Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Milledi* @ 2013 01 15, 16:26)
Gavau patarimų, kad puokštė nuotakai nelabai tinka balta, nes nuotraukose jos net nesimato prie baltos suknelės ax.gif

Man ir kažkaip labiau patinka ne kai baltame sukneles fone paskęsta ir balta puokštė, o kai šiek tiek skiriasi puokštės atspalvis nuo suknelės atspalvio, nuo traukose geriau žiūrisi. Labai ryški puokštė vėlgi - ryški dėmė nuotraukoje (puokštė) taip ir kreipia dėmesį visų pirma į save. Bet čia skonio reikalas 4u.gif
Atsakyti
[quote=mmmune,2013 01 15, 16:47]
Birželį tupli nelabai gausite, o jeigu ir pavyks - tai išsiskleis greitai biggrin.gif
Juk tulpes dovanoja per kovo 8, būna pats bumas jų, tai pagalvokite kiek laiko dar iki birželio mirksiukas.gif

Kovo menėsiui tulpės yra žydinamos, lauke jų pats ''bumas'' būtų gegužės pirmoje pusėje smile.gif
Atsakyti
Noriu jusu patarimo. Mano pamergiu sukneles bus melynos, trumpos (na, iki keliu daugmaz) ir dabar galvoju, kaip man suderint visa floristika. Noriu, kad mano puokste butu is bijunu, tokia
user posted image
Floriste klause gal noriu puokstes vien tik is bijunu
user posted image
Tik nemanau, kad imanoma butu gauti tokios spalvos, turbut tiketina, kad bijunai butu balti. Taciau tada nezinau, kokia puokste daryti liudininkei ir pamergems. Kadangi ju sukneles bus melynos spalvos, noriu kad puokstes atsispindetu. Bet ar butinai ju puokstese turi buti bijunu arba kaliju (jeigu rinkciausi pirma savo puokstes varianta)? Ar galetu buti puokste is gerberu? user posted image Arba galbut is vedrynu, nes jie artimiausi bijunams user posted image. Bet taip pat nenoriu, kad puokstes butu labai brangios blush2.gif Gal puokste turetu buti is raudonu arba roziniu gvazdiku? Tiek daug visokiu graziu geliu yra, kad negaliu apsispresti, kas deretu, o kas ne unsure.gif
Gal jus kokiu patarimu turit?
Papildyta:
Tiesa, dar svarsciau apie pakalnuciu puoksteles pamergems, bet tada nesugalvoju, kokia butonjere turetu buti pabrolio svarko atlape segama g.gif o ir puokstele butu pavasariska, bet balta, o noretusi ryskesnes
Atsakyti
QUOTE(Astii @ 2013 01 20, 19:19)
Bet taip pat nenoriu, kad puokstes butu labai brangios blush2.gif Gal puokste turetu buti is raudonu arba roziniu gvazdiku? Tiek daug visokiu graziu geliu yra, kad negaliu apsispresti, kas deretu, o kas ne  unsure.gif
Gal jus kokiu patarimu turit?

Pirmiausia, tai viskas priklauso nuo to kada tiksliai yra vestuvės. Taip pat pati turite žinoti, ko norite. Nes kalijos puokštėje ją šiek tiek sugriežtina, vien iš bijūnų - ji daug romantiškesnė.Svarbu ir kokia Jūsų suknytė, prie jos puokštė taip pat turi derintis.
Jeigu svarbi kaina - bijūnai nebus labai pigu, nebent skinsite iš močiutės darželio...
Mano nuomone galite sau derinti miksuotą puokštelę iš vėdrynų( ir/arba bijūnų), gvazdikų ir netgi keletos mini kalijų. Pamergėms tuomet galima padaryti mini puokštytes iš vėdrynų ir gvazdikų 4u.gif
Atsakyti
Merginos, is kokiu geliu ir spalvu puokste rinktis, jei suknele bus kukli, romantisko stiliaus, svelniai svelniai rozines spalvos? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aurora*: 21 sausio 2013 - 11:10
QUOTE(*Aurora* @ 2013 01 21, 12:09)
Merginos, is kokiu geliu ir spalvu puokste rinktis, jei suknele bus kukli, romantisko stiliaus, svelniai svelniai rozines spalvos?  4u.gif

Mano nuomone tiktų balta arba balta paderinta su rausvu atspalviu (galima ir vieną kitą ryškesnį akcentėlį įmaišyti) puokštelė iš frezijų, astromerijų, vėdrynų, eustomų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Astii @ 2013 01 20, 19:19)
Floriste klause gal noriu puokstes vien tik is bijunu
user posted image

Man asmeniškai šita puokštė yra tobula, bet kažin kaip tie bijūnai laikosi... juk jie linkę iš karto išsiskleisti ax.gif
Atsakyti
Ar yra čia tokių būsimų nuotakų, kurios savo puokštes darysis pačios? bigsmile.gif norėčiau pabendrauti.
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2013 01 21, 20:11)
Mano nuomone tiktų balta arba balta paderinta su rausvu atspalviu (galima ir vieną kitą ryškesnį akcentėlį įmaišyti) puokštelė iš frezijų, astromerijų, vėdrynų, eustomų  4u.gif

Dekui 4u.gif O Jus gal uzsiimate puoksciu kurimu?
Atsakyti
QUOTE(Spectacular @ 2013 01 22, 09:36)
Man asmeniškai šita puokštė yra tobula, bet kažin kaip tie bijūnai laikosi... juk jie linkę iš karto išsiskleisti ax.gif

mano buvo tokia puokste tik is baltu bijunu:-) kaip jau esu sakiusi viskas priklauso nuo floristo
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 01 22, 14:27)
mano buvo tokia puokste tik is baltu bijunu:-) kaip jau esu sakiusi viskas priklauso nuo floristo

ta prasme norėjote pasakyti labai gerai laikėsi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aurora* @ 2013 01 22, 13:46)
Dekui  4u.gif O Jus gal uzsiimate puoksciu kurimu?

Atsakiau į AŽ ax.gif
Atsakyti