Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Milledi* @ 2013 01 15, 15:00)
O ką galit rekomenduoti birželio pradžiai?  ax.gif
Niekaip nesugebu išsirinkti gėlių doh.gif

aš tia rekomenduočiau baltas tulpes... pati labai norėčiau baltų tulpių.. tik klausimas kaip jos laikytų g.gif
Atsakyti
as kai pamaciau ta puokste, tai man ji irgi kiek i dirbtine pasirode biggrin.gif vis delto liksiu prie savo kaliju puoksteles, nebent tiesiog perisiu jas violetiniu kaspinu smile.gif man atrodo jog kuklumas visada puosia blush2.gif o ju buna rugpjucio menesi, ir kaip jos laikosi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 01 08, 12:22)
Tekejau pernai 06 01 d.buvo saltas pavasaris visi gasdino, kad balti bijunai neprazys, geriausiu atveju "burokiniai", todel antraji puokstes varianta pasirinkau is  raudonu ranunculu (vedrynai). Bet ivyko atvirksciai negavome ranunculu ir tekejau rankoje laikydama baltu bijunu puokste  thumbup.gif Del bijunu patvarumo, tai tikrai is savo patirties zinau, kad tai lepi gele ir ne kiekvienas floristas moka juos tinkamai paruosti, man pasiseke mano pasirinkta floriste superinis meistras, puokste buvo ir metyta ir vetyta ir be vandens ir kita diena puokste atrode kaip nauja.Bet va mano draugei pasiseke maziau , jos puokste "isgriuvo" dar neisvaziavus is namu  verysad.gif todel patariu atidziai rinktis floriste  smile.gif

labai pritariu, kad didzia dalimi geles patvarumas priklauso nuo floristo.
jei jis sugeba, tai atlaiko ir eustomos ir hortenzijos, o jei nesutvarko koteliu, tai ir rozes gali neatlaikyt
Atsakyti
QUOTE(Spectacular @ 2013 01 15, 15:51)
aš tia rekomenduočiau baltas tulpes... pati labai norėčiau baltų tulpių.. tik klausimas kaip jos laikytų g.gif

Birželį tupli nelabai gausite, o jeigu ir pavyks - tai išsiskleis greitai biggrin.gif
Juk tulpes dovanoja per kovo 8, būna pats bumas jų, tai pagalvokite kiek laiko dar iki birželio mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(s@ld@iniuke @ 2013 01 15, 15:54)
o ju buna rugpjucio menesi, ir kaip jos laikosi? 4u.gif

Tikrai būna ir laikosi kalijos labai gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 15 sausio 2013 - 15:46
QUOTE(mmmune @ 2013 01 15, 16:47)
Birželį tupli nelabai gausite, o jeigu ir pavyks - tai išsiskleis greitai  biggrin.gif
Juk tulpes dovanoja per kovo 8, būna pats bumas jų, tai pagalvokite kiek laiko dar iki birželio  mirksiukas.gif

jūs teisi blush2.gif šiaip laikosi geriausiai "importinės" tulpės g.gif ir šiaip iš patirties, jeigu jas gerai suspaudi, tai jos gerai ir laikosi... bet jeigu jos laisvai, tai labai greitai išsiskleidžia..
Atsakyti
QUOTE(Spectacular @ 2013 01 15, 15:51)

Gavau patarimų, kad puokštė nuotakai nelabai tinka balta, nes nuotraukose jos net nesimato prie baltos suknelės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2013 01 15, 17:26)
Gavau patarimų, kad puokštė nuotakai nelabai tinka balta, nes nuotraukose jos net nesimato prie baltos suknelės ax.gif

čia manau skonio reikalas blush2.gif šiai dienai man atrodo, kad aš norėčiau baltos puokštės iš tulpių, irisų arba tokių ale apvalių rožių, kurios atrodo labai panašios į bijūnus, net nežinau jų pavadinimo doh.gif
bet negaliu sakyti, kad mano nuomonė nesikeis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2013 01 15, 17:26)

As taip pat suku galva, kokia cia puokstele prisitaikyti?? Atrodo nori kuklios paprastutes. Bet kai pradedi rinktis atrodo, kad ne tokia jau paprasta uzduotis ta puokste... g.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga79 @ 2013 01 15, 17:41)
.. Bet kai pradedi rinktis atrodo, kad ne tokia jau paprasta uzduotis ta puokste... g.gif

Būtent drinks_cheers.gif norisi, kad gėlytės ne tik gražiai atrodytų, bet ir išlaikytų visą dieną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2013 01 15, 19:50)
Būtent drinks_cheers.gif norisi, kad gėlytės ne tik gražiai atrodytų, bet ir išlaikytų visą dieną ax.gif

tikrai jau nėra nieko baisiau, kai išėjus iš bažnyčios jaunosios puokštė nuvytusi sad.gif
Atsakyti
Prieš kurį laiką klausiau, bet taip ir negavau nei vieno atsakymo. blush2.gif Pasikartosiu dar kartelį, gal ne laiku rašiau smile.gif Norėjau sužinoti, kiek laiko gali stovėti gipsofilus (gubojos, baby's breath) kol nesudžiūna? Noriu daryt papuošimus, bet negaliu paskutinei savaitei palikt..
Atsakyti
Norėjau sužinoti, kiek laiko gali stovėti gipsofilus (gubojos, baby's breath) kol nesudžiūna? Noriu daryt papuošimus, bet negaliu paskutinei savaitei palikt..
[/quote]

na per savaite jis tikrai apdzius ir nebebus grazus. cia net kalbu negali buti apie tai, jog darytumet pries 2 savaites. dar viskas priklauso kaip daromi tie jusu papuosimai, bet jei ir nesudrekinus, tai ir po 2 dienu tas gipsofilas praras grozi.
seip ar taip, juk tai augalas, kuriam reikalinga dregme
Atsakyti