščius? Man asmeniškai eustomos lb gražios :wub Gal galite patarti, kuris derinys būtų geresnis, kurios gėlės kartu geriau derėtų?
Labas,
Eustomos pilnavidurės laiko tikrai neblogai su rožem gražiai atrodys, bet galima ir su tom pačiom baltom eustomom daryt. buvau įkėlus foto violetinių eustomų. 37psl.
jei norit tokios a la lengvutės galima maišyti eustomas frezijas ir smulkiažiedes rožes.
Iš violetinių dar gaima hortenzijos (na daugiau mėlynumas), mano mėgstamiausi anemonai (jų galima užsakyti spec užsakymu ir atveš ir rudenį jei reikalas yra ), pavasario gale su žirneliais galima kažką galvoti.
O gal rugiagėles, na jos mėlynos, bet kaip žavu..? ir galit pati prisirinkti
violetinės frezijos:
Papildyta:
QUOTE(Hedra:) @ 2013 02 21, 15:10)
O liepos viduriui be gerberu ir rožių, kokias dar oranžines geles galėsiu panaudoti?
alstroemerija, oranžinės paukštapienės, lelijos, kalijos, frezijos
Papildyta:
QUOTE(Ateniuke @ 2013 02 21, 17:46)
Hedra, gvazdikai ir oranziniai buna lyg ir maciau kad patiko puokstes is ju
1
2
1
2
antri Jūsų gvazdikai iš tissue popiriaus, bet labai gražūs.
Kažkaip mūsų nuotakos vis dar prisibijo a la dirbtinių puokščių, bet mano nuomone, tokį grožį galima padaryti ir svarbiausia įvairiausių spalvų ir tikrai nereikia sukti galvos kad nuvys, o be to ir išliekamoji vertė kokia
o ir technikų įvairiausių, popierius, veltinis, sagos ir pan.
Na čia šiaip man pramušė )
QUOTE(Hedra:) @ 2013 02 21, 15:10)
O liepos viduriui be gerberu ir rožių, kokias dar oranžines geles galėsiu panaudoti?
Kalijos, gvazdikai, chrizantemos, frezijos būna tokios raudoniai oranžinės, lelijos, serenčiai, astros
Papildyta:
QUOTE(smilga79 @ 2013 02 21, 15:36)
O as norejau paklausti del anemonu balandziop pradzioj? Ar imanoma ju gauti? Pamaciau tiek graziu puoksciu, kad uzsidegiau. Bet mane viena gelininke nugesino, sako, kad vasarines geles. Ar cia mes nesusisnekejom, ar cia kaip?? Nes internete raso, kad pavasarines geles.
Anemonai pavasarinės gėlės, jas veža jau dabar netgi, todėl manau dar balandį pavyktų jų gauti
Papildyta:
QUOTE(zebriuke_ @ 2013 02 21, 19:33)
Eustomos yra iš lepesnių gėlių, todėl jiegu puokštė rišama paparstai, geriausia komponuoti su kažkuo stabilesniu ir atitinkamai padirpėti su puokštės "apačia", kad būtų tvirtumas O jiegu darytumetė puokštę į pesc laikiklį,. tai išsilaikytų puikiai, nes gėlės gautų drėgmę visą dieną, plius visa naudojama chemija ir t.t.
QUOTE(mmmune @ 2013 02 22, 16:02)
[i][color=darkviolet]Anemonai pavasarinės gėlės, jas veža jau dabar netgi, todėl manau dar balandį pavyktų jų gauti
Papildyta:
[
Papildyta:
[
Aciu labai uz atsakyma
QUOTE(8588 @ 2013 02 22, 11:37)
Geles derinti prie kūno sudėjimo? įdomiai cia
Ačiū uz atsakymus mergino's....
Bet kokia aš atsilikusi, niekad negalvojau kad is gvazdikų taip gražiai galima padaryti, niekada ju nemėgau ir neperku, gal nuo senų laiku jie man nepatinka, kai po 3 žiedus atnešdavo vieni kitiems per gimtadienį dovanu bet puokštės is ju super
QUOTE(Hedra:) @ 2013 02 22, 17:13)
Geles derinti prie kūno sudėjimo? įdomiai cia
Bet kokia aš atsilikusi, niekad negalvojau kad is gvazdikų taip gražiai galima padaryti, niekada ju nemėgau ir neperku, gal nuo senų laiku jie man nepatinka, kai po 3 žiedus atnešdavo vieni kitiems per gimtadienį dovanu bet puokštės is ju super
ir man kestai nuskambejo "geles derinti prie kuno sudejimo" gal kas gali pakomentuoti?pateikti pavyzdziu ?jeigu as liekno sudejimo apie 167,maza krutine, nedideli klubai tai kokios cia geles tiktu ir kokios ne ?
QUOTE(Renalta @ 2013 02 22, 21:27)
ir man kestai nuskambejo "geles derinti prie kuno sudejimo" gal kas gali pakomentuoti?pateikti pavyzdziu ?jeigu as liekno sudejimo apie 167,maza krutine, nedideli klubai tai kokios cia geles tiktu ir kokios ne ?
Pas mane praktiškai tas pats taį ir man įdomu kokias geles man rinktis tada
Sveikos!
Manu vestuves rugpjucio antroj pusej. Dar visu konkreciu geliu rusiu neissirinkau taciau galvoju is siu: rozes, kardeliai, frezijos, kalijos etc. Norejau paklaust gal kas daresi kaskadine puokste arba tiesiog zino kiek mazdaug kainuoja? Viena floriste man apsake 330 lt...pasirode daugoka
Ir dar, ar jus derinate puokste prie geliu dekoraciju pagal spalvas? Noreciau puosti vieta savo gelemis keleto atspalviu : rozine violetine, balta. Gal ka patarsit?
Manu vestuves rugpjucio antroj pusej. Dar visu konkreciu geliu rusiu neissirinkau taciau galvoju is siu: rozes, kardeliai, frezijos, kalijos etc. Norejau paklaust gal kas daresi kaskadine puokste arba tiesiog zino kiek mazdaug kainuoja? Viena floriste man apsake 330 lt...pasirode daugoka
Ir dar, ar jus derinate puokste prie geliu dekoraciju pagal spalvas? Noreciau puosti vieta savo gelemis keleto atspalviu : rozine violetine, balta. Gal ka patarsit?
O ką jei papuoštumėte stalus hiacintais? Jų būna ir violetinių, ir rožinių ir baltų.
Papildyta:
O puokštę tai net labai gražią iš tokių spalvų galima sukurti.
Papildyta:
O puokštę tai net labai gražią iš tokių spalvų galima sukurti.
kažin kiek hiacintai patvarūs? Jei iš jų pabandyti daryti puokštę?