Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

As taip pat labai pritariu tai minciai, kad tikrai daug ka galima pasidaryti patiems ir is anksto, as tik kalbu apie ta pacia diena, kai tau ir sukuosenos ir makijazai ir sveciai irt.t, o tu dar turi rupintis savo puokstem
o tie keli lapai, kuriuos "buk savimi" mini + kalijos, papuosimai, juosteles ir t.t. gale pamatys, kad netaip jau ir sutaupe...
Atsakyti
Na šukuosenos, makiažai ir svečiai tikrai ne išvakarėse... biggrin.gif O puokštes darysiu būtent tada, tikrai ne vestuvių rytą... O apie sutaupymą, galima bus pašnekėti po vestuvių, tačiau kiek visko darau pati, tikrai gerokai sutaupau, nei kad būčiau pirkusi... Ir vienam 100 didelis pinigas, kitam tai visai nieko nereiškia, tad tas daug ar nedaug labai jau sąlyginis dalykas...
Atsakyti
Gal kuri kanors girdejot ir turit kontaktus Mariaus Kiaunes?
Net google neradau kontaktu smile.gif
o dabar visai nieko
Atsakyti
QUOTE(BukSavimi @ 2013 01 25, 22:07)
Na šukuosenos, makiažai ir svečiai tikrai ne išvakarėse... biggrin.gif O puokštes darysiu būtent tada, tikrai ne vestuvių rytą... O apie sutaupymą, galima bus pašnekėti po vestuvių, tačiau kiek visko darau pati, tikrai gerokai sutaupau, nei kad būčiau pirkusi... Ir vienam 100 didelis pinigas, kitam tai visai nieko nereiškia, tad tas daug ar nedaug labai jau sąlyginis dalykas...

Sutinku 100 proc. drinks_cheers.gif
Aš irgi pati didžiąją dalį darysiuos, turiu laiko ir sąlygas tam, tai kodėl ne? Juolab, kad dar geras pusmetis liko iki to, tai be vargo pasidarysiu papuošimus sodybai, mašinoms, savo papuošaliukus, kvietimus ir dar daug ką kita. Išvakarėse nuvažiuosim su pamergėm į sodybą ir ją pagal mano viziją papuošim, sudėliosim viską, kad atvykus šventės dieną nebereiktų niekuo rūpintis ten, nebent įjungti lemputes biggrin.gif
Mašiną mūsų irgi pati su kieno nors pagalbą papuošiu, uždėti tiulio padarytus papuošimus tikrai nėra sunku, kitas mašinas pamergės kaspinais papuoš..ir viskas. Kokie dar darbai be makiažo ir šukuosenos kitą dieną laukia? Jokie manau.. o puokšteles pasistengsiu padaryti kuo vėliau vakare, prieš einant miegot, kad išsilaikytų gerai ax.gif
Aš geriau brangesnę suknelę ar žiedus nusipirksiu iš tų kelių šimtų sutaupytų nuo floristės ir dekoratorės. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamelaa @ 2013 01 27, 23:34)
Sutinku 100 proc.  drinks_cheers.gif
Aš irgi pati didžiąją dalį darysiuos, turiu laiko ir sąlygas tam, tai kodėl ne? Juolab, kad dar geras pusmetis liko iki to, tai be vargo pasidarysiu papuošimus sodybai, mašinoms, savo papuošaliukus, kvietimus ir dar daug ką kita. Išvakarėse nuvažiuosim su pamergėm į sodybą ir ją pagal mano viziją papuošim, sudėliosim viską, kad atvykus šventės dieną nebereiktų niekuo rūpintis ten, nebent įjungti lemputes  biggrin.gif
Mašiną mūsų irgi pati su kieno nors pagalbą papuošiu, uždėti tiulio padarytus papuošimus tikrai nėra sunku, kitas mašinas pamergės kaspinais papuoš..ir viskas. Kokie dar darbai be makiažo ir šukuosenos kitą dieną laukia? Jokie manau.. o puokšteles pasistengsiu padaryti kuo vėliau vakare, prieš einant miegot, kad išsilaikytų gerai  ax.gif
Aš geriau brangesnę suknelę ar žiedus nusipirksiu iš tų kelių šimtų sutaupytų nuo floristės ir dekoratorės.  thumbup.gif

Na dėl dekoratores paslaugų pritariu....manau čia tik pinigų plesimas unsure.gif
Atsakyti
Na prisiskaičiau čia Jūsų diskusijų, kuri ką ir kaip darysis pati, nepati... biggrin.gif
Aš visada buvau už "savo rankų darbus". Jeigu turite laiko, ar manote, kad turėsite, netrūksta noro ir užsidėgimo pačioms gamintis puokšteles - tuomet pirmyn smile.gif Manau jau užtektinai prisidiskutavote šia tema ir jau pats laikas kalbėti apie pačias puokštes, kokios jos, bus, iš ko, bet ne kaip kuri darysis pati ir t.t... 4u.gif
O dabar šiek tiek vaizdų temos nuspalvinimui ir paįvairinimui 4u.gif
user posted image
user posted image
Kokia crazy idėja bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos,

Norejau patarimo del puokstes. Pagaliau issirinkau suknyte ir dabar noriu gelytes pasiderinti. Kokias gelytes rinktis, jei suknyte balta, bet bus juodo dirziuko su gele akcentas. Noreciau, kad puokstele issiskirtu ir nesusilietu su suknele. Vestuves balandzio men.

aciu
Atsakyti
QUOTE(smilga79 @ 2013 02 04, 16:40)
Sveikos,

Norejau patarimo del puokstes. Pagaliau issirinkau suknyte ir dabar noriu gelytes pasiderinti. Kokias gelytes rinktis, jei suknyte balta, bet bus juodo dirziuko su gele akcentas.  Noreciau, kad puokstele issiskirtu ir nesusilietu su suknele. Vestuves balandzio men.

aciu

Galite rinktis ornitogalus, jie baltai žalsvi su juodais viduriukais smile.gif gražiausia mano nuomone yra balta puokštė su juodomis detalėmis. Galima rinktis ir baltas gerberas juodais viduriukais,taip pat bet kokias baltas gėles ir įmaišyti juodų hypericum uogyčių ar kitokių stilingų juodų detalių derančių pagal suknelę ir visą vestuvių bei jaunųjų įvaizdį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 04 vasario 2013 - 20:50
Dabar pradėjau mąstyti apie gerberų puokštę... juk rugpjūtį neturėtų būti problema jų gauti, ar ne? blush2.gif labai man gražios šitos gėlės....tik reiktų labai apgalvot puokštės detales smile.gif
Atsakyti
sveikos,

kas apie gerberas galvoja smile.gif

user posted image

prie suknelės su juodu diržiuku, kaip ir mmmune siūlė, galima tikrai apsvarstyti paukštapienes (ornitogalus). Gal patiks..

user posted image

arba

user posted image

o jei nėra jau itin svarbu mirk gyvenk gyvos gėlytės, man asmeniškai labai labai patinka, puokštės iš veltinio..

Papildyta:
neįsikėlė foto smile.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(zebriuke_ @ 2013 01 24, 21:23)
Labas vakaras, mūsų vestuvės liepos pabaigoj. Vestuviu spalva violetinė. Kokias gėles galėtumėte pasiūlyti? Labiausiai linkstu prie eustomu, nes noriu tokios lengvos romantiškos puokštės smile.gif  blush2.gif

gal patiks, plukės (anemonai) su eustomom?

user posted image

arba tik eustomos

user posted image
Atsakyti
QUOTE(upsy_daisy @ 2013 02 04, 21:51)
Dabar pradėjau mąstyti apie gerberų puokštę... juk rugpjūtį neturėtų būti problema jų gauti, ar ne? blush2.gif labai man gražios šitos gėlės....tik reiktų labai apgalvot puokštės detales smile.gif

Tikrai neproblema gauti gerberas rugpjūtį mirksiukas.gif
O mimika pasiūlytos veltinio gėlytės nerealiai pakerėjo. Manau tokios puokštės idealu žiemai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 04 vasario 2013 - 23:01
Ačiū, mimika, už nuostabias foto. labai patiko gerberų puokštė, reiks rimčiau apmąstyt šią galimybę smile.gif o veltinių puokštė irgi sužavėjo... džiaugtis būtų galima ir ilgai po vestuvių smile.gif tik man irgi su žiema asocijuojasi. nors, žinoma, nuo pačios tematikos labai priklauso smile.gif
Atsakyti