Aciu mergaites uz grazias puoksteles ir patarimus. Tikrai grazios
Sveikos, as ir pradejau galvoti apie puokstes.. paciai labai patinka gvazdikai ir frezijos, galvoju kad galima juos kartu sujungti kaip sitoje foto
frezijos ir gvazdikai
arba vien tik frezijas..
arba maisyti gvazdikus su gibsofilais kaip sitokiam pvz:
gvazdikai ir gibsofilai
zodziu su gelem neapsisprendziu
man idomi jusu nuomone..
p.s. gvazdiku spalva turetu buti panasi i sita:
spalva
frezijos ir gvazdikai
arba vien tik frezijas..
arba maisyti gvazdikus su gibsofilais kaip sitokiam pvz:
gvazdikai ir gibsofilai
zodziu su gelem neapsisprendziu
man idomi jusu nuomone..
p.s. gvazdiku spalva turetu buti panasi i sita:
spalva
Man labiau patinka antras variantas. Pirmas atrodo griozdiskas labai ir negrazus Nedera man gvazdikai su frezijom
QUOTE(Astii @ 2013 02 09, 21:25)
Man labiau patinka antras variantas. Pirmas atrodo griozdiskas labai ir negrazus Nedera man gvazdikai su frezijom
siaip ir man antra atrodo lengvesne, kadangi pati galvoju ja darytis,tai manau nebus ir sudetinga..tik galvoju tiesiog risti ar i mikrafona kisti..
QUOTE(Ateniuke @ 2013 02 09, 23:01)
siaip ir man antra atrodo lengvesne, kadangi pati galvoju ja darytis,tai manau nebus ir sudetinga..tik galvoju tiesiog risti ar i mikrafona kisti..
Neisivaizduoju netgi.. turbut viskas priklauso nuo to, ar labai karsta ta diena bus ar ne. Ir kiek laiko puokste bus be vandens. Gvazdikai kiek zinau nera lepus, nenuvysta greit, tai gal pakaktu paprastai surist. Cia anksciau patarinedavo viena mergina, kuri daro puokstes, tai gal ji gales tau patarti
panos, o lubinai lepūs?
labas,
gavazdikai nėra lepūs visiškai ir išsilaiko labai labai gerai, nežinau, ar būtina juos maišyti su kokiom gėlėm, nes gvazdikai labai puikiai atrodo ir vieni
gal patiks:
ir apskritai aš asmeniškai labai juos mėgstu
Gvazdikas dievo gėlė, pavadinimas dianthus kilęs iš graikų kalbos žodžio διος -dievas, ir ανθοσ gėlė. Didžiosios Prancūzijos revoliucijos metu buvo karaliaus šalininkų emblema. Merginos dovanodavo ryškiai raudonų gvazdikų puokštes išeinantiems į karą jaunuoliams, nes manyta, kad tai padės jiems grįžti sveikiems. Viena vertus tai tarybinės gėlės, oficialios. Kita vertus, jų kokektiškas žiedas ant laiboko koto , turi kažką viliojančio.
Gvazdikas pati palankiausia gėlė, ji tinka visoms šventėms, nes neša laimę, simbolizuoja pagarbą ir meilę šeimoje.
Papildyta:
su lubinai nejuokaučiau, nebent puošti renginio vietą, bet puokštei tai nebent labai labai trumpam laikui, tarkim pačiai ceremonijai ir tuomet keisti kažkokia kita puokštele.
gavazdikai nėra lepūs visiškai ir išsilaiko labai labai gerai, nežinau, ar būtina juos maišyti su kokiom gėlėm, nes gvazdikai labai puikiai atrodo ir vieni
gal patiks:
ir apskritai aš asmeniškai labai juos mėgstu
Gvazdikas dievo gėlė, pavadinimas dianthus kilęs iš graikų kalbos žodžio διος -dievas, ir ανθοσ gėlė. Didžiosios Prancūzijos revoliucijos metu buvo karaliaus šalininkų emblema. Merginos dovanodavo ryškiai raudonų gvazdikų puokštes išeinantiems į karą jaunuoliams, nes manyta, kad tai padės jiems grįžti sveikiems. Viena vertus tai tarybinės gėlės, oficialios. Kita vertus, jų kokektiškas žiedas ant laiboko koto , turi kažką viliojančio.
Gvazdikas pati palankiausia gėlė, ji tinka visoms šventėms, nes neša laimę, simbolizuoja pagarbą ir meilę šeimoje.
Papildyta:
QUOTE(Oncik @ 2013 02 10, 09:52)
panos, o lubinai lepūs?
su lubinai nejuokaučiau, nebent puošti renginio vietą, bet puokštei tai nebent labai labai trumpam laikui, tarkim pačiai ceremonijai ir tuomet keisti kažkokia kita puokštele.
aciu uz toki isamu gvazdiku aprasyma mimika , zinau kas jie tikrai nelepus, turbut reiks risti ir kota apvinioti kaspinu
QUOTE(Ateniuke @ 2013 02 10, 14:20)
aciu uz toki isamu gvazdiku aprasyma mimika , zinau kas jie tikrai nelepus, turbut reiks risti ir kota apvinioti kaspinu
Kaip supratau puokštelę planuojate daryti pati, todėl kraštinius gvazdikus patarčiau apdirbti specialiai viela ir teipu sutvirtinant žiedo su koteliu sujungimą, kadangi ypač kraštiniai žiedai, kurie gauna didžiausią įtempimą dėl norimos puokštės formos gali nulūžti. Tokių bėdų išvengiama puokštę komponuojant į "mikrafoną", tik tokiu atveju reikia spec klijų jiems įfiksuoti vieni gvazdikai man asmeniškai labai dailu, sukuria tokia vientisą puokštę, tačiau maišyti juos galima su kuo tik norite (su kuo tik neteko man jų komponuoti ). Galite įmaišyti frezijas, pastarasis pavyzdys neatrodė dailiai ir sugadino galimą kompozicijos vaizdą, smulkutėmis ramunytėmis, eustomomis, kalijomis, hypericum, vėdrynais, smulkiažiedžiais gvazdikėliais (jie atrodo kiek kitaip nei stambūs)...jie dera su daug kuo, tik reikia mokėti tinkamai tai sukomponuoti
Gal kas turite baltu irisu puoksiu pavyzdziu?
Beje, ar baltu irisu bus imanoma geguzes menesi gauti? Ar lepios geles? Papasakokite apie jas trumpai, kas ismanote ;)Aciu
Beje, ar baltu irisu bus imanoma geguzes menesi gauti? Ar lepios geles? Papasakokite apie jas trumpai, kas ismanote ;)Aciu
QUOTE(Tin-tin @ 2013 02 17, 13:37)
Gal kas turite baltu irisu puoksiu pavyzdziu?
Irisai labai lepūs,jie skleidžiasi šilumome ypač greitai... Gegužę turėtumėte jų gauti jei jau labai norite puokštės iš irisų, tai bent jau kompozicijoje įmaišykite kitų patvaresnių gėlių